СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

Agatha писав:
LyudMila76 писав:Дівчата, що порадите для кишківника для нормалізації мікрофлори, були і так проблеми , а тепер після антибіотиків взагалі жах (хілак-форте, біфіформ, лінекс - не допомагають), буду рада за допомогу#smile3#
У мене 2 роки тому після прийому антибіотиків був вперше в житті дисбактеріоз. Ніколи не думала, що це такий жах. Їсти могла тільки гречку, фрукти/овочі (навіть в супі) викликали таку революцію в животі, що булькання було чути в сусідньому кабінеті. Про інші симптоми дисбактеріозу я вже мовчу. В результаті мені допоміг тільки йогурт. Я маю домашню йогуртницю, вже років 7. Це вже третя модель, бо більше як 3 роки вони не служать. Незалежно від бренду, Moulinex, до речі, саме менше прослужила. Головне, щоб баночки були скляні. Йогурт я їла 3 рази в день за півгодини до їжі + пила Лінекс. Цілий місяць, кожен день. Потім півроку не могла дивитись не тільки на йогурти, а на йогуртницю теж. Але дисбактеріоз вилічила. Взагалі йогурти роблю мінімум раз в тиждень. Малий добавляє собі меду і на ніч їсть. З магазинними не порівняти. Дисбактеріоз якщо не вилічити, то може перейти в хронічну форму. У мене є подруга, яка більше одного яблука в день не може з"їсти, фреші пити вона теж не може, від капусти (любої) її пучить і т.д. і т.п.
До речі, пароварка у мене теж стоїть на шафі. Раз в тиждень готую в ній рис.
Моя свекровь в пароварке варит студень и язык., правда студень мутноват, сама видела.

delina
Гуру
Гуру
Дякував (ла): 111 разів
Подякували: 69 разів

Повідомлення delina »

LyudMila76 писав:Дівчата, що порадите для кишківника для нормалізації мікрофлори, були і так проблеми , а тепер після антибіотиків взагалі жах (хілак-форте, біфіформ, лінекс - не допомагають), буду рада за допомогу#smile3#
Дуже добре допомагає насіння льону. Запарювать, або проварювать. Я запарювала брала 2ч.л наіння заливала стаканом кип’ятка і настоювала десь около години, за пів години до їди випивала, по правилам трішки не так треба, але так як я робила теж через днів три я почуствувала, що мені стало набагато краще. Ще можна робить настойку з насіння льону і олії, вона ще ефективніша. Про льон взагалі дуже багато інформації в інтернеті.Звичайно швидко не допоможе, але роботу шлунку наладить. Для швидкої дії попробуйте горошок чорного перцю, взяти 4 горошини і запити водою.

EllinSun
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 204 рази
Подякували: 322 рази

Повідомлення EllinSun »

тема пошла ну как под заказ :) только пару дней назад смотрела информацию о заквасках Vivo
много лет назад сотрудница принесла и раздала бактерии (?) для приготовления кефира. на вид беленькие, как слипшиеся икринки. кефир получался - вкуснятина :)
искала сейчас - не нашла. аналоги, как я понимаю, - только закваски. но как-то... что там внутри? будет ли полезно? или опять развод?

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

delina писав:
Дуже добре допомагає насіння льону. Запарювать, або проварювать. Я запарювала брала 2ч.л наіння заливала стаканом кип’ятка і настоювала десь около години, за пів години до їди випивала, по правилам трішки не так треба, але так як я робила теж через днів три я почуствувала, що мені стало набагато краще. Ще можна робить настойку з насіння льону і олії, вона ще ефективніша. Про льон взагалі дуже багато інформації в інтернеті.Звичайно швидко не допоможе, але роботу шлунку наладить. Для швидкої дії попробуйте горошок чорного перцю, взяти 4 горошини і запити водою.

лён хорошо помогает,только я пила через каждые два часа по полстакана

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

Семя льна - это голосеменные, их при дискенизии и камнях в желчном НИЗЗЗЯЯЯЯ!

samann
Гений
Гений
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 125 разів

Повідомлення samann »

EllinSun писав:тема пошла ну как под заказ :) только пару дней назад смотрела информацию о заквасках Vivo
много лет назад сотрудница принесла и раздала бактерии (?) для приготовления кефира. на вид беленькие, как слипшиеся икринки. кефир получался - вкуснятина :)
искала сейчас - не нашла. аналоги, как я понимаю, - только закваски. но как-то... что там внутри? будет ли полезно? или опять развод?
есть еще молочный гриб- но выходит очень кислый кефир, к нему желательно сварить сахарный сиропчик для подсластения. А так вещь считаеться намного полезнее заквасок. Самые лучшие закваски считаються болгарские, найти очень сложно-но возможно

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

Я,при приеме антибиотиков,пила чайный гриб. Не всем он идет,но на мой желудок сама то

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

EllinSun писав:тема пошла ну как под заказ :) только пару дней назад смотрела информацию о заквасках Vivo
Знаю, что сейчас лучшая закваска-Симбитер. Проверено на малом, только благодаря ему и выкарапкались.

samann
Гений
Гений
Дякував (ла): 82 рази
Подякували: 125 разів

Повідомлення samann »

Берса писав:
Знаю, что сейчас лучшая закваска-Симбитер. Проверено на малом, только благодаря ему и выкарапкались.
я покупала своим малым, работала недалеко от точки продажи. Вещь очень хорошая

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

Щось я погуглила і пише, що Симбітер-це закваски для дітей до 3-х років. Чи там ще є дорослі? Я користуюсь VIVO. але вже би спробувала щось інакше.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”