СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

CarryBradshow писав:
оляля писав:
CarryBradshow писав:Ой, девочки, а я решилась пойти на ФГДС.. Буду зонд глотать.. Так страшно.. Надоели боли в области желудка - решила пройти диагностику для успокоения.. Надеюсь, что все будет хорошо..
може банальний гастрит, від нервів.не переживайте, зараз трубочки тоненькі, не те що раніше
одного разу закінчився в мене період загострення гастриту, я знову живу, тішуся життям. встаю зранку в суботу, вдихаю на повні груди - і мене болить шлунок .вдихаю не глибоко - не болить. дзвоню до лікарки, вона розпитує і робить призначення: 20 крапель барбовалу. Питаюся, ви думаєте, я перенервувала? вона мен: переконана! потім пояснила це фізіологічно. випила, лягла поспати( добре що субота), встала - як новенька. тепер переконана - всі хороби від нервів! і тільки одна від любові.
Я знаю, что от нервов.. Пытаюсь не нервничать.. Но кто, как не Бухгалтера, знают, что с нашей профессией это сложно!!! Но учиться нужно!!! Я в процессе обучения пофигизму;))))

Курить- нельзя,пить крепкий кофе и чай,а также алкоголь- нельзя. Вы придерживаетесь этой диеты?#blush#

tunika
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1966 разів
Подякували: 3127 разів

Повідомлення tunika »

Одна мамина знакомая давно когда-то пошла на эту процедуру (правда, это было очень давно), а врач который ее проводил - оказался ее школьной любовью. Ну она и решила предстать перед ним при всей красе. Прическу сделала, накрасилась... В итоге во время процедуры начали течь слезы, вся косметика размазалась по лицу (водостойкой косметики тогда толком не было), и ушла она оттуда, больше напоминая панду, чем красавицу...

CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 923 рази
Подякували: 454 рази

Повідомлення CarryBradshow »

Лимончик писав:
CarryBradshow писав:
оляля писав:може банальний гастрит, від нервів.не переживайте, зараз трубочки тоненькі, не те що раніше
одного разу закінчився в мене період загострення гастриту, я знову живу, тішуся життям. встаю зранку в суботу, вдихаю на повні груди - і мене болить шлунок .вдихаю не глибоко - не болить. дзвоню до лікарки, вона розпитує і робить призначення: 20 крапель барбовалу. Питаюся, ви думаєте, я перенервувала? вона мен: переконана! потім пояснила це фізіологічно. випила, лягла поспати( добре що субота), встала - як новенька. тепер переконана - всі хороби від нервів! і тільки одна від любові.
Я знаю, что от нервов.. Пытаюсь не нервничать.. Но кто, как не Бухгалтера, знают, что с нашей профессией это сложно!!! Но учиться нужно!!! Я в процессе обучения пофигизму;))))

Курить- нельзя,пить крепкий кофе и чай,а также алкоголь- нельзя. Вы придерживаетесь этой диеты?#blush#
Не курю (бросила), кофе пью 3-4 раза в неделю.. а вот чай - это святое.. без него не могу.. Жареное ем по минимуму.. Утром у меня стандартно теплая водичка с лимоном (запустить организм) и овсяночка на воде.. Питаюсь относительно правильно..

Но, наверное, желудок у всех страдает в студенческие годы.. Это уже на последних курсах и по сей день я начала следить за его состоянием;))

CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли

tunika писав:Одна мамина знакомая давно когда-то пошла на эту процедуру (правда, это было очень давно), а врач который ее проводил - оказался ее школьной любовью. Ну она и решила предстать перед ним при всей красе. Прическу сделала, накрасилась... В итоге во время процедуры начали течь слезы, вся косметика размазалась по лицу (водостойкой косметики тогда толком не было), и ушла она оттуда, больше напоминая панду, чем красавицу...
Вот это разочарование.. #wall# Это не та процедура, при которой можно еще флиртовать;)))) #g_hospita

CarryBradshow
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Шлунок у нас страждає, коли ми самі себе з’їдаємо

В світі визначено кілька психосоматичних захворювань, які викликані виключно особливостями характеру, мислення і емоційного стану людини. Приміром, астма, діабет, гіпертонія, псоріаз, остеохондроз, артрит, ішемія. Загалом їх набагато більше, мало не кожну хворобу можна нині віднести до психосоматичної, тобто такої, що викликана душевними (psycho — душа) та тілесними (soma — тіло) причинами.

Якщо медичне обстеження не може знайти фізичну чи органічну причину захворювання, тоді захворювання викликано емоційними станами – гнівом, образами, почуттям вини, тревоги. А ще сталими твердженнями, які ми ковтаємо ціле життя, починаючи з батьківських настанов. Вони діють так само як програма до комп’ютера – програмують нас, ми в них віримо і вони спрацьовують. «Любов потрібно заслужити», «чоловіки не плачуть», «немає щастя у житті». «всі баби - дурепи» - це не просто сталі твердженні – це основа багатьох хвороб.

