СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 923 рази
Подякували: 454 рази

Повідомлення CarryBradshow »

LyudMila76 писав:
buketik писав:
LGG, L. casei – именно эти лактобактерии должны быть указаны на упаковке йогурта.

Употребляйте 250 г йогурта в день.
Молочного взагалі нічого не вживаю через ці ж проблеми, а які це треба купялти йогрурти, чи можливо спробувати самій робити ?
Вроде лактобактерии есть в Активии.. А, если делать самой йогурты, то для этого нужно закваску покупать и йогуртницу.. Жена моего папы так деткам делает.

Правда, наливает домашний йогурт в баночки от Ростишки, чтобы они пили.. #curtsey#

tan4ic
ПрофиПрофи
Дякував (ла): 39 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення tan4ic »

"Молочного взагалі нічого не вживаю через ці ж проблеми, а які це треба купялти йогрурти, чи можливо спробувати самій робити ?[/quote]"

Подобной проблемой страдаю лет 5,попробуйте купить в аптеке закваску, далее по инструкции,возможно поможет,а возможно проблема в другом,например от антибиотиков пострадала поджелудочная,попробуйте панкреатин, а еще лучше обследование у толкового доктора, который сможет диагностировать и адекватно лечить,что сейчас очень большая редкость.

buketik
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2000 разів
Подякували: 2348 разів

Повідомлення buketik »

А вообще лучше всего в санаторий, водичку попить и заобно обследоваться-Сходница, Шаяны, Миргород или в Болгарию, Сербию

shinna
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 876 разів
Подякували: 3172 рази

Повідомлення shinna »

tan4ic писав:"Молочного взагалі нічого не вживаю через ці ж проблеми, а які це треба купялти йогрурти, чи можливо спробувати самій робити ?
"

Подобной проблемой страдаю лет 5,попробуйте купить в аптеке закваску, далее по инструкции,возможно поможет,а возможно проблема в другом,например от антибиотиков пострадала поджелудочная,попробуйте панкреатин, а еще лучше обследование у толкового доктора, который сможет диагностировать и адекватно лечить,что сейчас очень большая редкость.
[/quote]
Попробуйте в аптеке купить йогурт (канадский, Розель,) в капсулах. Там бактерии в сухом виде находятся. Если вы не употребляете молочных продуктов, может это для вас и будет выходом.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

я роблю йогурт без йогуртниці:маю банку, яку чоловік обмотав фольгою і заклеїв це все скотчем. в баночку - молоко 38 приблизно градусів, туди - одну закваску, закриваю кришкою, обмотою одіялком і на ніч в тепло.
закваски беру тут http://www.ekokom.com/prighotovlieniie- ... akh.aspx,є представник у Львові
йогурнтинці не купую, бо в мене вже пароварка без діла лежить( даремно мабуть) і ще щось, вже не пам"ятаю що, боюсь щоб з йогурницею так не вийшло

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

оляля писав:я роблю йогурт без йогуртниці:маю банку, яку чоловік обмотав фольгою і заклеїв це все скотчем. в баночку - молоко 38 приблизно градусів, туди - одну закваску, закриваю кришкою, обмотою одіялком і на ніч в тепло.
закваски беру тут http://www.ekokom.com/prighotovlieniie- ... iiakh.aspx,є представник у Львові
йогурнтинці не купую, бо в мене вже пароварка без діла лежить( даремно мабуть) і ще щось, вже не пам"ятаю що, боюсь щоб з йогурницею так не вийшло
А сторінку цю не відкриває

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

пробуємо ще раз
http://www.ekokom.com/prighotovlieniie- ... iiakh.aspx
бо в мене така красива, з малюночками#g_haha#

samann
Гений
Гений
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 125 разів

Повідомлення samann »

еще многие в термосе заквашивают

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

samann писав:еще многие в термосе заквашивают
у мене був невдалий досвід такої закваски. З банкою робили ще коли нам в 90-их приносили на роботу закваску з молококомбінату

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

LyudMila76 писав:Дівчата, що порадите для кишківника для нормалізації мікрофлори, були і так проблеми , а тепер після антибіотиків взагалі жах (хілак-форте, біфіформ, лінекс - не допомагають), буду рада за допомогу#smile3#
У мене 2 роки тому після прийому антибіотиків був вперше в житті дисбактеріоз. Ніколи не думала, що це такий жах. Їсти могла тільки гречку, фрукти/овочі (навіть в супі) викликали таку революцію в животі, що булькання було чути в сусідньому кабінеті. Про інші симптоми дисбактеріозу я вже мовчу. В результаті мені допоміг тільки йогурт. Я маю домашню йогуртницю, вже років 7. Це вже третя модель, бо більше як 3 роки вони не служать. Незалежно від бренду, Moulinex, до речі, саме менше прослужила. Головне, щоб баночки були скляні. Йогурт я їла 3 рази в день за півгодини до їжі + пила Лінекс. Цілий місяць, кожен день. Потім півроку не могла дивитись не тільки на йогурти, а на йогуртницю теж. Але дисбактеріоз вилічила. Взагалі йогурти роблю мінімум раз в тиждень. Малий добавляє собі меду і на ніч їсть. З магазинними не порівняти. Дисбактеріоз якщо не вилічити, то може перейти в хронічну форму. У мене є подруга, яка більше одного яблука в день не може з"їсти, фреші пити вона теж не може, від капусти (любої) її пучить і т.д. і т.п.
До речі, пароварка у мене теж стоїть на шафі. Раз в тиждень готую в ній рис.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”