Сядьте, успокойтесь и не забывайте женщина должна быть счастливой! И больше она никому ничего не должнаVenera писав:Девочки, можно буду плакать. Так тошно, что капец...Директор уехал в отпуск, всю работу на меня свалил. Эти менеджеры мне в пять вечера истерику закатывают, что им ехать надо домой (машинами 15 минут), а мне блин не надо с Оболони на Соломенку! Еще и 1С глюкнулась, а программист на обучении, работать не может. Один менеджер живет недалеко от меня, иногда подвозит, так сегодня ему жена истерику закатила по телефону, что это мол он меня подвозит (это в рабочее время и за бензин фирмы). Еще и на магистратуру хочу, а мне в специальности "Учет и аудит" отказали, только финансы, а я уже забыла все - надо учить заново, повторять что помню. Муж со своим графиком до ночи на работе, навалилось все так, что сижу, слезы градом, успокоиться не могу, а кучу работы домой притащила...#g_cray2#
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1353 рази
- Подякували: 936 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
так буває , все на купу.тримайтеся, ми напевно зараз всі в цейтноті. У мен вже починається тиха паніка. а сьогодгі дзвонить товаришка, ляля три рубля, кажу з балансами, а вона, ой а я забула.... німа сцена.Venera писав:Девочки, можно буду плакать. Так тошно, что капец...Директор уехал в отпуск, всю работу на меня свалил. Эти менеджеры мне в пять вечера истерику закатывают, что им ехать надо домой (машинами 15 минут), а мне блин не надо с Оболони на Соломенку! Еще и 1С глюкнулась, а программист на обучении, работать не может. Один менеджер живет недалеко от меня, иногда подвозит, так сегодня ему жена истерику закатила по телефону, что это мол он меня подвозит (это в рабочее время и за бензин фирмы). Еще и на магистратуру хочу, а мне в специальности "Учет и аудит" отказали, только финансы, а я уже забыла все - надо учить заново, повторять что помню. Муж со своим графиком до ночи на работе, навалилось все так, что сижу, слезы градом, успокоиться не могу, а кучу работы домой притащила...#g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
А до мене сьогодні подзвонили під кінець робочого дня, якесь хамло, вибачте на слові, нагле таке, запитало, як звати власника, або голову правління . Я пояснила, що я не знаю і вам потрібно звонити в інше місто , бо ми філія . А він чвакає в трубку і питає як звати представника фірми на місці, я запитала , а хто Ви такі , що я маю Вам відповідати. Він відповів;" Представник президента" назвав своє ім'я по батькові . Я сказала як звати . У відповідь запитує мобільний номер телефона керівника, я кажу , що я не знаю. А він мені: Доцю, що ти лапшу на вуха мені вішаєш, заткни свого писка і телефон кажи. Я йому кажу , що не знаю. А Він : "То дивись Він сам на карачках до мене приповзе і ще сам буде мене шукати, і свій телефон принесе#swoon# ." Дівчата , а що це було??????#swoon# #swoon#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
це не забудеться ніколи... просто з часом буде менш болісно згадувати.оляля писав: шануймося, бо швидко выдходимо! Треба цінувати людей вже і зараз, а не ставити потім вичурні пам"ятники. Мітрідат, мої співчуття, це так важко когось хоронити. Я не дуже про це хотіла говорити, боо випадок дійсно жахливий: 31 березня ховали мою колишню співробітницю, 37 років, пухлина. Рік назад народила першу дитину. я не хотіла про це говорити, хотіла забути, не можу.#g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray# #g_cray#
-
- Светоч Мысли
нічого страшного#g_haha# #g_haha# #g_haha#Альона1 писав:А до мене сьогодні подзвонили під кінець робочого дня, якесь хамло, вибачте на слові, нагле таке, запитало, як звати власника, або голову правління . Я пояснила, що я не знаю і вам потрібно звонити в інше місто , бо ми філія . А він чвакає в трубку і питає як звати представника фірми на місці, я запитала , а хто Ви такі , що я маю Вам відповідати. Він відповів;" Представник президента" назвав своє ім'я по батькові . Я сказала як звати . У відповідь запитує мобільний номер телефона керівника, я кажу , що я не знаю. А він мені: Доцю, що ти лапшу на вуха мені вішаєш, заткни свого писка і телефон кажи. Я йому кажу , що не знаю. А Він : "То дивись Він сам на карачках до мене приповзе і ще сам буде мене шукати, і свій телефон принесе#swoon# ." Дівчата , а що це було??????#swoon# #swoon#
Забудьте як жахливий сон! У мене теж таке було. І так нагло і нахально розмовляють! А виявилось -колектори когось шукали! Не бентежтесь і не приймайти близько до серця. Нічого не буде ні Вам, ні фірмі. Нехай йде городами#g_witch# #g_witch# #g_witch#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
ЛЮДИ, Я ПРОСТО РИДАЮ!!!!! Я НЕ ХОЧУ БІЛЬШЕ ТУТ ЖИТИ!!!! ШУКЙТЕ НА ТСН!
У неділю, 22 квітня, на вулиці Донецьке шосе в Дніпропетровську невідомий з пневматичної зброї обстріляв двох дітей на дитячому майданчику.
Як повідомила начальник кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС області Ірина Качинська, це сталося близько 20.00
"В око був поранений хлопчик, який навчається в 3 класі однієї зі шкіл Дніпропетровська", - розповіла Ірина Качинська.
Дитині зробили термінову операцію і його зір вдалося врятувати.
Разом з хлопчиком знаходилася дівчинка - його подружка. Вона не постраждала. А особу невідомого стрілка до цих пір не встановлена. Міліція продовжує пошуки, порушено кримінальну справу.
У неділю, 22 квітня, на вулиці Донецьке шосе в Дніпропетровську невідомий з пневматичної зброї обстріляв двох дітей на дитячому майданчику.
Як повідомила начальник кримінальної міліції у справах неповнолітніх МВС області Ірина Качинська, це сталося близько 20.00
"В око був поранений хлопчик, який навчається в 3 класі однієї зі шкіл Дніпропетровська", - розповіла Ірина Качинська.
Дитині зробили термінову операцію і його зір вдалося врятувати.
Разом з хлопчиком знаходилася дівчинка - його подружка. Вона не постраждала. А особу невідомого стрілка до цих пір не встановлена. Міліція продовжує пошуки, порушено кримінальну справу.
-
- Светоч Мысли
-
- Светоч Мысли
Боже, який жах. Що ж це робиться таке???
-
- Светоч Мысли
І що представлялися, представниками президента України, а назву фірми навіщо питав?Levenya писав: нічого страшного#g_haha# #g_haha# #g_haha#
Забудьте як жахливий сон! У мене теж таке було. І так нагло і нахально розмовляють! А виявилось -колектори когось шукали! Не бентежтесь і не приймайти близько до серця. Нічого не буде ні Вам, ні фірмі. Нехай йде городами#g_witch# #g_witch# #g_witch#
-
- Светоч Мысли
А Бог їх знає нащо!#g_crazy#Альона1 писав:І що представлялися, представниками президента України, а назву фірми навіщо питав?Levenya писав: нічого страшного#g_haha# #g_haha# #g_haha#
Але серйозно, десь місяці два тому, дзвонили так само, ще й швидко так розмовляв, з напором. Я навіть не запам'ятала як його звуть, бо просто "загрузив"!!! Сама перелякана дня три ходила, не знала чи казати шефові... А воно й нічого не сталось. Ніхто нікого не шукав потім і не видзвонював. При чому дзвонили у 18.03. Я після цього вирішила не брати трубку після шести!