А хворий орган сигналізує нам про те, де саме треба шукати порушення в цілій системі. Ось кілька прикладів.

1. Голова – орган контролю. І вона болить, коли є якийсь протест, з чимось контролююча голова категорично не погоджується. І наступного разу, коли голова раптом заболить, спробуйте відстежити – проти чого це ви так протестуєте?

2. Проблеми з очима говорять про те, що людина не хоче чогось бачити, а з вухами – не хоче чогось чути. І тіло, як слухняний слуга блокує цей канал – страшно тобі, не хочеш бачити майбутнє – і вже не бачиш вдалечінь, тобто маєш короткозорість. Люди старшого віку зазвичай не хочуть бачити те, що у них перед носом – син виріс не таким, яким вони уявляли, невістка гадюка, онуки невдячні, очі б їх не бачили - звідси далекозорість.

3. Ноги – це наші опори, те, що нас несе по житті, і якщо вони починають боліти, то треба задати запитання – а чи туди я йду, куди справді хочу?

4. Шлунок у нас зазвичай страждає, коли ми самі себе з’їдаємо – звідси гастрити, виразки. Це зазвичай тривога, яка роз’їдає нас з середини.

5. Спина, хребет – це наша опора. Якщо болить верхня частина, подивіться, що за тяжку ношу ви на неї взяли. Може, поділитися з кимось? Проблема з середньою частиною спини – це немовби ніж у серце, очікування зради, чи пережита і непрощена зрада. Проблеми з попереком – це страх за свій матеріальний стан. Мовляв, як же я дітей підніму, що я буду завтра їсти. І лише виробивши довіру до себе, людей і всесвіту можна позбутися цих проблем.

Онкологія – це непрощенні образи

Так само можна розглядати й найпоширеніші хвороби. Давно вже доведено, що хворі на гіпертонію, інфарктними та онкохворі мають певний тип характеру.

1. Гіпертонія – людина тисне на себе і всіх оточуючих, намагаючись зробити всіх щасливими. Не дає спокійно жити, надто переймається, схильна до гніву, але зовні може бути досить спокійною. А низький тиск – це недооцінка себе.

2. Інфаркт – це ознака того, що людина вимагає любові від інших, намагається заслужити її, хоча все що потрібно – дати її собі самому.

3. Онкологія свідчить про тотальні образи, які людина тримає в собі, мовчки прилаштовуючись до обставин. Образи треба вибачати, а ми думаємо, якщо кого не вибачили – це ми нашого кривдника караємо. Насправді караємо самі себе – хворобою, яка дає час аби все зважити, полюбити себе і вибачити інших.

4. Діабет – людина вважає, що немає причин більше для радощів життя, замість зовнішніх чинників радості, організм намагається виробити внутрішні – блокує вироблення інсуліну і в кров надходить цукор аби хоч таким чином отримати радість.

Аби бути здоровим варто любити себе

Чому ж тоді людина не зцілюється? Здавалося б – усвідомив у чому причина, вибачив себе та інших – і можна знов радісно скакати? Насправді, інколи людині вигідно хворіти. Ще змалечку дитина розуміє – варто їй захворіти, як вона отримує додаткові бонуси. Багато уваги і любові - тато і мама навколо бігають, дідусі з бабусями до рота заглядають, має якісь послаблення – не треба ходити до школи, та ще й подарунками задарюють – за болючі уколи чи гіркі таблетки. І закладається стійке переконання – аби тебе любили і всі навколо бігали – треба хворіти.

Аби цього уникнути варто заохочувати не хворіти, а бути здоровим, дозволяти собі чи дитині якісь послаблення не під час загострення хвороби, а в здоровому стані. Тоді людина буде зацікавлена бути здоровою.

Як же залишатися здоровим? В основі здоров’я – фізичного і душевного є любов до себе. Люди зазвичай лякаються любові до себе, сприймаючи її як егоїзм – а егоїстів же не люблять. Розберемося, що таке любов. Коли ми підбираємо з вулиці кошеня, чи вимагаємо ми від нього щось? Кажемо – хочу аби ти виріс пухнастий, слухняний, фіолетовий, в клітинку. Ми його годуємо, гонимо глистів і бліх, вчимо ходити на лоток, але де гарантія, що кошеня виросте саме такими, як ми хочемо? Але ми його любимо, навіть якщо воно виростає гладкошерстим, неслухняним і рудим. Тобто або сприймаємо його таким, як він є, з усіма їх звичками і особливостями характеру, тобто любимо, або віддаємо «на село».

