СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
rubin
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2353 рази
Подякували: 1790 разів

Повідомлення rubin »

Рано я расслабилась... звонили из банка, нужно готовить доки на пролангацию кредитного договора#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# как же я их не навижу....#cray# #cray# #cray# #cray# все... сегодня еще настраиваюсь, а завтра окунусь с головой в документооборот...#g_crazy#

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Зображення[/img]

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

оляля писав:а в мене в сина ускладнення після ГРВІ - ларинготрахеїт. і мама розклеюється. #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# ХОЧУ ВЕСНУ!!!!
в мами 38,5. ВСе, сил немає. домовилась про те що лікарка завтра прийде. зараз симптоматичне лікування. #g_cray# #g_cray# #g_cray#

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

та шо ж такое??!!...Оляля, не расстраивайтесь! ВСЕ БУДЕТ ХОРОШО!
Главное, сами на всякий случай попринимайте для укрепления иммунитет что-то, ну и лимончик + оксолиновой мазью в носу...шобы хоть к вам бациллы не пристали!
Люблю и горжусь Донбассом!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

ще крім мене є чоловік і ще одне дитя вірусами не охоплене, так що поле для хвороби ще є. дістало. #wall#

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Оля, я Вас так розумію, у мене мама хвора( бідна не має сили навіть ходити) я їздила на вихідні до батьків, племінник хворий , брат тільки відійшов від грипу голову знесло, просквозило чи що не знаю, я в понеділок як приїхала то ще на роботі день посиділа, але півдня вже чмихала, сьогодні вже ПДВ дома робила, позвонив тато їде за другим племінником , дякуючи помилкам лікарів він у нас в інтернаті навчається, грип теж температура висока. Якийсь кошмар. Це тільки моє диття пє чай з медом, думаю щоб її не зачепило.

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

оляля писав:ще крім мене є чоловік і ще одне дитя вірусами не охоплене, так що поле для хвороби ще є. дістало. #wall#
Оля! Держись!!! Главное всем лежать, т.е.строго соблюдать постельный режим! И побольше пить чая, травяных отваров. И лежать, а не бежать!!!!! Все будет хорошо!!!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Дівчатка, дякую вам усім за підтримку! Розумію, що це не страшно, розумію, що все минеться. Але це мізками. серцю все одно не накажеш, це мої рідні і мені за них болить. ще й погода не приведи Господь, ніби сонце, відлига, сніг мокрезний, фе!!
Поплакалась і до роботи. Гарного усім дня!

ЕленаС.
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4011 разів
Подякували: 3242 рази

Повідомлення ЕленаС. »

Опять на остановке пострадали люди.
Это же с какой скоростью надо было ехать, а остановки обычно там где пешеходные переходы.
Дави всех, чуть ли не каждый день на переходе кого-либо сбивают.
Страшно и жалко людей.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Gera28 писав:
An-na писав:Так НДС сдали- можно себе устроить расслабончик. А тут еще и солнышко светит. Уже хочется ВЕСНУ нюхать.#g_haha#
Ага,с утра нюхнула и всю вынюхала#g_crazy# , снег опять пошел... похолодало... солнышко спряталось...... ПРОШУ,нюхайте потихоньку- не спугните!!!!!!!!!#g_crazy#
Вынюхай обратно!!!!#aggr# а то нету её, на пузе что-ли ползёт эта ВЕСНА????Така кака на улице, только что с подружкой из Беларуси общалась, так там такие сугробы намело и снег не прекращается, опять у них штормовое предупреждение!!!!

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”