100% - злопала 4 порції, і пречудово почуваюся#yahoo# #dance#elen_maman писав:та нету тама никаких калорий!! тока вксняшка!! ТОЧНО КАЖУ _ НОЛЬ КАЛОРИЙ!!#yahoo# #g_haha# #g_crazy#IN_NOCHKA писав:А хто знає скільки калорій в порції морозива з горішками, курагою, шоколадом. БАГАТО ШОКОЛАДУ!!!!!#yahoo#
ХУДЕЕМ ВКУСНО ИЛИ МАЛОКАЛОРИЙНЫЕ БЛЮДА
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 7078 разів
- Подякували: 1729 разів
-
- Гений
- Дякував (ла): 419 разів
- Подякували: 916 разів
правила подсчёта калорийностиIN_NOCHKA писав:А хто знає скільки калорій в порції морозива з горішками, курагою, шоколадом. БАГАТО ШОКОЛАДУ!!!!!#yahoo#
1. если никто не видит, как вы что-то едите - это "что-то" не содержит калорий.
2. еда из чужой тарелки не содержит калорий.
3. если вы пьёте несладкий чай с конфетами, калории конфет компенсируются несладким чаем.
4. когда вы едите вместе с кем-нибудь, ваши калории не засчитываются, если вы съедите меньше, чем этот "кто-нибудь".
5. если вы едите стоя - калории уходят в ноги и тратятся во время ходьбы.
6. еда, которую вы употребляете в медицинских целях никогда не засчитывается - будь то горячее молоко с мёдом и маслом - от простуды или шоколад - от депрессии.
7. половинка печенья не содержит калорий, так как при разламывании они улетучиваются.
8. шоколад "сказки пушкина" считается пищей духовной!
9. всё, что слизано с ножа или с ложки во время приготовления или раскладывания пищи, не содержит калорий, так как является не едой, а частью производственного процесса.
10. продукты одного цвета имеют одинаковую калорийность и в целом взаимозаменяемы. пример: лук-порей и белый шоколад, кочанная капуста и фисташковый крем.
11. продукты из холодильника не содержат калорий, так как калории - это единицы теплоты
- elen_maman
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 8617 разів
- Подякували: 4356 разів
oder!! просто СУПЕР!!#g_haha# #g_haha# прям все МОИ отговорки...#g_haha# #blush#oder писав: правила подсчёта калорийности ...
Люблю и горжусь Донбассом!!
- Valentina
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2147 разів
- Подякували: 2217 разів
Альона1 писав:Провокація!!!!! караул!!!!!!!!! Я вже скинула 4,5 кг. І зависла. Щоб зробити новий поштовх у пятницю було голодання, Сьогодні сіла на нову дієту. "" Шесть лепестков"""", а тут морозиво з шоколадом. Я на паску навіть мазурки з паскою не їла , а нюхала, хоча і пекла. Дівчата дайте пенделя , на фізичні вправи, а то ніяк не визначусь які робити.
Альона! Ты и так героиня!. Пекла пасхи и не ела.От них же такой запах обалденный. Как же можно удержаться?.
Сколько ещё намечено сбросить кг.?
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 224 рази
- Подякували: 1085 разів
LyudMila76 писав:100% - злопала 4 порції, і пречудово почуваюся#yahoo# #dance#elen_maman писав:та нету тама никаких калорий!! тока вксняшка!! ТОЧНО КАЖУ _ НОЛЬ КАЛОРИЙ!!#yahoo# #g_haha# #g_crazy#IN_NOCHKA писав:А хто знає скільки калорій в порції морозива з горішками, курагою, шоколадом. БАГАТО ШОКОЛАДУ!!!!!#yahoo#
А в мене тільки дві влізло#blush#
- elen_maman
- Акула НКУ
гыы..так еще тренировацца и тренировацца!!! ежедневно!!#g_haha# #g_haha#IN_NOCHKA писав:...
-
- Светоч Мысли
Я роблю наклони вправо\вліво по 40р в кожнуАльона1 писав:Провокація!!!!! караул!!!!!!!!! Я вже скинула 4,5 кг. І зависла. Щоб зробити новий поштовх у пятницю було голодання, Сьогодні сіла на нову дієту. "" Шесть лепестков"""", а тут морозиво з шоколадом. Я на паску навіть мазурки з паскою не їла , а нюхала, хоча і пекла. Дівчата дайте пенделя , на фізичні вправи, а то ніяк не визначусь які робити.
Прес не менше 50р (піднімання тулуба), а також піднімання ніг.
Одна нога вперед, інша позаду. Присідати наче хочу стати на одне коліно по 15р на кожну ногу.
Віджимання від полу у мене більше 10 р не виходить
-
- Светоч Мысли
Ви мій кумир!!!!!#rolf# #rolf# #rolf#elen_maman писав:гыы..так еще тренировацца и тренировацца!!! ежедневно!!#g_haha# #g_haha#IN_NOCHKA писав:...
- elen_maman
- Акула НКУ
а в обмараке...отэто сила воли!!! это жэж подвиг!!!#yahoo#IN_NOCHKA писав: Я роблю наклони вправо\вліво по 40р в кожну
Прес не менше 50р (піднімання тулуба), а також піднімання ніг.
Одна нога вперед, інша позаду. Присідати наче хочу стати на одне коліно по 15р на кожну ногу.
Віджимання від полу у мене більше 10 р не виходить
...я так нимагу#sigh# ...я лучче мароженым буду тренировацца..можно?#sigh# #love#
-
- Светоч Мысли
Чого не зробиш заради того щоб на пляжі бути богинею!!
Головне системний підхід - хтось залізо тягає, у когось йога. А у вас НОВА СИСТЕМА - головне встигнути запатентувати.
Сьогодні по "Україні" передавали як одне чудо ходить по Львову і патентує все що бачить - лампочки, лавочки, двері і т.і.
Головне системний підхід - хтось залізо тягає, у когось йога. А у вас НОВА СИСТЕМА - головне встигнути запатентувати.
Сьогодні по "Україні" передавали як одне чудо ходить по Львову і патентує все що бачить - лампочки, лавочки, двері і т.і.