Как-то совсем всё мутно!!#sigh#
Голосуют бухгалера. Опрос: за кого вы будете голосовать на этих выборах.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7018 разів
- Подякували: 4419 разів
Как-то совсем всё мутно!!#sigh#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Я думаю, что появление Свободовцев в ВР не так страшно, как многие думают. Во первых: их есть кому сдерживать, во вторых: они поняли свои прошлые ошибки(имею ввиду слишком радикальные взгляды), в третьих: они точно не будут тушками и продаваться Партии Регионов. Может быть радикальности именно и не хватает сейчас, для противовеса явным бандитам. В прошлый раз большинство в ВР было у оппозиции(воля народа), но депутаты сами всё переиграли. Выходит, что совершили преступление, исказив волю народа.
Лично я голосовала за Сеню Яценюка. (Как и на президентских выборах).
Лично я голосовала за Сеню Яценюка. (Как и на президентских выборах).
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 137 разів
- Подякували: 231 раз
Почитала, прослезилась!
Юлия Левочкина №6 - доця? Дмитрий Добкин №178 - сынок? и т.д. и т.п.
Валентин Ландик №43 - ну и какая же ВР без него?
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
-
- Акула НКУ
о, я ще й не такі аргументи чула. Приклад: купили хату за Львовом, мама ще там, закінчує сезон. приїзджаю до неї, а в окрузі балотуються Тетяна чорновіл і один з двох досить одіозних братів, сидів, колись був в БЮТ, перекинулись, самовисуванець, відомом що приєднається до ПР. заходжу в кіоск, продавщтця сусідка, починає розмову, яка чорновіл дура, який він хороший( звозив людей з села десь по святих місцях, особливо наближених - в Ізраїль, в той час я ккуслок дороги такий, що траса раллі Париж Дакар відпочмває) останній аргумент мене вбив( морально) чесно не знала що відповісти : ясно , він буде красти, але ж і собі вкраде , і нам щось перепаде! тобто те, що кража -гріх - навіть не говориться, про те що забуде їх вже нині - тим більше.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2263 рази
- Подякували: 1729 разів
Вот что было сделано для киевлян, (только киевлян в Киеве
почти не осталось, в основном Донецкие-нарицательно), а они не благодарные "развели ПР как котят"
Кияни, Вас совість не мучає????
Вот так-то за наши же денежки
-
- Акула НКУ
айяйяй, які невдячні! неважливо, що андріївський спуск розбомбили, неважливо що гостинний двір уже не пам"ятка архітектури, неважливо, що все це робиться за народні гроші, тобто наші. Я думаю кияни більше знають ніж я, це те що було в ЗМІ. І неважливо, що УКиїв стоїть , коли їде перзидент чи прем"єр, неважливо, що швидка з кортежу збиває людину, неважливо що нападають на журналістів, неважливо, що в киянин не шгосподар міста, а так на обочині, як зрештою ми всі чужі на цьому святі життя. Вибачте, різко мабуть, але набридла підміна понять. не мені вам розповідати, як вибиваються гроші в бюджет, скільки нервів нам на тому з"їли. Дали кусок хліба, нами ж зароблений і тепер заставляють до кінця життя ж ..у лизати.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
Оля.. ти як ніколи права... все за народні гроші ж зроблено, а не за їхні кровні, а ми, кияни, такі сволочі.... не оцінили....
Як пани їдуть, то за те, щоб вони промчалися за секунди півстолиці стоїть в пробці більше години (а то й 2-3)... й боронь боже опинитися на їхньому шляху (мали вже прецеденти, мало в кювет не повилітали... поталанило)
Про мост Патона я взагалі мовчу.... воно то чудово, що зробили розв'язку, але вибачайте..... щоб с першого разу попасти туди куди треба треба їхати дууууже повільно, щоб не пропустити знаки, або випити добряче для розуміння напряму, або кружляти до тих пір поки не потрапите в потрібний поворот..
І я щаслива, що ця шарашкина контора не отримала підтримки в киян.... досить!
Як пани їдуть, то за те, щоб вони промчалися за секунди півстолиці стоїть в пробці більше години (а то й 2-3)... й боронь боже опинитися на їхньому шляху (мали вже прецеденти, мало в кювет не повилітали... поталанило)
Про мост Патона я взагалі мовчу.... воно то чудово, що зробили розв'язку, але вибачайте..... щоб с першого разу попасти туди куди треба треба їхати дууууже повільно, щоб не пропустити знаки, або випити добряче для розуміння напряму, або кружляти до тих пір поки не потрапите в потрібний поворот..
І я щаслива, що ця шарашкина контора не отримала підтримки в киян.... досить!