СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 959 разів
- Подякували: 1175 разів
О Господи, ну шо ж ты так, Алён, доводишь себя! Низззя так! Такие жлобы через труп переступят и дальше пойдут, не оглянувшись, а здоровье не вернешь...
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
5 балів!@Nika@ писав:О Господи, ну шо ж ты так, Алён, доводишь себя! Низззя так! Такие жлобы через труп переступят и дальше пойдут, не оглянувшись, а здоровье не вернешь...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 739 разів
- Подякували: 557 разів
Мы поможем!Я год назад этот кошмар пережила!#ok#Levenya писав:Девочки, полгода работала в 1С 7... Еще и толком в ней не разобралась, а теперь нужно переползать в 1С 8... А я ничего не понимаю#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Даже как остатки вводить...#g_cray# #g_cray# #g_cray#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Я думаю, що це причина у мені. Я не можу відмовити , коли мене просять. А ще синдром відмінниці і таке і сяке. Давно мені пора до психолога, щоб розуму навчив. Та й напевне розумна людина сказала "що вчаться на своїх помилках, а не на чужих. Та й ще справа в тому, що директор на фірмі нікому не довіряє тільки мені. Будь яке запитання я маю надати відповідь. Каже , що все одно так як ти тут ніхто не знає. І все і що ти поробиш.
-
- Светоч Мысли
Дитя сказало , що мене у цьому році примусово відправить у відпустку , бо хоче на море.Venera писав:Ой,Алёночка, отправить бы Вас в принудительном порядке в отпуск на месяцок! Учитесь думать о себе!!!#g_dance#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 959 разів
- Подякували: 1175 разів
По поводу "нет". Беседовала с детским психологом по поводу всеобщего "нет" у нашего малька. За последние месяцы мозг вынес всей семье. Понятно, что нужно как-то корректировать поведение, воспитывать и пр. и пр., вот и обсуждали. И уже в конце разговора психолог полушутя сказала: а вы знаете, это хорошо, что человечек умеет говорить "нет"! Очень многие люди этого с детства не умеют и имеют массу проблем во взрослой жизни... Меня это заставило задуматься - я тоже из тех, "на ком возят"...Альона1 писав:Я думаю, що це причина у мені. Я не можу відмовити , коли мене просять. А ще синдром відмінниці і таке і сяке. Давно мені пора до психолога, щоб розуму навчив. Та й напевне розумна людина сказала "що вчаться на своїх помилках, а не на чужих.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 737 разів
- Подякували: 2025 разів
Вчера поставила 8.2.оляля писав:Дівчатка, може викличу шквал обурень у свою сторону, але я з 1 квітня 2011 року на вісімці. перейти мене на неї заставили примусово, просто поставили перед фактом. ніякого навчання не було, все методом наукового тику. за минулий рік норму по матах в сторону 1 С виконала на життя вперед. Але зараз я задоволена. Причому є одна фірма, в якій директор не хоче переходити на 8, тому паралельно працюю в двох. Мені здаєтся, у 8 більше можливостей. Думаю, ви її полюбите, як ознайомитесь
Впала в кому.
Внесла сразу 5 баз из 7.
Вынудило то, что пришла брать новую фирму,а там 8.2,хорошо хоть открыла оборотку.
А там бух со скандалом уходит .Базы вычистил.
Я открыла- а там ничего нет!
Думаю ,чтобы не ударить грязь лицом, резко выучу 8.
Теперь сомневаюсь уже((
Если Вы все не поможете- меня карачун хватит!
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
у нас окрім користувачів є і грамотні прграмісти, які ще жодного разу не залишили в біді. Так що не переймайтеся!
-
- Светоч Мысли
А хіба не можна якось відтворити? Думаю хороший програміст зробив би.