Так воно не зразу висихає. У мене вдома сонячна сторона, а я на скло на вікні вивішую термометр на скотчі. Він трошки повисить , а потім бац і нема.#impossibl #impossibl А що то було, мабуть НЛО#g_haha# #g_haha# Вже напевне 10 штук НЛО забрало.#g_witch# #g_witch#Виктория 80 писав:вот у меня как раз утром там солнышко , проверим #ok#Альона1 писав:Якщо сонячна сторона , то може висохноти скотч і відпасти шторка. То у моєї дочі в кімнаті не сонячна. самий раз буде.Виктория 80 писав: а х-з #g_haha# сегодня тока повесила #g_haha# , понаблюдаю скажу
Кто чем увлекается кроме нашей работы. Разговор о хобби
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
у меня есть одно растение , справа , сирота казанская вроде и пальма , вроде чёрти шо, значит привёз мой из Африки эту штуку , было 6 зёрнышек , выжило одно, живёт строго под маминым контролем. носится она с ним как с дитям, и разговаривает, и место ему выбирала , в итоге я думаю сдохнет #g_haha# , был бы котейка, проверил бы на зуб
-
- Акула НКУ
Альона1 писав:Так воно не зразу висихає. У мене вдома сонячна сторона, а я на скло на вікні вивішую термометр на скотчі. Він трошки повисить , а потім бац і нема.#impossibl #impossibl А що то було, мабуть НЛО#g_haha# #g_haha# Вже напевне 10 штук НЛО забрало.#g_witch# #g_witch#Виктория 80 писав:вот у меня как раз утром там солнышко , проверим #ok#Альона1 писав: Якщо сонячна сторона , то може висохноти скотч і відпасти шторка. То у моєї дочі в кімнаті не сонячна. самий раз буде.
представляю , спит маман , а ночью - бац и землетрясение, шторы падают#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#
-
- Светоч Мысли
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# Та зараз таке в країні робиться , що тут і не землетрус перший в голово прийде, а ще й що похуже .#g_haha# #g_haha#Виктория 80 писав:Альона1 писав:Так воно не зразу висихає. У мене вдома сонячна сторона, а я на скло на вікні вивішую термометр на скотчі. Він трошки повисить , а потім бац і нема.#impossibl #impossibl А що то було, мабуть НЛО#g_haha# #g_haha# Вже напевне 10 штук НЛО забрало.#g_witch# #g_witch#Виктория 80 писав: вот у меня как раз утром там солнышко , проверим #ok#
представляю , спит маман , а ночью - бац и землетрясение, шторы падают#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
А я себе делать не буду! #g_blum# дочке скинула ссылку..у них первый этаж. ...ну и кот тоже..#wink#Виктория 80 писав: представляю , спит маман , а ночью - бац и землетрясение, шторы падают#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
- Акула НКУ
ну это я как оптимист - землетрясение, а она сразу подумает как пессимист#g_haha#Альона1 писав:#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# Та зараз таке в країні робиться , що тут і не землетрус перший в голово прийде, а ще й що похуже .#g_haha# #g_haha#Виктория 80 писав:Альона1 писав: Так воно не зразу висихає. У мене вдома сонячна сторона, а я на скло на вікні вивішую термометр на скотчі. Він трошки повисить , а потім бац і нема.#impossibl #impossibl А що то було, мабуть НЛО#g_haha# #g_haha# Вже напевне 10 штук НЛО забрало.#g_witch# #g_witch#
-
- Светоч Мысли
А так не цікаво. У дочі може кіт не такий любопитний , як Ваш. А уявляєте , якщо та штора котею вашому хвоста придушить, і він серед ночі як занявчить,#g_haha# #g_haha# #g_haha# то ж можна інфаркт заробити.#impossibl #impossiblelen_maman писав:А я себе делать не буду! #g_blum# дочке скинула ссылку..у них первый этаж. ...ну и кот тоже..#wink#Виктория 80 писав: представляю , спит маман , а ночью - бац и землетрясение, шторы падают#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
Я оптимист! #g_blum# Даже ОПТИМИСТИЩЕ!! #clamping# #clamping# Поэтому все будет хорошо!Виктория 80 писав:ну это я как оптимист - землетрясение, а она сразу подумает как пессимист#g_haha#
Люблю и горжусь Донбассом!!
-
- Акула НКУ
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# у меня что грюкнет ,я как псих уже подскакиваю, а тут среди ночи , #g_haha# #g_haha# #g_haha#Альона1 писав:А так не цікаво. У дочі може кіт не такий любопитний , як Ваш. А уявляєте , якщо та штора котею вашому хвоста придушить, і він серед ночі як занявчить,#g_haha# #g_haha# #g_haha# то ж можна інфаркт заробити.#impossibl #impossiblelen_maman писав:А я себе делать не буду! #g_blum# дочке скинула ссылку..у них первый этаж. ...ну и кот тоже..#wink#Виктория 80 писав: представляю , спит маман , а ночью - бац и землетрясение, шторы падают#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#
-
- Светоч Мысли
Ой , не доведи Господи#g_haha# #g_haha# #g_haha# #g_haha#