#good# Как по мне, то очень хорошо, осталось в рамочку закрепить и будет супер!
Своей сестре подарила на ДР набор для вышивки крестиком, хочу, так сказать, её вернуть в прошлое, она когда-то очень красиво вышивала рушники, а когда вышла замуж, то всё мешало ей, то работа, то маленький ребенок.
якщо чесно, то я не по вишиванню.сьогодні от найшло на мене, зробила по дві пари кульчиків дівчатам, і за браслет взялася. але мабуть не встигну, бо йдемо на книжковий форум, як дівчата прийдуть з школи
Всё, капец, не хочу быть бухом, хочу вышивать.#g_cray2# Я от одной клубнички обалдела! Когда ходила на курсы кроя и шитья, наша преподаватель одно занятие сделала по вышивке лентами, бисером и т.п. Очень понравилось лентами вышивать, главное что это не сложно, было бы желание и время. Оляля, спасибо за ссылку, сохраню в закладки#love#
дійсно, вишивати не складно, я мала досвід - гарно виходить, особливо якщо підібрати різні товщини стрічок, фактуру - матову і з блиском і тд і тп.а які картини виходять, а сумки - шедеври. От тілкьи я б побереглася йти в таке: зараз люди. на жаль, не мають доходів високих і не можуть оцінити і заплатити заявлені суми. тому для мене це - в першу чергу собі і дівчатам і гарні неординарні подарунки.
[url=http://]гляньте тут[/url] речі звісно бомбезні, але заплатити за сумку 778 грн я не готова, навіть розуміючи всю складність процесу. на мою сумку. оту що з снігурами теж накинули оком, пропонували продати, мацьопа категорично відмовилась, навіть не питаючи ціну. аргумент був залізний: мені це мама зробила, не продається. Було приємно.до цього треба дорости, щоб продавати свої речі. Хоча, мізками своїми ми то торгуємо........ складно це все, я взагалі сьгодні в мінорі.
оляля писав:дійсно, вишивати не складно, я мала досвід - гарно виходить, особливо якщо підібрати різні товщини стрічок, фактуру - матову і з блиском і тд і тп.а які картини виходять, а сумки - шедеври. От тілкьи я б побереглася йти в таке: зараз люди. на жаль, не мають доходів високих і не можуть оцінити і заплатити заявлені суми. тому для мене це - в першу чергу собі і дівчатам і гарні неординарні подарунки.
[url=http://]гляньте тут[/url] речі звісно бомбезні, але заплатити за сумку 778 грн я не готова, навіть розуміючи всю складність процесу. на мою сумку. оту що з снігурами теж накинули оком, пропонували продати, мацьопа категорично відмовилась, навіть не питаючи ціну. аргумент був залізний: мені це мама зробила, не продається. Було приємно.до цього треба дорости, щоб продавати свої речі. Хоча, мізками своїми ми то торгуємо........ складно це все, я взагалі сьгодні в мінорі.
Ясное дело, что я не брошу работу буха, у меня видимо крик души, очень люблю рукодельничать, но катастрофически не хватает времени на это, успеваю только пошить что-то дочке и себе.
P.S. ссылка не открывается