Косметические марки, маски, секретики для женской привлекательности.

Розмови на різні теми
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

порадьтеся краще з лікарем, є ліки , я виводила малій Дуофільмом, але нам це призначив лікар.

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

Agatha писав:У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.
Совершенно согласна!!!!!!Надо консультацию обязательно.

инина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 461 раз
Подякували: 520 разів

Повідомлення инина »

Agatha писав:У мого сина на п'ятці (sic!) вилізла бородавка. Ми ходили в інститут краси на Б.Хмельницького. Там припікають рідким азотом. 3 раза по 20,0 грн. і від бородавки і сліду не залишилось. Але спочатку була консультація лікаря дерматолога в поліклініці. Є багато видів бородавок.

В 80х годах моя подруга бородавку на пальце вывела азотом за 1 раз.
Наверное сейчас даже азот разбавляют.#g_haha#

Agatha
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 571 раз
Подякували: 805 разів

Повідомлення Agatha »

инина писав:

Ні, це я довго чекала, що бородавка сама щезне. В результаті ми виростили унікального розмірі бородавку.

Viktoriia
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 243 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення Viktoriia »

Девочки, кого интересует - сейчас начался сезон скидок на летнюю женскую одежду марки Вилонна (www.vilonna.com.ua). Была в магазине на выходных - выбор радует.

вредная_Я
Просвещенный
Просвещенный
Дякував (ла): 188 разів
Подякували: 52 рази

Повідомлення вредная_Я »

Agatha писав:
инина писав:

Ні, це я довго чекала, що бородавка сама щезне. В результаті ми виростили унікального розмірі бородавку.
Я також чекала що пройде, а зараз бачу що вона збільшується. Зрозуміла що потрібно терміново йти до лікаря, хоча й не дуже хочеться.... #g_witch# #g_hospita #g_hospita #g_hospita

инина
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 461 раз
Подякували: 520 разів

Повідомлення инина »

Я також чекала що пройде, а зараз бачу що вона збільшується. Зрозуміла що потрібно терміново йти до лікаря, хоча й не дуже хочеться.... #g_witch# #g_hospita #g_hospita #g_hospita [/quote]

Не бойтесь, сходите к врачу- проконсультируйтесь- что єто бородавка, и смело в косметич поликл. Азотом- 2мин, через некот время немножко поболит и ви суперкрасавица .

Дашка
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2944 рази
Подякували: 7631 раз

Повідомлення Дашка »

вредная_Я писав:
Agatha писав:
инина писав:
Я також чекала що пройде, а зараз бачу що вона збільшується. Зрозуміла що потрібно терміново йти до лікаря, хоча й не дуже хочеться.... #g_witch# #g_hospita #g_hospita #g_hospita
Чем быстрее начнёте этим заниматся, тем быстее и менее болезнено это пройдёт

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

нічого страшного немає:у манюні моєї була на пальчику бородавка біля нігтя. прийшли до лікаря, глянула під збільшувальним шклом, вульгарна бородавка. Виводити азотом ( але у нас зараз немає) або дуофільмом. Весь візит - хвилин 7 зайняв. купили препарат, змазували. відпало. Всі щасливі! Так що не бійтесь, нічого страшного немає.

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”