Недавно прочитала Ремар "Жизнь взаймы" впечатлило.....Сейчас читаю "Вольф Мессинг. Видевший сквозь время"
Володарский Э.Я. читается легко и очень интересно....
закінчила читати Несподівпану вакансію Дж.Роулінг. трагічна книжка, розкриває питання нерівності в суспільстві на основі маленького містечка, питання пільг і їх впливу на людей, взаємовідносин, . Складна, багатогранна, багато сюжетних ліній, але цікава
оці всі списки, як на мене, нічого не варті. Де Біблія, наприклад?вона хіба нічого не варта? Наприклад, колись модним був Коельо, прочитала Алхіміка, а на Вероніці , що вирішує померти - здулась - не сподобалось. і мене ніхто не зможе примусити читати те, що мені не подобається яким би розрекламованим цей твір не був.
Ви на Коелье здулись, а я ніяк не можу дочитати Набокова "Лоліта", більш нуднішої книжки я мабудь в житті не читала. Також ледь дочитала "Майстра і Маргариту". Не моє
IN_NOCHKA писав:Ви на Коелье здулись, а я ніяк не можу дочитати Набокова "Лоліта", більш нуднішої книжки я мабудь в житті не читала. Також ледь дочитала "Майстра і Маргариту". Не моє
Только с третьей попытки прочла "Мастера и Маргариту"-не дается мне, нет какого-то пространственного воображения..наверное.Или стиль для меня тяжелый.Записки доктора-с удовольствием и сразу, пардон, ....юного врача...#g_crazy#