СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2
-
- Гуру
- Дякував (ла): 111 разів
- Подякували: 69 разів
Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
ну не совсем дура, а так трусишка.....вот пойти и узнать!!!delina писав:Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
-
- Гуру
о точно #g_haha#, от я завжди так, начну переживать, нервувать, а потім як завжди окажиться, що воно того не стоїло, якась я не правильна, чи можливо не пристосована, в нас час нада бути як скала, а я поки що як трава.Дашка писав:ну не совсем дура, а так трусишка.....вот пойти и узнать!!!delina писав:Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз
Нас тут таких много#hi5#delina писав:о точно #g_haha#, от я завжди так, начну переживать, нервувать, а потім як завжди окажиться, що воно того не стоїло, якась я не правильна, чи можливо не пристосована, в нас час нада бути як скала, а я поки що як трава.Дашка писав:ну не совсем дура, а так трусишка.....вот пойти и узнать!!!delina писав:Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Скала разрушается, трава гнется и выпрямляется.delina писав:о точно #g_haha#, от я завжди так, начну переживать, нервувать, а потім як завжди окажиться, що воно того не стоїло, якась я не правильна, чи можливо не пристосована, в нас час нада бути як скала, а я поки що як трава.Дашка писав:ну не совсем дура, а так трусишка.....вот пойти и узнать!!!delina писав:Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
А переживать не стоит, нервничать тем более. За спрос не бьют в нос, так говорил мой дед.
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 461 раз
- Подякували: 520 разів
Насколько я знаю, в законе о медобслужив есть стат о праве выбора поликлин, лечащего врача и т п.delina писав:Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
Если вам начнут портить нервы- спокойно просите отказ в письменн виде и говорите что вы поидете в горздрав .
Хотя сейчас для вас наверное нужен выбор хорошего врача- чтобы не только назначал анализы но и умел в них разбираться
Здоровья вам и вашему малышу
-
- Гуру
Спасибі.инина писав:Насколько я знаю, в законе о медобслужив есть стат о праве выбора поликлин, лечащего врача и т п.delina писав:Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
Если вам начнут портить нервы- спокойно просите отказ в письменн виде и говорите что вы поидете в горздрав .
Хотя сейчас для вас наверное нужен выбор хорошего врача- чтобы не только назначал анализы но и умел в них разбираться
Здоровья вам и вашему малышу
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
Блин! А позвонить и спросить, а не сидеть и нервы портить?delina писав:Спасибі всім велике, трохи заспокоїлась,а то вчора пів ночі не спала, все думала, як да що, вже строки піджимають, пора на облік ставать, а я то не могла з роботи відпроситься, то щас, нервую, чи візьмуть на облік, і все відтягую. Щас от сижу й думаю, от дура пішла б узнала та й не переживалаб так.
Кстати, сейчас гуглила - беременным можно нехимические успокоительные - валерьяна, пустырник, ромашка!!!!!
-
- Гигант Мысли
- Дякував (ла): 22126 разів
- Подякували: 40708 разів
Люди добрые, не могу заходить на форум, последний вопрос: "Як перевірити чи зареєстрував постачальник податкову накладну в ЄДР? І що буде якщо я перша зареєструю ПН? Дякую!" вышиб из колеи + вопросы по начислению з/п + вопросы по приёму дел у глав.буха. Пошла пить успокоительные, а люди ведь работают!!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 4011 разів
- Подякували: 3242 рази
Выпейте и погуляйте.ar4ik писав:Люди добрые, не могу заходить на форум, последний вопрос: "Як перевірити чи зареєстрував постачальник податкову накладну в ЄДР? І що буде якщо я перша зареєструю ПН? Дякую!" вышиб из колеи + вопросы по начислению з/п + вопросы по приёму дел у глав.буха. Пошла пить успокоительные, а люди ведь работают!!!
Эти вопросы к Вам?
Вопрос снимаю.
Все когда-то начинают и учатся.