aniri писав:#g_crazy# а меня бесит реклама "Я не посудомийка"
но сама недавно купила простую посудомоечную машинку#blush# , правда все никак не подключим. но отчим возмущается и называет это баловством))
меня больше добивает, очень сочувствую тем женщинам которые не знают что такое стиральная машина. и стирают все в ручную. и если их мж это позволяют, я такого не понимаю. особенно если сами мж имеют авто. но стиральную машину купить денег нет(((
У мене була ситуація, жили без пральної машини. Грощей не було бо друзям роздали які в аварії на машинах потрапили - без жертв, просто машини побили. Я йому кажу "Якось треба забирати гроші бо терміни вийшли." Його відповідь мене просто вбила "Їм потрібні гроші бо у них сім"ї!!!!!!!"
Коли почала знову дихати, заявили що прати ручками я більше не буду нічого (а у мене вже алергія була на руках). Коли тижні через 2 йому зовсім нічого було одягти, сопів, пихтів але прав. А коли у ваній валялась брудна постільна білизна і на останньому комплекті ми спали - що ви думаєте пішов позбирав гроші. Правда як я потім зрозуміла він мене перед друзями добре брудом облив, але машину я отримала.