знаєте, зробіть скидку на вік: вони ще в такому щасливому віці, що можуть і забути, згубити і т.д. Мої дівчата згубили телефон не раз, один раз згубили в поїздці. Уявіть мій стан - дзвінок від дитини, а говорить жінка, я поки зрозуміла - думала з розуму зійду, повернули. А був ще у мене випадок: син поїхав на заняття в хорову школу, мав відзвонитися. не дзвонить. Дзвоню в учительську- трубку не беруть. Ну, зібралася і вся в нервах розтелепаних поїхала в школу. Приїзджаю, привідкрила двері, вчителька до сина - вийди, мама прийшла. Іде моє дитя по проходу, бачу нерозуміння на обличчі, і спалах: Згадав! просто побачив друзів, побігли м"яч ганяти. і все. А мобільних не було.
Мене обурила поведінка і водія, і пасажирів. Це ж дитина, дякувати Богу що все добре скінчилось.і невже цей проїзд так дорого коштує? і невже цей проїзд вартує більше, ніж життя і здоров"я дитини?
оляля писав:
Мене обурила поведінка і водія, і пасажирів. Це ж дитина, дякувати Богу що все добре скінчилось.і невже цей проїзд так дорого коштує? і невже цей проїзд вартує більше, ніж життя і здоров"я дитини?
самое интересное что ребенок шел сам в такой далекий путь, с 4 вечера до 2-х часов ночи до Митищево. Слава Богу что ее увидел поставой милиции и привезли домой. А так мало ли что могло случиться, даже страшно подумать
Министерство юстиции Украины 11 марта заключило соглашение с юридической фирмой Skadden (США) на услуги по делу «Тимошенко против Украины» стоимостью 10,20 млн грн.
****************************************форум:
- юристы нашего Минюста видимо не обязаны работать на страну за свою зарплату ???
или юристов нет своих...? - или зачем свои - украсть же нужно...?
Индивидуальный переносной туалет это НЕЧТО!!!#rolf#
Что вы, методику переносить никак нельзя. Мы ж вообще тогда без Рады останемся! А жить как без них???#g_cray#