офигевшая писав:Вспомнила, как кто-то, не буду показывать пальцем, меня нещадно критиковал за цитату из ВИКИ.....#rtfm#
Цитувати Вікі теж можна по-різному - там може бути розміщена як перепост інформації (що є в моїй цитаті), так і власні судження автора статті.
Стосовно опитування, то я б хотів прояснити, що особисто для мене воно є цікавим не з точки зору думки росіян про українців, а в тому ключі, яка інформаційна політика проводиться в країні. З огляду на те, що всі більш-менш "чутні" СМІ в них контролюються провладними особами, то і думка росіян частіше всього формується саме на підставі "повістки дня" групи цих осіб. Відповідно, виходячи зі зворотнього із опитувань росіян можна робити висновок про те, яку думку їм в коробки доносять з підвалів Кремля/Лубянки.
Красномовним прикладом такої маніпуляції є зникнення з інформаційного простору РФ слова "хунта" - після того як влада РФ почала вести діалог із новою владою неньки України.
Тобто, результати опитування говорять нам про те, що отой нацист, який "национальную рознь разжигает", знаходиться на верхівці медіа-піраміди "у них там".