СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

Альона1 писав:
оляля писав:Вибачте, якщо завдала вам болю. Співчуваю#g_cray# #g_cray# #g_cray# Напевно, після такого на інших і дивитися не хочеться.....
Отож , не хочеться взагалі ні на кого дивитися. І нікого до себе навіть не підпускаю. Хоча в нього теж були свої не доліки , як у кожної людини, але це не рахується.
Рідненька, знаєш як мені батько казав? Якщо воно твоє - воно буде з тобою, навіть на танку не об'їдеш!#dntknw#
Якщо судилося вам бути разом - будете!!! Якщо ж не складеться, значить чекає тебе щось краще! Правда! Знаєш, я скільки разів спостерігала: багато хто зі знайомих розходився з чоловіками, потім довгенько плакали, сумнівались чи все правильно зробили, намагались повернутись, а потім заспокоювались і зустрічали своє щастя... навіть не так! ЩАСТЯ! О! Я вірю, що в тебе все складеться якнайкраще! Навіть не просто вірю, ЗНАЮ це! Повір, твоє майбутнє, воно буде не гірше, мабуть, і не краще за колишнє... Але воно буде інше. По-своєму прекрасне! Не менш чудове - це точно. Тримайся! Ми з тобою#kiss# #kiss# #kiss#
І ми у тебе віримо!

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

Ви подивіться 206 гостей і чому вони читають Стену плача І Беседку. Там же ш про бухгалтерію нічого не написан. Я дивуюсь.

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 473 рази
Подякували: 970 разів

Повідомлення avp2002 »

Levenya писав:
Альона1 писав:
оляля писав:Вибачте, якщо завдала вам болю. Співчуваю#g_cray# #g_cray# #g_cray# Напевно, після такого на інших і дивитися не хочеться.....
Отож , не хочеться взагалі ні на кого дивитися. І нікого до себе навіть не підпускаю. Хоча в нього теж були свої не доліки , як у кожної людини, але це не рахується.
Рідненька, знаєш як мені батько казав? Якщо воно твоє - воно буде з тобою, навіть на танку не об'їдеш!#dntknw#
Якщо судилося вам бути разом - будете!!! Якщо ж не складеться, значить чекає тебе щось краще! Правда! Знаєш, я скільки разів спостерігала: багато хто зі знайомих розходився з чоловіками, потім довгенько плакали, сумнівались чи все правильно зробили, намагались повернутись, а потім заспокоювались і зустрічали своє щастя... навіть не так! ЩАСТЯ! О! Я вірю, що в тебе все складеться якнайкраще! Навіть не просто вірю, ЗНАЮ це! Повір, твоє майбутнє, воно буде не гірше, мабуть, і не краще за колишнє... Але воно буде інше. По-своєму прекрасне! Не менш чудове - це точно. Тримайся! Ми з тобою#kiss# #kiss# #kiss#
І ми у тебе віримо!
Присоединяюсь. Леля просто постарайся об этом не думать, знаю как это тяжело, но у тебя есть под боком ребенок, поэтому не все так плохо. А счастье будет ты только верь и не зацикливайся на прошлом#ok# #ok# #ok#

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

avp2002 писав:
Levenya писав:
Альона1 писав: Отож , не хочеться взагалі ні на кого дивитися. І нікого до себе навіть не підпускаю. Хоча в нього теж були свої не доліки , як у кожної людини, але це не рахується.
І ми у тебе віримо!
Присоединяюсь. Леля просто постарайся об этом не думать, знаю как это тяжело, но у тебя есть под боком ребенок, поэтому не все так плохо. А счастье будет ты только верь и не зацикливайся на прошлом#ok# #ok# #ok#
А вам спасибо, что поменяли аватарку! Мне нравятся симпатичные рыженькие мордочки! #kiss#

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення shinna »

Девочки! Я уверена, что у каждой из нас есть своя печальная история, у некоторых даже не одна. Можно снимать сериал покруче "Санта-Барбары" или "Секса в большом городе"... У меня столько этих историй из жизни... сайта не хватит...#cray# #cray# #cray#
Стараюсь не зацикливаться, интересно проводить свободное время, но иногда такая тоска накрывает...#g_cray# #g_cray# #g_cray#

Valentina
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2147 разів
Подякували: 2217 разів

Повідомлення Valentina »

Альона1 писав:
оляля писав:Альона, даруйте за нескромне питання, якщо не хочете - не відповідайте: а чому був?
Бо вже немає!!!!!#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# Живий але просто не порозумілись чи що, я й сама толком не можу розібратись.
Альона ! Простите пожалуйста. но раз откровенная тема, то . наверное был женат. женат и сейчас?
Типа, как в Служебном романе?

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення shinna »

Только что пришла из кино. Смотрела "Титаник" в 3D. Видела его раньше раз 100. Думала, что плакать уже не буду... Носовой платок пригодился все равно...#g_cray# #g_cray# #g_cray#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

А я сьогодні як вийшла в 13, так 20-15 - прийшла: з дітьми гуляли, вирішила, що пора дітям знати історію Львова. От і лазили весь день,з містом знайомила їх . Ноги стомилися, але мізки абсолютно відпочили.

Королева в пальто
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2984 рази
Подякували: 2357 разів

Повідомлення Королева в пальто »

shinna писав:Только что пришла из кино. Смотрела "Титаник" в 3D. Видела его раньше раз 100. Думала, что плакать уже не буду... Носовой платок пригодился все равно...#g_cray# #g_cray# #g_cray#
А который "Титаник" - с Ди Каприо ? Мне гораздо больше нравится сериал 1996 года , фамилии режиссера не помню , там еще играла Кетрин Зета Джонс. Титаник

Popen
Гигант Мысли
Гигант Мысли
Дякував (ла): 2116 разів
Подякували: 10410 разів

Повідомлення Popen »

Прочитал данную инструкцию и понял: как мало я знал...#wall#

Зображення

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”