СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Evelina
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1291 раз
Подякували: 1621 раз

Повідомлення Evelina »

офигевшая писав:Я ту по дороге в сад....
СПАСИБО огромное всем, кто поздравил!!! Спасибо за пожелания и шашлык!!!! Я вас всех уже люблю!!!!
а вечер удался...судя по размеру шрифта #laugh#

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

СПАСИБО огромное всем, кто поздравил!!! Спасибо за пожелания и шашлык!!!! Я вас всех уже люблю!!!!
Поздравляю с днем рожденья , желаю счастья в личной жизни , Пух .#drinks# #russian#

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Королева в пальто писав:
Поздравляю с днем рожденья , желаю счастья в личной жизни , Пух .#drinks# #russian#
И тебе Пух - не хворать!!!
Рада, что с родственничками разрулилось! По себе знаю - они даны нам в наказание!!!!!

Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

офигевшая писав:
Королева в пальто писав:
Рада, что с родственничками разрулилось! По себе знаю - они даны нам в наказание!!!!!
В воспитание характера и набор опыта, я бы сказала...#g_crazy#

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

офигевшая писав:
Королева в пальто писав:
Насчет ника - хорошая идея !... "Пух" - в этом что-то есть ...#g_haha# Я подумаю ...

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

ОЛЯЛЯ пише Може і не втему, але згадалося, може це Вам підніме настрій: Хочу мужика: красивого, високого, умного, багатого, спортиного, щедрого..... ХОТЯ БИ УВИДЕТЬ!!!!!
Оля в тому то і справа Що у мене був мужик і красивий , і високий , і розумний, і мудрий , і багатий, і спортивний, і щедрий, і в додачу не курив , а горілки не то що не пив він не зна її смаку і запаху навіть. #cray# #cray# #cray# #cray# Правда був з вусами , я вуса не люблю, то він їх збрив за ради мене , всі були в шоці від його вчинку. Таке буває тільки в кіно. Кого тепер шукати , таких немає , Чим планку підняти.#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Альона, даруйте за нескромне питання, якщо не хочете - не відповідайте: а чому був?

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

оляля писав:Альона, даруйте за нескромне питання, якщо не хочете - не відповідайте: а чому був?
Бо вже немає!!!!!#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# Живий але просто не порозумілись чи що, я й сама толком не можу розібратись.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Вибачте, якщо завдала вам болю. Співчуваю#g_cray# #g_cray# #g_cray# Напевно, після такого на інших і дивитися не хочеться.....

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Альона1 »

оляля писав:Вибачте, якщо завдала вам болю. Співчуваю#g_cray# #g_cray# #g_cray# Напевно, після такого на інших і дивитися не хочеться.....
Отож , не хочеться взагалі ні на кого дивитися. І нікого до себе навіть не підпускаю. Хоча в нього теж були свої не доліки , як у кожної людини, але це не рахується.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”