Лапа писав:Я половинчатый, у меня 1.#g_crazy# А вообще школы страшно боюсь.#help# Всё забылось + украинский язык. #g_cray2# Барбовал закупаю уже сейчас.#boast#
В школу пойдете,берите телефончик учителя, такая задачка была во 2 классе-до сих пор (прошло 4 года) телепает.
коли я шукала репетитора дівчатам з німецької, в першу чергу звернулась до вчительки з англійської, так вона мені сказала: починайте вивчати з ними! Так що у Вас ще все попереду. А те що правила української змініили - жах. я пишу грамотно, але правил уже не пам"ятаю. Син готувавася до ЗНо, давав мені запитання - слів нема, які зміни!
Є дуже хороші довідники: не пам"ятаю видавництво, вони жовтого кольору, на кожен предмет, все у табличній формі. Дуже зручні, мої діти ними постійно користуються.
У моих знакомых ребенок в 3м классе. Ну не идет у него английский, ну нет способностей (или желания, не знаю). Так преподаватель настаивает на том чтобы брать дополнительные уроки (естесственно, платные). И это в 3м классе!
оляля писав:Є дуже хороші довідники: не пам"ятаю видавництво, вони жовтого кольору, на кожен предмет, все у табличній формі. Дуже зручні, мої діти ними постійно користуються.
tunika писав:У моих знакомых ребенок в 3м классе. Ну не идет у него английский, ну нет способностей (или желания, не знаю). Так преподаватель настаивает на том чтобы брать дополнительные уроки (естесственно, платные). И это в 3м классе!
мій син займався англійською з 2 класу. І у цьому віці дуже багато залежить від вчителя. мабуть варто оцінити потенціал дитини у іншого, не шкільного вчителя. І тоді зрозуміти у чому проблема: чи вчитель не може(Не хоче) чи дитя. у нас зараз година занять по іноземній філології коштує 50 грн