Видела его неоднократно. Фильм уже не новый, но хороший, да и актеры - супер!Sveto4k писав:Посмотрите, не пожалеете фильм "Соблазн" с Джоли и Бандеросом в гл.роли.
= Катрусин КІНОЗАЛ (рекомендації, поради, відгуки про фільми, передачі, телеканали) =
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1077 разів
Да, мне очень не понравился.... тягомотина... Не советую...Agatha писав:Хтось дивився Ларса фон Трієра "Меланхолія"?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 571 раз
- Подякували: 805 разів
Не можу сформулювати враження від цього фільма. Авторське кіно завжди тягомотина#smile3# Я перед цим прочитала рецензію на фільм, з поясненням, що він хотів сказати тим чи іншим епізодом. А тепер не знаю, чи я без тої рецензії зрозуміла би, що режисер мав на увазі. Мій чоловік не читав рецензії, тому через 15 хвилин від початку перестав дивитися. Сказав, що відчувається, що ідея фільму навіяна Ларсу фон Трієру під час лікування від депресії у психіатра ( то є історичний факт#smile3# ). Власне авторське кіно я люблю за те, що в ньому інформація подається не прямим текстом і зображенням, а через систему символів і знаків, які ще треба розгадати. Без попередньої рецензії.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
А мне понравился этот фильм. Все время в напряжении, отличная классическая музыка, одним словом фон Триер...на любителя...Люблю психологическое кино.Agatha писав:Хтось дивився Ларса фон Трієра "Меланхолія"?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 876 разів
- Подякували: 3172 рази
Об отношениях внутри одной семьи... и еще о том, что невозможно выразить словами ... Фон Триер, однако...#sigh#Agatha писав:Як Вам здається, про що цей фільм? Ну крім того, що Меланхолія зіштовхнеться з Землею?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Заинтриговали, девчёнки. Поставила себе в план для просмотра.shinna писав:Об отношениях внутри одной семьи... и еще о том, что невозможно выразить словами ... Фон Триер, однако...#sigh#Agatha писав:Як Вам здається, про що цей фільм? Ну крім того, що Меланхолія зіштовхнеться з Землею?
-
- Знаток
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 3 рази
Мы с мужем на новогодние праздники посмотрели сериал "Высший пилотаж", смотрели два дня не отрываясь, очень добрый душевный фильм (пару раз даже на слезу пробивало) про летчиков гражданской авиации. Очень всем советую #ok#