Советую почитать и мне посоветуйте

Розмови на різні теми
Алесса
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 375 разів
Подякували: 347 разів

Повідомлення Алесса »

Agatha писав:А якого плану ця книга? Недавно ще раз переглянула книгу Мирослав Дочинець "Многії літа. Благії літа". Це записки 104-річного карпатського мудреця, який пройшов 2 світових війни, ГУЛАГ, знає 8 мов. Життєві установки і досвід , начебто все, що ти і так знаєш, але добре сформульовано і зібрано в одній книжці. Ввечері з дому напишу цитати, які мені сподобались. ДУЖЕ сподобалась.
Має бути щось цікаве, напишіть.
А книга про яку я писала, це художня книга з елементами, можна сказати і містики, але це не містика, і не езотерика, це треба читати. Твір історичного напряму, тобто історія відбувається не в наші часи, а в минулому. Історія юнака, який випадково для себе потрапляє в певне коло спілкування, і це змінює його, десь так. Розумію, що плутано, але я краще не скажу. Книга, про духовність і про життя в ній. Якось так.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

RYZYK писав:Прочитала недавно Ф.Саган "Рыбья кровь". Все так неоднозначно, но очень интересно. Одним словом - классика.
+1 Мені теж подобається Ф.Саган "Чи любите Ви Брамса", "трохи сонця в холодній воді", " Здравствуй, грусть". Десь читала біографію Саган, вона схожа на своїх героїнь, гедоністка, здатна втратити голову від пристрасті в будь-якому віці. Але Саган не класика, її романи описують 60-70-ті роки. Вона і померла буквально декілька років тому.

Рижик
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 3019 разів
Подякували: 1572 рази

Повідомлення Рижик »

А мені сподобалась Марія Матіос, хоча я не все читала, лиш декілька творів. Зокрема "Солодка Даруся"

RYZYK
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4434 рази
Подякували: 1221 раз

Повідомлення RYZYK »

Agatha писав:
RYZYK писав:Прочитала недавно Ф.Саган "Рыбья кровь". Все так неоднозначно, но очень интересно. Одним словом - классика.
+1 Мені теж подобається Ф.Саган "Чи любите Ви Брамса", "трохи сонця в холодній воді", " Здравствуй, грусть". Десь читала біографію Саган, вона схожа на своїх героїнь, гедоністка, здатна втратити голову від пристрасті в будь-якому віці. Але Саган не класика, її романи описують 60-70-ті роки. Вона і померла буквально декілька років тому.
Эта книга о войне(1941г.)

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

почитайте Націю.

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

Конечно же все отдадут предпочтение "высокому" чтиву и я согласна с этим полностью.

А я хочу предложить "ТВИН ПИКС " в 4-х томах, для раскрутки нервов не только в бухгалтерии.В память засело настолько, что запомнила на всю жизнь!!!.Читала 1995году.Читая его по глубоким вечерам, я прижималась к мужу в кровати и ноги холодели от страха.
Настолько четко все описано, что кажется все происходит рядом.Это чтиво, и не знаю как назвать: триллер или детектив-трудно определить, но эмоции -зашкаливали.#good#

Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

Алесса писав:
Agatha писав:А якого плану ця книга? Недавно ще раз переглянула книгу Мирослав Дочинець "Многії літа. Благії літа". Це записки 104-річного карпатського мудреця, який пройшов 2 світових війни, ГУЛАГ, знає 8 мов. Життєві установки і досвід , начебто все, що ти і так знаєш, але добре сформульовано і зібрано в одній книжці. Ввечері з дому напишу цитати, які мені сподобались. ДУЖЕ сподобалась.
Має бути щось цікаве, напишіть.
А книга про яку я писала, це художня книга з елементами, можна сказати і містики, але це не містика, і не езотерика, це треба читати. Твір історичного напряму, тобто історія відбувається не в наші часи, а в минулому. Історія юнака, який випадково для себе потрапляє в певне коло спілкування, і це змінює його, десь так. Розумію, що плутано, але я краще не скажу. Книга, про духовність і про життя в ній. Якось так.
Алесса, поддерживаю... "Две жизни" уникальная книга. Заставляет пересмотреть свое отношение к жизни, к людям, к поступкам. Так же советую Анастасии Новых "Сенсей", "Эзоосмос", "Птица и камень", "Перекресток". Тоже книги, которые заставляют переоценить жизнь.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Лимончик писав:Конечно же все отдадут предпочтение "высокому" чтиву и я согласна с этим полностью.

А я хочу предложить "ТВИН ПИКС " в 4-х томах, для раскрутки нервов не только в бухгалтерии.В память засело настолько, что запомнила на всю жизнь!!!.Читала 1995году.Читая его по глубоким вечерам, я прижималась к мужу в кровати и ноги холодели от страха.
Настолько четко все описано, что кажется все происходит рядом.Это чтиво, и не знаю как назвать: триллер или детектив-трудно определить, но эмоции -зашкаливали.#good#
каждому овощу - свое время! це я до того, що інокли хочеться читати щось філософське, а інколи - банальний детектив, щоб мізки відпочили. Я вже писала, коли мені була потрібна Донцова. Недавно прочитала Макса Кідрука - Бот - технотрилер - тримає в напрузі до останньої крапки, хоча це мабуть скоріше "чтиво". А його Навіжені в Мексиці і Навіжені в Перу - ніякої думки високої, але який настрій після них!

Татка в тапках
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 110 разів

Повідомлення Татка в тапках »

ооо... девочки, на эту тему мне тоже есть чё сказать #blush#
для любителей фэнтези, романтики и *краснею* эротики...
никогда не читала женских романов, а тут... не ожидала #g_crazy#
короче - расслабляем мозги, отвлекаемся от реальности...
Кресли Коул - серия "Бессмертные с приходом темноты"
10 книг, найти можно на Либрусеке
надо мной, чур, не смеяться #g_haha#

ннннн
Мудрец
Мудрец
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 19 разів

Повідомлення ннннн »

Анастасии Новых "Сенсей" Тоже советую,книга очень интересная . Бытие и житие по другому видится

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”