СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 909 разів
Подякували: 548 разів

Повідомлення Вечірка »

Альона1 писав: Так є один варіант, як заставити жінок дивитися футбол. Вечірка , може наші заядливі фанати футболу з того роліка, що я бачила на ютубі і починали прививати любов до футболу.#g_haha# #g_haha# #g_haha# #g_haha#
#laugh# #laugh# #laugh# плачууууууууууу#laugh# #laugh# #laugh#

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Evelina писав:
Ир4ик писав:Я вообще удивляюсь, здесь кто-нибудь спит вообще?#g_witch#
нет #laugh# у нас тут дежурство круглосуточное
ложь и провокация... забегала сегодня в 7 и в 8 утра (пришлось равно встать) так почти никого не было#g_haha# по форуму конечно бродили одинокие души, но еще не ревели

Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

IrinkaSvetl писав:
Evelina писав:
ложь и провокация... забегала сегодня в 7 и в 8 утра (пришлось равно встать) так почти никого не было#g_haha#
все правильно, это же было время твоего дежурства #laugh#

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

я я я была - работаю с 8 (мож пока кофейку пила) 8,15 #laugh# #laugh# #g_haha# #g_haha# уже традиция открываю 3 странички - радио, почту и 911#g_haha# #g_haha#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

IrinkaSvetl писав:
Evelina писав:
ложь и провокация... забегала сегодня в 7 и в 8 утра (пришлось равно встать) так почти никого не было#g_haha# по форуму конечно бродили одинокие души, но еще не ревели
Дівчата з ранку теж 911 тільки не для бухгалтерів , а для своїх любимих мужчин.#g_dance# #g_dance# #kiss# Ну хіба що вміють два в одному.#g_haha#

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Evelina писав:
IrinkaSvetl писав:
Evelina писав:нет #laugh# у нас тут дежурство круглосуточное
ложь и провокация... забегала сегодня в 7 и в 8 утра (пришлось равно встать) так почти никого не было#g_haha#
все правильно, это же было время твоего дежурства #laugh#
#blush# ой#rolf# тогда все нормально... на 911 все спокойно

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Виктория 80 писав:я я я была - работаю с 8 (мож пока кофейку пила) 8,15 #laugh# #laugh# #g_haha# #g_haha# уже традиция открываю 3 странички - радио, почту и 911#g_haha# #g_haha#
Яке радіо слухаємо? І яку каву п'ємо. Мені сьогодні кава настрій зіпсувала. Купила таку не добру ФУУУУУУУ!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Аж голова болить від незадоволення!!!!

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ

Альона1 писав:
Виктория 80 писав:я я я была - работаю с 8 (мож пока кофейку пила) 8,15 #laugh# #laugh# #g_haha# #g_haha# уже традиция открываю 3 странички - радио, почту и 911#g_haha# #g_haha#
Яке радіо слухаємо? І яку каву п'ємо. Мені сьогодні кава настрій зіпсувала. Купила таку не добру ФУУУУУУУ!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Аж голова болить від незадоволення!!!!/quote]

с сайта Хит фм, кофе берём в офис на фирме - у которой аппарат обслуживали - неплохой - вроде и не дорого - пошла посмотрела - нема опознавательных знаков на упаковке#laugh# #laugh# #g_haha# фиг его знает что пью#rolf# #rolf# #rolf#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

Виктория 80 писав:
Альона1 писав:
Яке радіо слухаємо? І яку каву п'ємо. Мені сьогодні кава настрій зіпсувала. Купила таку не добру ФУУУУУУУ!!!!#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Аж голова болить від незадоволення!!!!/quote]

с сайта Хит фм, кофе берём в офис на фирме - у которой аппарат обслуживали - неплохой - вроде и не дорого - пошла посмотрела - нема опознавательных знаков на упаковке#laugh# #laugh# #g_haha# фиг его знает что пью#rolf# #rolf# #rolf#
Може якась маріхуанна, але ж її курять. Хоча для бухгалтера не факт що всередині, головне щоб мозок знав , що каву п'є.#g_haha# #g_haha# #g_haha#

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ

точно#g_haha# #g_haha# #g_haha# мож его курить можно

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”