Просто, як буде дуже холодно, то що робити.Катя7ak писав:Але я думаю, що кондер-це вже зайве(як на мене), хай дитина ці гроші на себе потратить.
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 4
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1275 разів
- Подякували: 1787 разів
1.Теплі панчохиАльона1 писав:Просто, як буде дуже холодно, то що робити.Катя7ak писав:Але я думаю, що кондер-це вже зайве(як на мене), хай дитина ці гроші на себе потратить.
2. жилетик тепленький
3. зігріваючий крем для ніг.
Та не переймайтесь Ви так, в КПІ не так все погано.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Или грелка на все тело. Либо бутылка водки.Альона1 писав:Просто, як буде дуже холодно, то що робити.Катя7ak писав:Але я думаю, що кондер-це вже зайве(як на мене), хай дитина ці гроші на себе потратить.
А если серьезно, то поживите- увидите. Будет сильно холодно и ни у кого не будет обогревателя, то тогда скинуться с девченками и купят. Пока не паникуйте.
-
- Светоч Мысли
Я питала у знайомої дівчинки , вона жила в тому гуртожитку, то казала , що у неї в кімнаті було дуже холодно, а в такій же знизу гаряче, хоч голяком ходи. Панчохи і жилетку вже купили, залишиться тільки зігріваючий крем.Катя7ak писав:1.Теплі панчохиАльона1 писав:Просто, як буде дуже холодно, то що робити.Катя7ak писав:Але я думаю, що кондер-це вже зайве(як на мене), хай дитина ці гроші на себе потратить.
2. жилетик тепленький
3. зігріваючий крем для ніг.
Та не переймайтесь Ви так, в КПІ не так все погано.
-
- Светоч Мысли
Це народний метод#g_haha# #g_haha# #g_haha# Все не панікую.Берса писав:Или грелка на все тело. Либо бутылка водки.Альона1 писав:Просто, як буде дуже холодно, то що робити.Катя7ak писав:Але я думаю, що кондер-це вже зайве(як на мене), хай дитина ці гроші на себе потратить.
А если серьезно, то поживите- увидите. Будет сильно холодно и ни у кого не будет обогревателя, то тогда скинуться с девченками и купят. Пока не паникуйте.
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1275 разів
- Подякували: 1787 разів
Дивіться, щоб не прийшлось все це добро назад завозити додому-трапиться хороша людина вашій донечці у Києві і книжка з папкою не допоможе(дай Боже), вийде заміж, то нащо їі та общага, головне, щоб свати гарні попалися, люблячі!
-
- Светоч Мысли
Дай Бог.Катя7ak писав:Дивіться, щоб не прийшлось все це добро назад завозити додому-трапиться хороша людина вашій донечці у Києві і книжка з папкою не допоможе(дай Боже), вийде заміж, то нащо їі та общага, головне, щоб свати гарні попалися, люблячі!
А, при таких розкладах і завезем назад.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 734 рази
Может стоит отобрать книжки и папки, раз такое дело.Альона1 писав:Дай Бог.Катя7ak писав:Дивіться, щоб не прийшлось все це добро назад завозити додому-трапиться хороша людина вашій донечці у Києві і книжка з папкою не допоможе(дай Боже), вийде заміж, то нащо їі та общага, головне, щоб свати гарні попалися, люблячі!
На всякий случай.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 149 разів
- Подякували: 734 рази
Во избежание недопонимания.bt писав:Может стоит отобрать книжки и папки, раз такое дело.Альона1 писав:Дай Бог.Катя7ak писав:Дивіться, щоб не прийшлось все це добро назад завозити додому-трапиться хороша людина вашій донечці у Києві і книжка з папкою не допоможе(дай Боже), вийде заміж, то нащо їі та общага, головне, щоб свати гарні попалися, люблячі!
На всякий случай.
Отобрать - не значит забрать все книжки и папки.
Отобрать (в значении отфильтровать) - означает подобрать нужные книжки и папки.