дуже! він має насичений зелений колір, на нього - жовті курчатка, яскраві писанки - -#good#Elisa писав:Супер-ідея, теж так зроблю, це має бути дуже гарно.оляля писав:я крес салат висіюю за тиждень-півтора до Великодня в круглу великку тарілку і маю фон для різних весняних декорацій,
Веселые рецепты.
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 1446
- З нами з: 27 липня 2011, 08:29
- Дякував (ла): 923 рази
- Подякували: 454 рази
Хм.. А какой вкус у крес салата.. Вообще не слышала о нем.
Ой, девочки, вы все такие молодцы.. А я вот только собираюсь приобщаться к растениям. Сейчас хочу купить еще хлорофитум - говорят, он хорошо очищает воздух + в плане ухода неприхотливое растение.. Может, создадим тему о растениях?
Ой, девочки, вы все такие молодцы.. А я вот только собираюсь приобщаться к растениям. Сейчас хочу купить еще хлорофитум - говорят, он хорошо очищает воздух + в плане ухода неприхотливое растение.. Может, создадим тему о растениях?
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
крес салат має такий пікантний смак.як хрін але такий м!який, гарно йде з сиром білим, як прикраса, смаку страв не псує, бо делікатний
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 1229
- З нами з: 26 червня 2012, 03:06
- Дякував (ла): 4434 рази
- Подякували: 1221 раз
Я весной купила на ярмарке на Печерске розмарин с корнем, посадила в горшочек. Все лето он провел на даче на улице(полив был от случая к случаю- раз в неделю или дождем).На зиму я его забрала в город на подоконник в кухню . Ему не очень нравится, но потихоньку растет и я его обрываю(без фанатизма), украшая разные блюда. Тогда же купила и лавр, но он не прижился.
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 1446
- З нами з: 27 липня 2011, 08:29
- Дякував (ла): 923 рази
- Подякували: 454 рази
Домашний майонез
масло растительное - 100 г
оливковое - 50 г
сок лимона - 1 ст.л.
горчица - 1 ч.л.
яйцо куриное - 1 (можно брать перепелиные, но их нужно 7)
соль - по вкусу
Все взбивается блендером. Вчера готовила - не отличишь от магазинного, но зато без химии!!! На выходных буду готовить селедку под шубой с домашним майонезом;))))
масло растительное - 100 г
оливковое - 50 г
сок лимона - 1 ст.л.
горчица - 1 ч.л.
яйцо куриное - 1 (можно брать перепелиные, но их нужно 7)
соль - по вкусу
Все взбивается блендером. Вчера готовила - не отличишь от магазинного, но зато без химии!!! На выходных буду готовить селедку под шубой с домашним майонезом;))))
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 1446
- З нами з: 27 липня 2011, 08:29
- Дякував (ла): 923 рази
- Подякували: 454 рази
-
- Оракул
- Повідомлень: 222
- З нами з: 26 жовтня 2012, 00:23
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 148 разів
Девочки хочу вставить свои 5 копеек. Я делаю соус к мясу на гриле по такому рецепту:
Белки 2-х яиц (только очень! свежих, а то соус потом в воду превратится) взбиваем в пенку и потихоньку тонкой струйкой вливаем рафинированное (обязательно рафинированное) масло, типа "Олейна" примерно 200-250 мл., все время взбивая. В конце добавляю 2-3 раздавленных зубка чеснока, щепоть соли и еще взбиваю 10-20сек. Получается точь-в-точь, как для шаурмы делают.
Белки 2-х яиц (только очень! свежих, а то соус потом в воду превратится) взбиваем в пенку и потихоньку тонкой струйкой вливаем рафинированное (обязательно рафинированное) масло, типа "Олейна" примерно 200-250 мл., все время взбивая. В конце добавляю 2-3 раздавленных зубка чеснока, щепоть соли и еще взбиваю 10-20сек. Получается точь-в-точь, как для шаурмы делают.
-
- Оракул
- Повідомлень: 222
- З нами з: 26 жовтня 2012, 00:23
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 148 разів
А який саме базилік у Вас вередує? Бо у мене червоний, так він після одного посіву "культурного" вже років зо три сам сіється, сам росте, сам зимує і з кожним роком займає все більшу площу. Якщо потрібно, можу навесні надіслати скільки Ваша душа бажає.LyudMila76 писав:Є спеціальні вазони, для розсади ми висіваємо ранньою весною перець , потім на грядку, всі підвіконня в розсаді, в міжсезоння садимо і укроп і петрушку, не сходить один базилік, примхливий. Насіння беру у Інтерфлори, на базарі взагалі не купую, схожість нульова і якість рослини така ж.