Код: Виділити все
Так достали уже , засранцы , всю душу уже вынули своими задвигами и прибабахами , прости , Господи ...
Код: Виділити все
Так достали уже , засранцы , всю душу уже вынули своими задвигами и прибабахами , прости , Господи ...
як це знайомо#g_cray2#Альона1 писав:Так отож. Розумієте я по собі суджу. Мої батьки привикли, що я робила, що вони скажуть. Вчитися то тільки на відмінно, золота медаль, червоний диплом, сказали поприбирпти не обговорюється, на поле без питань, їст варити вперед. Не мав прва пікнути. А зараз діти не такі, у них демократія та Конституція їх захищає. Тай з нашою екологією здоров'я у них не має. Втомлююються швидко.
Думаю треба виговоритись, викинути емоції, бо так не заснуть. А ми вислухаєм, як психолги. Може не такі професійні . але вислухаєм І буде легше. А тоді вже спати.Вечірка писав:Сейчас все равно уже ничего не сделаете. Взрывайте комп и СПАТЬ! О всех проблемах подумаете завтра! Вам надо хорошенько отдохнуть.
шо ж ми в сухомятку сидемо #drinks# #drinks# #drinks#Альона1 писав:Думаю треба виговоритись, викинути емоції, бо так не заснуть. А ми вислухаєм, як психолги. Може не такі професійні . але вислухаєм І буде легше. А тоді вже спати.Вечірка писав:Сейчас все равно уже ничего не сделаете. Взрывайте комп и СПАТЬ! О всех проблемах подумаете завтра! Вам надо хорошенько отдохнуть.
Повідомлення Королева в пальто »
Отдыхайте, пускай у вас все наладится!Королева в пальто писав:Дівчатка , низький вам уклін ! Красно дякую ! Іду спати та взриваю комп ... винна вам , як земля колгоспу... ...#g_witch# #g_witch# #g_witch#
Повернутись до “Розмови про різне”