А я ж глуха , три рази перепитала , як звати і він мені відповів. Теж звонив біля 17.00, але десь 0 16,55.Levenya писав:А Бог їх знає нащо!#g_crazy#Альона1 писав:І що представлялися, представниками президента України, а назву фірми навіщо питав?Levenya писав: нічого страшного#g_haha# #g_haha# #g_haha#
Забудьте як жахливий сон! У мене теж таке було. І так нагло і нахально розмовляють! А виявилось -колектори когось шукали! Не бентежтесь і не приймайти близько до серця. Нічого не буде ні Вам, ні фірмі. Нехай йде городами#g_witch# #g_witch# #g_witch#
Але серйозно, десь місяці два тому, дзвонили так само, ще й швидко так розмовляв, з напором. Я навіть не запам'ятала як його звуть, бо просто "загрузив"!!! Сама перелякана дня три ходила, не знала чи казати шефові... А воно й нічого не сталось. Ніхто нікого не шукав потім і не видзвонював. При чому дзвонили у 18.03. Я після цього вирішила не брати трубку після шести!
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
О! Дякую!!! Я наступного разу теж скажу: глуха, не дочуваю... Хто-хто дзвонить? А тепер ще повільніше, я записую... Ага... А літера "н"? А! "М"! Ага... А звання у Вас є?! Як нема... блін... і шо ж тепер писати... Ви там попросіть, нехай присвоять, а то ж незручно потім перевіряти хто дзвонив!Альона1 писав:
А я ж глуха , три рази перепитала , як звати і він мені відповів. Теж звонив біля 17.00, але десь 0 16,55.
#rtfm# #g_witch# #g_witch#
-
- Светоч Мысли
#rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf# #rolf#Levenya писав:О! Дякую!!! Я наступного разу теж скажу: глуха, не дочуваю... Хто-хто дзвонить? А тепер ще повільніше, я записую... Ага... А літера "н"? А! "М"! Ага... А звання у Вас є?! Як нема... блін... і шо ж тепер писати... Ви там попросіть, нехай присвоять, а то ж незручно потім перевіряти хто дзвонив!Альона1 писав:
А я ж глуха , три рази перепитала , як звати і він мені відповів. Теж звонив біля 17.00, але десь 0 16,55.
#rtfm# #g_witch# #g_witch#
-
- Светоч Мысли
Levenya , а звідки Ви дізналися, що це колектори? телефон потім , ще два рази звонив, а я вже трубку не брала, бо була зайнята.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 739 разів
- Подякували: 557 разів
Аленочка, успокойтесь. Ко мне тоже звонили, представился с какой-то администрации. Наглый такой, что мол, ты кто-такая, мне главного давай и телефон давай, раз его нет в офисе давай мобильный. Как потом оказалось это мужик, который собирает всех на бизнес встречу, платную и парит там всякую фигню. В Вашем случаее, мог быть его недруг, мало ли какая жизнь у главного и что он кому сделал или сказал. Не берите в голову, это не Ваша проблема. Вы все сделали правильно, хуже было бы если бы дали контакты! Так что успокойтесь#smile3#Альона1 писав:А до мене сьогодні подзвонили під кінець робочого дня, якесь хамло, вибачте на слові, нагле таке, запитало, як звати власника, або голову правління . Я пояснила, що я не знаю і вам потрібно звонити в інше місто , бо ми філія . А він чвакає в трубку і питає як звати представника фірми на місці, я запитала , а хто Ви такі , що я маю Вам відповідати. Він відповів;" Представник президента" назвав своє ім'я по батькові . Я сказала як звати . У відповідь запитує мобільний номер телефона керівника, я кажу , що я не знаю. А він мені: Доцю, що ти лапшу на вуха мені вішаєш, заткни свого писка і телефон кажи. Я йому кажу , що не знаю. А Він : "То дивись Він сам на карачках до мене приповзе і ще сам буде мене шукати, і свій телефон принесе#swoon# ." Дівчата , а що це було??????#swoon# #swoon#
-
- Светоч Мысли
А потом этот же мужик попал на наших юристов! А там мальчики - дай Боже каждой фирме... Раскатали его от а до я! Так и выяснили, что кто-то оставил телефон фирмы, когда уволился, и его в последствии искали!#g_crazy#Альона1 писав:Levenya , а звідки Ви дізналися, що це колектори? телефон потім , ще два рази звонив, а я вже трубку не брала, бо була зайнята.
Тоже ж удружил человек#g_haha# #g_haha# #g_haha#
-
- Светоч Мысли
Цікаво, а як юристи з ними говорили, щоб собі на потім знати.
-
- Светоч Мысли
По типу:Альона1 писав:Цікаво, а як юристи з ними говорили, щоб собі на потім знати.
- Уважаемый представьтесь, пожалуйста.
- Я не могу дать Вам его телефон, по какому Вы вопросу?
- Укажите свой контактный номер телефона.
- Кто дал Вам подобные полномочия для совершения звонка и выдвинутых требований?
и т.д...
Чем больше грузишь, тем менее четкие ответы получаешь))) а потом они психуют и начинают кричать)))
А дальше:
- Извините, не повышайте пожалуйста голос, вас плохо слышно. Назовите свое место работы и занимаемую должность и т.д.#good#
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1932 рази
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
Ой не могу больше #cray# #cray# #cray# #cray# #cray# #cray# #cray# рыдаю уже 3 дня подряд................... с малым сегодня в поликлинику ходила.... трындец, слов нету просто............... завтра собираемся в школу,,,,,,,хочется верить что все будет норм,,,,,,,, муж укатил на встречу с друзьями молодости (а они приехали к бывшей жене) сижу рыдаю дальше..........#cray# #cray# #cray# #cray# #cray# , сегодня поехала в универ - доки не приняли - диплом видите-ли старый очень (94 года), короче чуствую себя дура-дурой, еще и сама................ НУ ПОЧЕМУ НЕСЧАСТЬЯ НЕ ХОДЯТ ПООДИНОЧКУ ???????????????