БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5

Розмови на різні теми
Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

Девочки, нашла в НАУ ,сейчас буду изучать

Дата балансу

Дата балансу - дата, на яку складений баланс підприємства. Звичайно датою балансу є кінець останнього дня звітного періоду.

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ НАКАЗ Про затвердження Положення (стандарту) бухгалтерського обліку (Положення (стандарт) бухгалтерського обліку 6 "Виправлення помилок і зміни у фінансових звітах", п.3) N 137 від 28.05.99 м.Київ

Дата балансу - дата, на яку складений баланс банку. Звичайно датою балансу є кінець останнього дня звітного періоду. Звітним періодом для складання фінансової звітності є календарний рік. Проміжна (квартальна) фінансова звітність складається на кінець останнього дня кварталу.

ПРАВЛІННЯ НАЦІОНАЛЬНОГО БАНКУ УКРАЇНИ П О С Т А Н О В А Про затвердження Інструкції з бухгалтерського обліку операцій з цінними паперами в банках України (Інструкція, п.1.6) 03.10.2005 N 358

Дата балансу - дата, на яку складений баланс суб'єкта державного сектору. Звичайно датою балансу є кінець останнього дня звітного періоду.

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ Н А К А З Про затвердження Національного положення (стандарту) бухгалтерського обліку в державному секторі 130 "Вплив змін валютних курсів" (Національне положення (стандарт), розд.1, п.4) 11.08.2011 N 1022

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

Вероніка, и теперь в казначейсвто и этим листком по морде им, по морде!! #rtfm# #rtfm#
Люблю и горжусь Донбассом!!

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Вероніка »

НП(С)БО 1 у п. 1 розділу II зазначає, що баланс підприємства складається на кінець останнього дня звітного періоду. Тож у заголовку цієї форми може зазначатися тільки остання дата звітного періоду (для звіту за I півріччя це буде 30 червня). Якщо підприємство зазначить у заголовку «Баланс на 1 липня 2013 р.», то це означатиме, що до звіту включено показники за 1 липня, і відповідно це буде помилкою. Але оскільки до балансу мають включатися показники за останній день звітного періоду, то скласти його можна тільки наступного дня, тобто першою датою наступного періоду. При складанні фінзвітності за I півріччя 2013 р. датою складання балансу буде 01.07.2013 р. Ця дата зазначається у правому верхньому куті форми балансу у форматі «2013.07.01».

#dance# #dance# #dance# #dance# #dance#

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

Вероніка, как я понимаю день удался?! глабадаря казначейству...пол-дня в пропасть!#g_haha#
Люблю и горжусь Донбассом!!

Лилия-НИКА
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 968 разів
Подякували: 2125 разів

Повідомлення Лилия-НИКА »

... хочу попросить коллег высказаться по теме - вопрос интересный...

- суть вопроса может коснуться единщиков любой группы, отзовитесь в теме... :

http://www.buhgalter911.com/yaf/yaf_pos ... spx#422503

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

Зображення

agony
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 109 разів
Подякували: 270 разів

Повідомлення agony »

rubin писав:мне всегда кажется что именно таким было нашествие монголо-татар
пардон я из другой оперы расскажу. у меня так сестра в гости с семейством приезжает. они могут приехать, когда я еще на работе, что как захожу в свою квартиру, то впечатление, что я не у себя дома. шум, гам, визг. а казалось бы - 3 человека и такое... кошка только при звонке в домофон каким-то шестым чувством определяет что приехали они и мигом на холодильник (он 2хметровый) и слазит только чтобы поесть, когда никого рядом нет. в лоток ток ночью, када все спят. или за батареей отсиживается. в квартире в миг организовывается бардак. везде! моя сестра приезжает, даже на пару дней, с кучей сумок и вещей. лазает по всем моим тумбочкам и шкафам без зазрения совести. вроде бы в гости приехала, а ведет себя как у себя дома.
а когда они уезжают, вернее уезжает весь этот шум и гам. то я так кайфую от тишины. а кошка только через несколько часов вылазит из нычек и тоже тащится от того что дурдом уехал. не поверите, но у кошки на морде такое счастье читается

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Вероніка »

Зображення[/img]

МитинаАлла
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 573 рази
Подякували: 2321 раз

Повідомлення МитинаАлла »

а я сеня такой подарок получила!!! Ууууу, на столе стоит букет ну очень красивый... Места для бумажек нехватает. Картиной с шоколада любуюсь... и жмакаю Михея всего такого мягкого и белого... Ну настоящий праздник...

Вот я хвалько, да?#blush#

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

МитинаАлла писав:а я сеня такой подарок получила!!! Ууууу, на столе стоит букет ну очень красивый... Места для бумажек нехватает. Картиной с шоколада любуюсь... и жмакаю Михея всего такого мягкого и белого... Ну настоящий праздник...

Вот я хвалько, да?#blush#
Таки да ....
Класс!!!#ok#
Будь счастлива!!!#wink#

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”