оляля писав:дійсно, вишивати не складно, я мала досвід - гарно виходить, особливо якщо підібрати різні товщини стрічок, фактуру - матову і з блиском і тд і тп.а які картини виходять, а сумки - шедеври. От тілкьи я б побереглася йти в таке: зараз люди. на жаль, не мають доходів високих і не можуть оцінити і заплатити заявлені суми. тому для мене це - в першу чергу собі і дівчатам і гарні неординарні подарунки.
[url=http://]гляньте тут[/url] речі звісно бомбезні, але заплатити за сумку 778 грн я не готова, навіть розуміючи всю складність процесу. на мою сумку. оту що з снігурами теж накинули оком, пропонували продати, мацьопа категорично відмовилась, навіть не питаючи ціну. аргумент був залізний: мені це мама зробила, не продається. Було приємно.до цього треба дорости, щоб продавати свої речі. Хоча, мізками своїми ми то торгуємо........ складно це все, я взагалі сьгодні в мінорі.
Оля! Пишет, что нет такого адреса (ссылка).....#g_cray2#
оляля писав:дійсно, вишивати не складно, я мала досвід - гарно виходить, особливо якщо підібрати різні товщини стрічок, фактуру - матову і з блиском і тд і тп.а які картини виходять, а сумки - шедеври. От тілкьи я б побереглася йти в таке: зараз люди. на жаль, не мають доходів високих і не можуть оцінити і заплатити заявлені суми. тому для мене це - в першу чергу собі і дівчатам і гарні неординарні подарунки.
[url=http://]гляньте тут[/url] речі звісно бомбезні, але заплатити за сумку 778 грн я не готова, навіть розуміючи всю складність процесу. на мою сумку. оту що з снігурами теж накинули оком, пропонували продати, мацьопа категорично відмовилась, навіть не питаючи ціну. аргумент був залізний: мені це мама зробила, не продається. Було приємно.до цього треба дорости, щоб продавати свої речі. Хоча, мізками своїми ми то торгуємо........ складно це все, я взагалі сьгодні в мінорі.
А мне это очень нравится, но не всё. Сделала себе уже 2: сумку и клатч.
Малышка заказала к выпускному (из садика) себе сумку.
С понедельника постараюсь выложить то, что у меня получилось.
Пы.сы Покупать для меня дороговато как-то. Поэтому выкручиваюсь#blush#
А мне это очень нравится, но не всё. Сделала себе уже 2: сумку и клатч.
Малышка заказала к выпускному (из садика) себе сумку.
С понедельника постараюсь выложить то, что у меня получилось.
Пы.сы Покупать для меня дороговато как-то. Поэтому выкручиваюсь#blush#
ото ж бо і воно: легше самим освоїти як красу творити, ніж такі гроші викладати. і так думають більшість.
Я на день матері ходитла з дівчатами на ярмарок хенд-мейд. були і шедеври, були і так собі роботи. Покупців, на жаль, не багато.
У того мастера, ссылку которого я скинула, сейчас сумки в районе 500 баксов.
Для меня это очень дорого за некожанную сумку.
По итогу - работы на 2 вечера.
И красота (не красотища конечно#blush# ), но готова.
гарні, нічого не скажеш, але є певні моменти: мак завжди був символом смерті, вічного сну. Як можна його тулити на весільну сукню? читала, що раніше маки вишивали лише вдови на сорочках.
В вишивці закладені дещо навіть магічні речі. Наприклад весільний рушник. всі розміри ма.ють ділитись на 7. не можна робити мережок, вишивати тільки в гарному настрої. дрібні огріхи не випорюють. бо життя не може бути ідеальним.центр - обов"язково пустий, на вишиття під час шлюбу ставати не можна. є чоловіча і жіноча сторона ( вже правда не пам"ятаю, де яка), і , не дай Бог, переплутати! причому чоловічу вишивають першою Це так, сходу згадала. а наприклад до рушника Дерево Роду є ще більше вимог.
тому вважаю, що потрібно подивитись що який символ означає і тоді вишивати уже( звісно, використовувати сучасні рисунки).наприклад дівчинці не варто вишивати дубок, а хлопцеві калину, їх варто поєднати у спільних весільних сорочках. ну якось так, сумбурно, але суть думаю зрозуміла