Берса писав:Девочки и мальчики! Поздравьте меня! Мой сын только что выиграл гитару на Радио Рокс!!! По итогам недели он был признан лучшим. (Мы вчера туда с ним дозвонились) Гордость переполняет...
вітання! А яка гітара? вони там, по моєму ,колись Фендери розігрували?
Муж выигрывал как то Айбонез. А у сына таки да-Фендер
це класно! грати, а особливо вчитися, треба на якісних інструментах. Ми першу купували в 2002, Хохнер, тоді ще і вибору хорошого не було. Електрогітару син купував уже сам, навіть не знаю яка. А зараз думає теж про Фендер, електро.
хорова. Він з 1 класу співає у хоровій капелі Дударик. http://uk.wikipedia.org/wiki/Дударикhttp://www.dudaryk.ua/
Обов"язковим є інструмент, він вибрав гітару.пощастило з виклдачами - молоді, незашорені люди, для яких музика - первинна. Зараз уже самоосвіта, пробує сам щось писати, але на суд публіки широкої ще не виносить, може в сім"ї похвастатись. Не готовий ще ,мабуть.
Так это здорово! В музыкалку своего отправить не могу. По времени не успевает. Там надо 2 дня уроки по инструменту, 2 дня -хор и 1 день сольфеджио. Т.е. все 5 дней недели расписаны. А у нас еще 3 раза в неделю бассейн. Итак уроки не успеваем делать. Поэтому занимаемся только с педагогом по гитаре. Очень хочу , чтобы ему голос поставили, но наверное по позже, когда научится быстрее уроки делать. А вообще Бог ему сильный голос дал, звонкий. Не знаю как будет с голосом после ломки, но сейчас- мечта. просто надо педагога, чтобы поставил.
Берса писав:Девочки и мальчики! Поздравьте меня! Мой сын только что выиграл гитару на Радио Рокс!!! По итогам недели он был признан лучшим. (Мы вчера туда с ним дозвонились) Гордость переполняет...
Берса, поздравляю! Успехи деток - это заслуга родителей! Молодцы!
Берса писав:Так это здорово! В музыкалку своего отправить не могу. По времени не успевает. Там надо 2 дня уроки по инструменту, 2 дня -хор и 1 день сольфеджио. Т.е. все 5 дней недели расписаны. А у нас еще 3 раза в неделю бассейн. Итак уроки не успеваем делать. Поэтому занимаемся только с педагогом по гитаре. Очень хочу , чтобы ему голос поставили, но наверное по позже, когда научится быстрее уроки делать. А вообще Бог ему сильный голос дал, звонкий. Не знаю как будет с голосом после ломки, но сейчас- мечта. просто надо педагога, чтобы поставил.
знаємо проходили+ неділя - Служба Божа. Взагалі навчання в школі + додвткова - це щось. І честь і хвала дітям і їїх батькам, що це витримують. Такі діти точно інші: більш організовані, не бояться ні сцени, ні публічних виступів. Це дружба з тими, хто подіялє твої погляди. Це дуже класно
Щодо ломки. спостерігаю його друзів, у всіх по різному, у Олексія найраніше почалася, він був наймолодшим баритоном у хорі. Але практично ніхто з них не перестав співати. В цей період хлопці є на вільному відвідуванні, практично не співають, але ходять на репетиції, щоб слух " не розхолоджувати" ніхто з них не перестав співати, просто перейшов в інший тембр.у кожного по різному. хтось робить музику своєю долею, хтось - захопленням. Але і дружба і гарні відносини залишаються, спілкуються і окрім хору. Один товари постави за мету бути оперним співаком, уже вчитьсґя, другий на наступний рік поступає в консу на скрипку.
tunika писав:Доброе утро! Разбудите меня кто-нибудь, а? Кофе не помогает #coffee#
#g_crazy# кофе не помогает если его пить...а если нечаянно разлить на себя или клавиатуру - пробуждение моментальное#g_haha#
Ты угадала, я вчера действительно легла спать сегодня #g_crazy# Сериалы - зло! Штук 5 серий за вечер с мужем посмотрели, не заметили как полвторого ночи наступило.