Веселые рецепты.
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 8478
- З нами з: 23 березня 2011, 09:48
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 8478
- З нами з: 23 березня 2011, 09:48
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2849
- З нами з: 11 серпня 2011, 14:29
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Салат весняна зелень.
* Шпинат - 1пучок (приблизно 10 або трохи більше листочків)
* Кріп - половина пучка
* Редиска - 6шт
* Яйця - 3шт
* Лук зелений - половина пучка
* Лимон - 1шт
* Соняшникова олія - 30г
Відварені круто яйця почистити і натерти на крупній тертці. Кріп, цибулю, редиску і шпинат дрібно нарізати, все змішати, полити олією і прикрасити скибочками лимона. Перед вживанням салату дольки лимона вичавити на салат.
Лимонний сік заміняє сіль і він корисніший для організму, тому салати, по моєму, солити не варто, адже завжди можна додати щось інше замість солі: наприклад запашну зелень або цибулю, часник. Здоров'я всім і приємного апетиту
* Шпинат - 1пучок (приблизно 10 або трохи більше листочків)
* Кріп - половина пучка
* Редиска - 6шт
* Яйця - 3шт
* Лук зелений - половина пучка
* Лимон - 1шт
* Соняшникова олія - 30г
Відварені круто яйця почистити і натерти на крупній тертці. Кріп, цибулю, редиску і шпинат дрібно нарізати, все змішати, полити олією і прикрасити скибочками лимона. Перед вживанням салату дольки лимона вичавити на салат.
Лимонний сік заміняє сіль і він корисніший для організму, тому салати, по моєму, солити не варто, адже завжди можна додати щось інше замість солі: наприклад запашну зелень або цибулю, часник. Здоров'я всім і приємного апетиту
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2849
- З нами з: 11 серпня 2011, 14:29
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Весняна запіканка
![Зображення](http://s55.radikal.ru/i147/1204/b0/778eeb36917b.jpg)
* Щавель - 500 г.
* Петрушка - 1 пучок
* Рис - 0,5 ст.
* Молоко - 2 ст.
* Яйця - 4 шт.
* Сухарі панірувальні - 2 ст.л.
Миємо та нарізаємо щавель і зелень петрушки. Нарізану зелень солимо, припускаємо на середньому вогні 5-6 хвилин. Потім відкидаємо щавель з петрушкою на друшляк, віджимаємо і дрібно ріжемо. Варимо на молоці рисову кашу, охолоджуємо і змішуємо з пюре з зелені. Додаємо сухарі і яєчні жовтки, все добре перемішуємо. Збиваємо в піну білки і акуратно вводимо в масу чекаючи запіканки. Форму змащуємо маслом і присипаємо сухарями чи манкою, викладаємо у форму і випікаємо на середньому вогні поки не зарум'яниться.
![Зображення](http://s55.radikal.ru/i147/1204/b0/778eeb36917b.jpg)
* Щавель - 500 г.
* Петрушка - 1 пучок
* Рис - 0,5 ст.
* Молоко - 2 ст.
* Яйця - 4 шт.
* Сухарі панірувальні - 2 ст.л.
Миємо та нарізаємо щавель і зелень петрушки. Нарізану зелень солимо, припускаємо на середньому вогні 5-6 хвилин. Потім відкидаємо щавель з петрушкою на друшляк, віджимаємо і дрібно ріжемо. Варимо на молоці рисову кашу, охолоджуємо і змішуємо з пюре з зелені. Додаємо сухарі і яєчні жовтки, все добре перемішуємо. Збиваємо в піну білки і акуратно вводимо в масу чекаючи запіканки. Форму змащуємо маслом і присипаємо сухарями чи манкою, викладаємо у форму і випікаємо на середньому вогні поки не зарум'яниться.
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2849
- З нами з: 11 серпня 2011, 14:29
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів