С Днем Романтика Всех!!! Не смотря на погоду , хорошего дня и романтического весчера!!!

найкрутіша п"янка в моєму житті почалася в18.00 (після закінчення робочого дня) з того, що в холодильнику був квашений огірок , а заступник бухгалтера мала додатки до балансу( пляшку горілки) ми вирішили докупити копченої рибки і по швидкому випити пляшчину. але в 18.0 подзвонив чоловік, який тільки повернувся з відрядження і питав чи я ще на роботі. Кажу бери пляшку - приїзджай. приїхав. Виявилося мало закуски. дівчата побігли ще за закускою. Тоді ( за всіма законами жанру) виявилось мало випивки, тоді дівчата докупили ще і горілки і випивки. ДЕсь в 10 годині, коли нам вже було добре, до нас прийшов заступник директора, який з своїм відділом робив звіт в міністерство. Подивився на це все, послав дівчат в кабінет за шампанським, ми ще витягли коробку цукерків. що пили ще - не пам"ятаю. Пам"ятаю тільки що ми робили снігову бабу на подвір"ї , кидалдись сніжками і хотіли колядувати. тільки те, що було вже пізно нас якось стримувало, хоча співробітниця казала - можемо співати, чоловік сьогодні на чергуванні в міліції - відмаже. прийщли ми до хати десь близько пів четвертої ранку.... І тільки зранку я побачила, що згубила каблук, 8см.Venera писав:Супер#rolf# #rolf#офигевшая писав:А у меня знакомая ходила на встречу с друзьями детства...правда у нее во дворе были одни мальчишки и она сними играла в хоккей.
Так эта взрослая дурында вернулась на такси и в коньках. Утром долго удивлялась, а потом поехала менять коньки на сапоги...... а вы говорите живой рак....
Вспомнила себя, когда на 8 марта возвращалась домой (8 марта - всегда девичник). Как вылезло тело из такси в одной руке сжимала фотоапарат, подмышкой был зажат кошелек, а в другой руке - был зажат тюльпанчик-с одним лепесточком! Но я его донесла таки!#yahoo#
И анекдот есть в тему: (может уже кто-то выкладывал)
Приходит жена домой, пьяная ужасно. Думает, что же делать, что бы муж не заметил?! Открыла ноут, села, типа работает. Муж проходит и говорит:
- Дура, чемодан закрой и спать иди!
День добрый! Валюш, а где же кофе? я уже привыкла утро начинать с твоего кофеечка#coffee#Валюша с писав:Всем добрый день!#hiya#
Levenya писав:День добрый! Валюш, а где же кофе? я уже привыкла утро начинать с твоего кофеечка#coffee#Валюша с писав:Всем добрый день!#hiya#
Повернутись до “Розмови про різне”