СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Я взагалі не можу загнати себе на 1С 8. Я б то може вже б і наважилася, так співробітниця категорично сказала, що нічого вчити не буде. Я як згадаю, як вчила її по 1С 7, що не крок то питання.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Как я вас всех понимаю. Я на прошлой неделе первый баланс в восьмерке сделала. Я и плакала и психовала и орала навсех пока сделала. Я для начала взяла новую маленькую фирмочку на едином без ндс. Для того, чтобы научиться думаю самое то. Никакие ссылки на обучение не помогали-помог только форум и неравнадушные участники. Так что вместе мы одолеем и восьмерку.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1458 разів
- Подякували: 1168 разів
Девочки мои ласковые!!! Спасибо!!! Ушла смотреть, учить, стараться!!! #kiss# #kiss# #kiss# Обожаю вас! Дай вам Бог здоровья!!!#kiss# #kiss# #kiss#
-
- Светоч Мысли
з моїми всіма видами діяльності і не видами і операціями , які попридумують мої генії на роботі, то камасутра буде вихідна, проти 1С 8. Я у сімці не можу відобразити їхні ідеальні ідеї.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
Дівчатка, може викличу шквал обурень у свою сторону, але я з 1 квітня 2011 року на вісімці. перейти мене на неї заставили примусово, просто поставили перед фактом. ніякого навчання не було, все методом наукового тику. за минулий рік норму по матах в сторону 1 С виконала на життя вперед. Але зараз я задоволена. Причому є одна фірма, в якій директор не хоче переходити на 8, тому паралельно працюю в двох. Мені здаєтся, у 8 більше можливостей. Думаю, ви її полюбите, як ознайомитесь
- Tasa
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1932 рази
- Подякували: 6619 разів
- Контактна інформація:
#smile3# удачи - все получится! Я тоже учу потихоньку

-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
Сочувствую, причем аж вдрожь бросает если представлю работать с восьмеркой в большой фирме... Это же пытки, а они запрещены Женевской конвенцией. Поэтому для придумавших этот геноцид бухгалтеров- только растрел.
А я вот в ресурсах почитала про перенос выходных в связи с ЕВРО. Так только плеваться хочется. вот я например 19 июня буду в отпуске, а отрабатывать надо 14 июля. И прийдется же выходить вместе со всеми. Не объяснишь же директору, что у меня выходной, когда вся фирма работает... Да еще и перед днем бухгалтера... И как это в Киеве выходной, а в Ровно, например работают или наоборот.
А я вот в ресурсах почитала про перенос выходных в связи с ЕВРО. Так только плеваться хочется. вот я например 19 июня буду в отпуске, а отрабатывать надо 14 июля. И прийдется же выходить вместе со всеми. Не объяснишь же директору, что у меня выходной, когда вся фирма работает... Да еще и перед днем бухгалтера... И как это в Киеве выходной, а в Ровно, например работают или наоборот.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
а є ще один, який вимагає працювати у Парусі. Оце жесть! хоча я вже і до неї чуть приловчилась
-
- Светоч Мысли
так мені треба , щоб двох одночасно вчилось, я вже за двох зараз не зможу, тим більше зараз і свої матеріли на балансі і матеріали замовника на позабалансовому і на 20 шифрах і місяць за місяць заходить , а як почнуть чарувати, з шифра на шифр перекидки, а на тому шифрі що маю перекидати у цьому місяці матеріали появляються в наступному місяці, а як почнуть точити по сантиметру і по шурупу добавляти, камасутра вихідна. Я кажу краще б я сама все купила оприбуткувала ,побудувала, всі лімітки по шифрам пописала все б списала і продала . Ви собі не уявляєте, камасутра вихідна.tacha писав:#smile3# удачи - все получится! Я тоже учу потихоньку![]()
-
- Светоч Мысли
В нас директор не сильно контролює персонал, він з ними проробив сто років, от вони йому і вилазять на голову. Свято релігійне у нас не працюють ні бригада, ні майстерня, і він просить на роботу не виходити , бо як прийдуть , то понапиваються зарази від неробства за цілий день, а він потім буде ходити , як за малими дітьми , щоб ніде носа не всунули. А на рахунок ЄВРО я не знаю, якщо у мене буде робота , то я буду працювати, а якщо ні то ні. А у відпустку мене ніхто не пустиь, я вже там п'ять років не була. Дівчата , після операції відійшла від наркозу , директор прийшов навідати і просить подзвони в податкову запитай чи платіж пройшов по ПДВ, бо я не встигла перерахувати, забрали в лікарню прямо з роботи, бо вже страшна біль була, а на роботі лишилась бухгалтер , яка ніколи платежі не робила. Я звоню до інспектора, а вона каже ви що не можете того молодого бухгалтера до мене прислати , щоб вона перевірила платіж. Та я й після операції через дві неділі була вже на роботі, тепер жалію, але пізно.Берса писав:Сочувствую, причем аж вдрожь бросает если представлю работать с восьмеркой в большой фирме... Это же пытки, а они запрещены Женевской конвенцией. Поэтому для придумавших этот геноцид бухгалтеров- только растрел.