От власне і відповідь на питання що таке любити – це приймати людину таку, яка вона є. А любити себе – це приймати себе таким, який є, з усіма недоліками і вадами. І в жодному разі не критикувати себе. Наша підсвідомість не розуміє ні критики, ні гумору. І якщо ви говорите – я такий товстий, дурний, хворий, то прислужлива підсвідомість дає сигнал тілу, яке і формує таку дійсність. А що вартує говорити собі з любов’ю – я такий красивий, розумний, добрий… І повірте, це спрацює набагато ефективніше, ніж кілограми критики і тонни таблеток.

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Лимончик »

CarryBradshow писав:
tunika писав:Одна мамина знакомая давно когда-то пошла на эту процедуру (правда, это было очень давно), а врач который ее проводил - оказался ее школьной любовью. Ну она и решила предстать перед ним при всей красе. Прическу сделала, накрасилась... В итоге во время процедуры начали течь слезы, вся косметика размазалась по лицу (водостойкой косметики тогда толком не было), и ушла она оттуда, больше напоминая панду, чем красавицу...
Вот это разочарование.. #wall# Это не та процедура, при которой можно еще флиртовать;)))) #g_hospita

Ха! #g_crazy# Я после зонда на узи пришла , такой старенький дедок был.Выключил свет и при маленьком ночничке стал узи делать (брюшной полости). Смотрел, смотрел, придерживая то там, то здесь рукой, я имею ввиду БЬЕДРА, а затем и говорит:"Муж есть?","Да"-говорю, а что? Ничего говорит, если что-обращайся всегда узи сделаю.....И ЧТО??? Ну как они работают и куда смотрят??? Мачо такое...#dntknw#

aniri
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 401 раз
Подякували: 1233 рази

Повідомлення aniri »

я подростком каждый год была на дневном стационаре и проходила всех врачей. ФГДС быстро и главное снимается кучу подозрений.
сейчас стараюсь правильно питаться и поменьше нервничать. но с нашей работой, только сейчас пришла к тому весу что потеряла два года назад. все из за работы. больше всего расстроилась у стоматолога, видно не хватает мне кальция от чего стали портиться зубки. ем молочные продукты но нервничаю больше. доктор думала что я на диете, какое там(( просто в моем случае. люди зимою поправляются, а я наоборот. после годового как бледная поганка.

Вероніка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 8081 раз
Подякували: 6388 разів

Повідомлення Вероніка »

CarryBradshow писав:
elen_maman писав:
CarryBradshow писав:Ой, девочки, а я решилась пойти на ФГДС.. Буду зонд глотать.. Так страшно.. Надоели боли в области желудка - решила пройти диагностику для успокоения.. Надеюсь, что все будет хорошо..
..фигассе...так не прошли??!! #swoon# дай Бог шобы не язва...#sigh#
Они прошли после того раза, как Вы мне таблетки рекомендовали, но в понедельник снова появились.. Решила, что лучше обследоваться.. ФГДС + анализ на эту хилари бактерию 250 грн и УЗИ брюшной полости 150 грн. Это в Донецке в ЖД больнице.. Там у них диагностический центр. Записалась на пятницу.. Завтра устрою разгрузочный день - на овсянке буду сидеть;))))
Сама мучилась. Пошла на УЗИ. Она у меня гастроэнтеролог. Причём хороший. Посмотрела, расспросила, пощупала. И назначила отвар из пижмы, ромашки, календулы, хвоща. 2 недели. Реально помогло.

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

как язвенник со стажем более 30 лет, могу сказать, что важно даже не режим питания, а именно нервы!!
ем все абсолютно..в разумных пределах...как ушла с госслужбы, так обострения и закончились!!
естессно в период глубокая осень-рання весна нужно немного притормозить с едой, возбуждающей кислотность желудка..а так...тьфу на нее..на язву эту..при современном лечении это ваще ничего!!
НЕРВЫ берегите и будет вам счастье! #love# #g_hospita
Люблю и горжусь Донбассом!!

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення Лимончик »

elen_maman писав:как язвенник со стажем более 30 лет, могу сказать, что важно даже не режим питания, а именно нервы!!
ем все абсолютно..в разумных пределах...как ушла с госслужбы, так обострения и закончились!!
естессно в период глубокая осень-рання весна нужно немного притормозить с едой, возбуждающей кислотность желудка..а так...тьфу на нее..на язву эту..при современном лечении это ваще ничего!!
НЕРВЫ берегите и будет вам счастье! #love# #g_hospita

Даааааааа, побережешь здесь нервы с хомутынниками да азировыми -кровосисями !!!!
И не знаешь, что завтра придумают...дятлы.#hunter#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”