БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)

Розмови на різні теми
Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 909 разів
Подякували: 548 разів

Повідомлення Вечірка »

офигевшая писав:Вечірка! Спасибо - большое пребольшое, т.к искать сейчас просто нет времени!
Понятно почему Popen тебя любит! За доброту и ласку!
Я была права - в 5ДР и про работу есть, и про детей(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) я офигеваю!!!!!!!!
А если родилась двойня, а графы то с 25 по 28 - под одного "заточены"!!!!!!!
Уже хочется #russian# #russian# #russian# #russian# #russian#
Ну, совсем засмущала Зображення

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Вечірка писав:
офигевшая писав:Вечірка! Спасибо - большое пребольшое, т.к искать сейчас просто нет времени!
Я была права - в 5ДР и про работу есть, и про детей(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) я офигеваю!!!!!!!!
Против правды не попрешь!!!!!!#kiss#

Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Вечірка »

Смотри, что "нарыла"
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Державної податкової адміністрації України
17.12.2010 №954

Зареєстровано
в Міністерстві юстиції України
29 грудня 2010 р. за № 1388/18683

Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків

<Витяг>
...
IX. Порядок подання Заяви про зміну даних, які вносяться до Облікової картки та Повідомлення

1. Фізичні особи зобов'язані подавати органам державної податкової служби відомості про зміну даних, які вносяться до Облікової картки або Повідомлення (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті), протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання Заяви за формою N 5ДР (додаток 10) або за формою N 5ДРП (додаток 11) відповідно.

2. Фізичні особи подають означені Заяви до органу державної податкової служби за місцем проживання, у разі зміни місця проживання - до органу державної податкової служби за новим місцем проживання, або за місцем отримання доходів, або місцезнаходженням іншого об'єкта оподаткування.

3. Для заповнення Заяви використовуються дані паспортного документа громадянина та інших документів, які подаються у разі зміни паспортних даних.

4. Приймання Заяв та перевірка їх на дотримання вимог щодо оформлення документів, які подаються для обліку фізичних осіб у Державному реєстрі або в окремому реєстрі Державного реєстру, здійснюється працівниками структурних підрозділів органів державної податкової служби, до функцій яких належить реєстрація фізичних осіб у Державному реєстрі.

5. Внесення змін до Державного реєстру та окремого реєстру Державного реєстру здійснюється протягом десяти робочих днів від дня подання до органу державної податкової служби Заяви.

6. У разі виявлення недостовірних даних або помилок у поданій Заяві фізичній особі може бути відмовлено у внесенні змін та/або видачі документа, що засвідчує реєстрацію в Державному реєстрі, або внесенні відмітки до паспорта громадянина України.

7. У Заяві в обов'язковому порядку вказується реєстраційний номер облікової картки платника податків або серія та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті).
http://chp.com.ua/all-news/item/16635-c ... -zayavu-f-
http://buhgalter911.com/yaf/yaf_postst9118_--5-.aspx
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z1388-10

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

офигевшая писав:
Вечірка писав:
Против правды не попрешь!!!!!!#kiss#
Вот Попенятко ловелас, сначала мне обещал золотые горы....а теперь узнаю такие новости#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Я извиняюсь, за то, что в этой теме разболталась......
Но надеюсь еще кому-то пригодиться эта инфа.
В ветке 5ДР я была вчера, но вопросов больше, чем ответов......
Спасибо за ссылки!

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

девочки, у меня есть Библиотека Баланс № 7 «НДС: налоговая накладная, реестр, декларация…»
Здесь содержание: http://www.balance.ua/manuals/fresh_number.php

Вы почаще меня тусуетесь в теме НДС подскажите куда опубликовать данную ссылку что б донести до масс?)))))

Вечірка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Вечірка »

Наталья__1982 писав:
Вот Попенятко ловелас, сначала мне обещал золотые горы....а теперь узнаю такие новости#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
Зображення ні-ні у нас з ним ніяких гріховних зв"язків- просто друзі - познущатись одне з одного, шоколаду разом поїсти Зображення ...

Наталья__1982
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 997 разів
Подякували: 1247 разів

Повідомлення Наталья__1982 »

Вечірка писав:
Наталья__1982 писав:
Зображення ні-ні у нас з ним ніяких гріховних зв"язків- просто друзі - познущатись одне з одного, шоколаду разом поїсти Зображення ...

#g_crazy# #g_crazy# #g_crazy# ну тогда я спокойна

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

IrinkaSvetl писав:девочки, у меня есть Библиотека Баланс № 7 «НДС: налоговая накладная, реестр, декларация…»
Здесь содержание: http://www.balance.ua/manuals/fresh_number.php

Вы почаще меня тусуетесь в теме НДС подскажите куда опубликовать данную ссылку что б донести до масс?)))))
Ирина я думаю её надо и в раздел отчётность повесить и налоговая накладная продублировать , потому как инфа объёмная - всё вместе

IrinkaSvetl
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1696 разів
Подякували: 3006 разів

Повідомлення IrinkaSvetl »

Виктория 80 писав:Ирина я думаю её надо и в раздел отчётность повесить и налоговая накладная продублировать , потому как инфа объёмная - всё вместе
закинула сообщение уже в :
- Справочную
- сюда в Беседку (там чаще всего тусуется народ)
- Новая дека по НДС
- и Регистрация налоговых накладных в ЕРНН
А тот кому припечет думаю уже найдет с какой темы скачать)))) Было бы желание найти))

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”