#laugh# #laugh# #laugh# Похудеть к весне не получилось. Раскормлю подруг, сыграю на контрасте.buketik писав:Спасибо за вкусные рецепты-обязательно буду пробовать, бог с ней, стой фигурой, чего не было, то не потеряешь))).Обожаю мучное, сладкое, жирное, всякое не полезное
Веселые рецепты.
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
я пробувала раз робити мастику, щось не вдалося, я робила цукрову. кажуть краща з маршмелоу, але я ще до неї не доросла , мабуть
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Светоч Мысли
- Повідомлень: 2849
- З нами з: 11 серпня 2011, 14:29
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Оля, а що таке маршмелоу?оляля писав:я пробувала раз робити мастику, щось не вдалося, я робила цукрову. кажуть краща з маршмелоу, але я ще до неї не доросла , мабуть
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
а це такий зефір жувальний,його або на водяній бані топлять або в мікрохвильовці - виходить така мстика як пластилін . з неї робляться чудеса, а потім він застигає
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7529
- З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 7199
- З нами з: 22 червня 2011, 05:34
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
МОЕЙ ПОДРУЖКИ МАМА В ДЕТСТВЕ ТАКОЕ ВЫТВОРЯЛА - МЫ КАК ЗАЧАРОВАННЫЕ СИДЕЛИ СМОТРЕЛИ#good#оляля писав:а це такий зефір жувальний,його або на водяній бані топлять або в мікрохвильовці - виходить така мстика як пластилін . з неї робляться чудеса, а потім він застигає
-
- Акула НКУ
- Повідомлень: 8478
- З нами з: 23 березня 2011, 09:48
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів
А я люблю фаршировать кабачки или баклажаны. Режим небольшие кабачки напополам, вынимаем серединку, чтобы получились лодочки. Серединку вынутую режем меленько, поджариваем мелко нарезаный лук, помидорчик, порезаную серединку кабачка. Сначала в духовке запекаю пустые ложочки, потом (когда почти пропеклись) начиняю . Запекаю все вместе, а в конце добавляю сыр. Можно в начинку добавлять грибы или фарш.