Веселые рецепты.

Розмови на різні теми
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7529
З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

buketik писав:Спасибо за вкусные рецепты-обязательно буду пробовать, бог с ней, стой фигурой, чего не было, то не потеряешь))).Обожаю мучное, сладкое, жирное, всякое не полезное
#laugh# #laugh# #laugh# Похудеть к весне не получилось. Раскормлю подруг, сыграю на контрасте.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7529
З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

я пробувала раз робити мастику, щось не вдалося, я робила цукрову. кажуть краща з маршмелоу, але я ще до неї не доросла , мабуть

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7529
З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

добре.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7529
З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

цукровва

Альона1
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 2849
З нами з: 11 серпня 2011, 14:29
Дякував (ла): 789 разів
Подякували: 1308 разів

Повідомлення Альона1 »

оляля писав:я пробувала раз робити мастику, щось не вдалося, я робила цукрову. кажуть краща з маршмелоу, але я ще до неї не доросла , мабуть
Оля, а що таке маршмелоу?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7529
З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

а це такий зефір жувальний,його або на водяній бані топлять або в мікрохвильовці - виходить така мстика як пластилін . з неї робляться чудеса, а потім він застигає

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7529
З нами з: 03 лютого 2011, 04:05
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

http://gotovim-doma.ru/view.php?r=416 ось тут глянь, хочу її спробувати, відгуки про неї хороші

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 7199
З нами з: 22 червня 2011, 05:34
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

оляля писав:а це такий зефір жувальний,його або на водяній бані топлять або в мікрохвильовці - виходить така мстика як пластилін . з неї робляться чудеса, а потім він застигає
МОЕЙ ПОДРУЖКИ МАМА В ДЕТСТВЕ ТАКОЕ ВЫТВОРЯЛА - МЫ КАК ЗАЧАРОВАННЫЕ СИДЕЛИ СМОТРЕЛИ#good#

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Повідомлень: 8478
З нами з: 23 березня 2011, 09:48
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

А я люблю фаршировать кабачки или баклажаны. Режим небольшие кабачки напополам, вынимаем серединку, чтобы получились лодочки. Серединку вынутую режем меленько, поджариваем мелко нарезаный лук, помидорчик, порезаную серединку кабачка. Сначала в духовке запекаю пустые ложочки, потом (когда почти пропеклись) начиняю . Запекаю все вместе, а в конце добавляю сыр. Можно в начинку добавлять грибы или фарш.

jemma
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Повідомлень: 2087
З нами з: 03 лютого 2012, 05:14
Дякував (ла): 881 раз
Подякували: 3032 рази

Повідомлення jemma »

да,это вкусно.но я запекаю все сразу.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”