Спасибо, меня интересует именно ПЕРИОД справки, потому что если брать за 2015 год - это будут одни суммы доходов,
если за 6 мес.2016 - другие...
Слышала, что справки не нужны вообще, но опять-таки какую сумму указывать в декларации?
Спасибо, меня интересует именно ПЕРИОД справки, потому что если брать за 2015 год - это будут одни суммы доходов,
если за 6 мес.2016 - другие...
Слышала, что справки не нужны вообще, но опять-таки какую сумму указывать в декларации?
Коли здавала я, то ми не вказували суми в заявці, а писали назву організації і вид доходу. А суму вияснити то вже робота соцзахисту.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
Natalenna писав:Коли здавала я, то ми не вказували суми в заявці, а писали назву організації і вид доходу. А суму вияснити то вже робота соцзахисту.
Повертаюсь знову до свого питання, бо хочу відправити по інтернету.
Може хтось знає, який перід вказувати в р.ІІ, бо конкретної відповіді я так і не знайшла.
ДЕКЛАРАЦІЯ
про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії
...
Розділ II. Всі види доходів фактично проживаючих у житловому приміщенні/будинку осіб, які зареєстровані (не зареєстровані — для орендарів), за період з __________ 20__ р. до __________ 20__ року
Natalenna писав:Коли здавала я, то ми не вказували суми в заявці, а писали назву організації і вид доходу. А суму вияснити то вже робота соцзахисту.
Може хтось знає, який перід вказувати в р.ІІ, бо конкретної відповіді я так і не знайшла.
ДЕКЛАРАЦІЯ
...
Розділ II. Всі види доходів фактично проживаючих у житловому приміщенні/будинку осіб, які зареєстровані (не зареєстровані — для орендарів), за період з __________ 20__ р. до __________ 20__ року
12. Субсидія для відшкодування витрат на оплату
житлово-комунальних послуг призначається виходячи з розміру
середньомісячного сукупного доходу осіб, зазначених у пункті 7
цього Положення, а субсидія для придбання скрапленого газу,
твердого та рідкого пічного побутового палива - виходячи з річного
доходу осіб за попередній календарний рік.
Якщо субсидія для відшкодування витрат на оплату
житлово-комунальних послуг призначається у I кварталі року,
середньомісячний сукупний дохід визначається за перші три квартали
попереднього року, в інших випадках - за попередній календарний
рік.
ДЕКЛАРАЦІЯ
...
Буду вдячна за допомогу.
Я відправляла поштою в 2015 році, то писала дохід з 01.01.14 по 31.12.14р. і назву організації, без довідки.
Знайома здавала - то брала дохід за три попередні місяці, але уже з довідкою про отриманий дохід.
ДЕКЛАРАЦІЯ
...
Буду вдячна за допомогу.
Я відправляла поштою в 2015 році, то писала дохід з 01.01.14 по 31.12.14р. і назву організації, без довідки.
Знайома здавала - то брала дохід за три попередні місяці, але уже з довідкою про отриманий дохід.
З довідкою, бо у податковій ще нема 1дф за цей період.
Для Любослави: у статті, яку я Вам скидала птше, що береться за попередній рік тепер.
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво