СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

LyudMila76 писав:
офигевшая писав:
LyudMila76 писав:Дєвоньки,Ви знаєте які там апетити, наймать зразу адвоката, щоб супровожував перевірку, в нас в місті не має. Але коли приходять вже з планами, короче я в же в неадекваті, нерви здають, ні за що ні про що, не таку відповідь я їм надада, а взагалі сказали, що прийшла моя черга.
Люда, если формально, то вы вообще не можете проходить проверку без разрешения руководителя, т.к. он принимает решение о допуске проверяющих....или я не права?
Та все вірно, ну ми з ним полюбовно домовились, що нехай провіряють, ну не зараз, то через місяць, перший прикол давайте птичкувать податкові накладні по реєстру, я нагрубила, в мене окрім вас роботи, ось податкові ось реєстри, працюйте.
Зображення[/img]

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

LyudMila76 писав:
офигевшая писав:
LyudMila76 писав:Дєвоньки,Ви знаєте які там апетити, наймать зразу адвоката, щоб супровожував перевірку, в нас в місті не має. Але коли приходять вже з планами, короче я в же в неадекваті, нерви здають, ні за що ні про що, не таку відповідь я їм надада, а взагалі сказали, що прийшла моя черга.
Люда, если формально, то вы вообще не можете проходить проверку без разрешения руководителя, т.к. он принимает решение о допуске проверяющих....или я не права?
Та все вірно, ну ми з ним полюбовно домовились, що нехай провіряють, ну не зараз, то через місяць, перший прикол давайте птичкувать податкові накладні по реєстру, я нагрубила, в мене окрім вас роботи, ось податкові ось реєстри, працюйте.
Это в смысле - сидеть и отмечать в реестре галочками наличие НН? А может сразу "пальцы загибать"? Вот нахалы!

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

птичкувать_____ Я навіть слова спочатку не зрозуміла#wall#
Думаю людина на нервах, клавіатури не бачить, щось пише, стрес знімає. зачекаємо.
А воно он як.... Де вони слово таке взяли???

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

не помню кто,простите мой склероз,написал,что бывший дир еще будет просить вернуться или делать отчеты.....Сегодня последовало такое предложение.... #wall#
попросила назвать его хоть одну причину по которой мне бы хотелось вернуться или иметь с ним хоть какие-то дела#boast# ,не нашел что ответить,а я наивная уже собралась пальцы загибать...#g_crazy#

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

Маюля писав:не помню кто,простите мой склероз,написал,что бывший дир еще будет просить вернуться или делать отчеты.....Сегодня последовало такое предложение.... #wall#
попросила назвать его хоть одну причину по которой мне бы хотелось вернуться или иметь с ним хоть какие-то дела#boast# ,не нашел что ответить,а я наивная уже собралась пальцы загибать...#g_crazy#
#rolf# #rolf# А до цього як відчували - манікюрчик зробили#rolf# #rolf#
Красиво#rolf# #rolf# #rolf#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Маюля писав:не помню кто,простите мой склероз,написал,что бывший дир еще будет просить вернуться или делать отчеты.....Сегодня последовало такое предложение.... #wall#
Я принаймі писала, можливо, ще хтось з форумчан, про повернення й мови не має ,а за звіти назвала ціну прийшла,зробила, забрала винагороду#bye# , можливо я вредна, але так мені хотілось щоб позвали, пожалкували про це 1000 разів, що не зовсім порядно до мене відносились#blush#

офигевшая
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 10003 рази
Подякували: 5885 разів

Повідомлення офигевшая »

По всем поступкам твоего БЫВШЕГО дира видно, что он идиот. Но чтобы до такой степени? А он озвучивал сумму за которую ты бы хотела его увидеть? Просто интересно....расчитывал отделаться малой кровью или что-то осознал? Юль! А какой отчет 29 мая????

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маюля »

LyudMila76 писав:
Я принаймі писала, можливо, ще хтось з форумчан, про повернення й мови не має ,а за звіти назвала ціну прийшла,зробила, забрала винагороду#bye# , можливо я вредна, але так мені хотілось щоб позвали, пожалкували про це 1000 разів, що не зовсім порядно до мене відносились#blush#

не, у меня принцип УМЕРЛА ТАК УМЕРЛА....

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

IN_NOCHKA писав:птичкувать_____ Я навіть слова спочатку не зрозуміла#wall#
Думаю людина на нервах, клавіатури не бачить, щось пише, стрес знімає. зачекаємо.
А воно он як.... Де вони слово таке взяли???
Саме так, я шукаю ПН, вони ставляють галочки в реєстрі#wall#

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Маюля »

офигевшая писав:
По всем поступкам твоего БЫВШЕГО дира видно, что он идиот. Но чтобы до такой степени? А он озвучивал сумму за которую ты бы хотела его увидеть? Просто интересно....расчитывал отделаться малой кровью или что-то осознал? Юль! А какой отчет 29 мая????

Там до 7 числа отчет,а буха так и нет,завал с документами,а я типа золушка,ща разбежалась Сумму не озвучил да и зачем,мы барышни принципиальные...

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”