Ну, совсем засмущалаофигевшая писав:Вечірка! Спасибо - большое пребольшое, т.к искать сейчас просто нет времени!
Понятно почему Popen тебя любит! За доброту и ласку!
Я была права - в 5ДР и про работу есть, и про детей(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) я офигеваю!!!!!!!!
А если родилась двойня, а графы то с 25 по 28 - под одного "заточены"!!!!!!!
Уже хочется #russian# #russian# #russian# #russian# #russian#
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)
-
Вечірка
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 909 разів
- Подякували: 548 разів
-
офигевшая
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Против правды не попрешь!!!!!!#kiss#Вечірка писав:Ну, совсем засмущалаофигевшая писав:Вечірка! Спасибо - большое пребольшое, т.к искать сейчас просто нет времени!
Я была права - в 5ДР и про работу есть, и про детей(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) я офигеваю!!!!!!!!
-
Вечірка
- Светоч Мысли

Смотри, что "нарыла"
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної податкової адміністрації України
17.12.2010 №954
Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
29 грудня 2010 р. за № 1388/18683
Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків
<Витяг>
...
IX. Порядок подання Заяви про зміну даних, які вносяться до Облікової картки та Повідомлення
1. Фізичні особи зобов'язані подавати органам державної податкової служби відомості про зміну даних, які вносяться до Облікової картки або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання Заяви за формою N 5ДР (додаток 10) або за формою N 5ДРП (додаток 11) відповідно.
2. Фізичні особи подають означені Заяви до органу державної податкової служби за місцем проживання, у разі зміни місця проживання - до органу державної податкової служби за новим місцем проживання, або за місцем отримання доходів, або місцезнаходженням іншого об'єкта оподаткування.
3. Для заповнення Заяви використовуються дані паспортного документа громадянина та інших документів, які подаються у разі зміни паспортних даних.
4. Приймання Заяв та перевірка їх на дотримання вимог щодо оформлення документів, які подаються для обліку фізичних осіб у Державному реєстрі або в окремому реєстрі Державного реєстру, здійснюється працівниками структурних підрозділів органів державної податкової служби, до функцій яких належить реєстрація фізичних осіб у Державному реєстрі.
5. Внесення змін до Державного реєстру та окремого реєстру Державного реєстру здійснюється протягом десяти робочих днів від дня подання до органу державної податкової служби Заяви.
6. У разі виявлення недостовірних даних або помилок у поданій Заяві фізичній особі може бути відмовлено у внесенні змін та/або видачі документа, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі, або внесенні відмітки до паспорта громадянина України.
7. У Заяві в обов'язковому порядку вказується реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті).
-
Наталья__1982
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
Вот Попенятко ловелас, сначала мне обещал золотые горы....а теперь узнаю такие новости#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#офигевшая писав:Против правды не попрешь!!!!!!#kiss#Вечірка писав:Ну, совсем засмущалаофигевшая писав:Вечірка! Спасибо - большое пребольшое, т.к искать сейчас просто нет времени!
-
офигевшая
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Я извиняюсь, за то, что в этой теме разболталась......
Но надеюсь еще кому-то пригодиться эта инфа.
В ветке 5ДР я была вчера, но вопросов больше, чем ответов......
Спасибо за ссылки!
Но надеюсь еще кому-то пригодиться эта инфа.
В ветке 5ДР я была вчера, но вопросов больше, чем ответов......
Спасибо за ссылки!
-
IrinkaSvetl
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
девочки, у меня есть
Здесь содержание:
Вы почаще меня тусуетесь в теме НДС подскажите куда опубликовать данную ссылку что б донести до масс?)))))
Здесь содержание:
Вы почаще меня тусуетесь в теме НДС подскажите куда опубликовать данную ссылку что б донести до масс?)))))
-
Вечірка
- Светоч Мысли

ні-ні у нас з ним ніяких гріховних зв"язків- просто друзі - познущатись одне з одного, шоколаду разом поїсти ...Наталья__1982 писав:
Вот Попенятко ловелас, сначала мне обещал золотые горы....а теперь узнаю такие новости#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
-
Наталья__1982
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 997 разів
- Подякували: 1247 разів
Вечірка писав:ні-ні у нас з ним ніяких гріховних зв"язків- просто друзі - познущатись одне з одного, шоколаду разом поїсти ...Наталья__1982 писав:
Вот Попенятко ловелас, сначала мне обещал золотые горы....а теперь узнаю такие новости#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
#g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# ну тогда я спокойна
-
Виктория 80
- Акула НКУ

- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
Ирина я думаю её надо и в раздел отчётность повесить и налоговая накладная продублировать , потому как инфа объёмная - всё вместеIrinkaSvetl писав:девочки, у меня есть
Здесь содержание:
-
IrinkaSvetl
- Светоч Мысли

- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
закинула сообщение уже в :Виктория 80 писав:Ирина я думаю её надо и в раздел отчётность повесить и налоговая накладная продублировать , потому как инфа объёмная - всё вместе
-
- сюда в Беседку (там чаще всего тусуется народ)
-
- и
А тот кому припечет думаю уже найдет с какой темы скачать)))) Было бы желание найти))