Девчёнки, я на юге.....
Ну, я так думала, ещё вчера
С утра ливень, хотя вчера в демисезонном пальто жарко было, даже из дома выходить не стала. Прилегла вздремнуть. ...Теперь я могу стать героиней сказки. Проснулась - передо мной окно и ... ничего. Сплошной стеной снег. и "-4". А у нас почки вовсю уже.... И соляра не проплачена - висяки в Казначействе. Кто отвечать будет? На улице ни души.
Всё, решено, мером у нас выберем того, кто снег расчистит...
Сегодня Киев напоминает сюжет из известного американского фильма "Послезавтра" о конце света - пустынные улицы, завывающая метель, куча брошенных посреди дороги машин, с трудом пробирающиеся по сугробам люди, практические голые полки в супермаркетах (молочных продуктов, хлеба и куриного мяса, обойдя пять магазинов мы так и не нашли) и счастливые дети в сугробах.
Через полчаса после очистки двора от снега намело вот такую чудную горку... Высота забора 2,5 метра#sigh# Сейчас снег уже перевалил за забор...
Через соседнюю улицу думала отнести мужу термос с чаем... шла шла, по колено, а потом как нырнула в сугроб по грудь... ели выползла.. пришлось орать соседу, который чистил у себя во дворе снег что б меня с термосом откопал#g_haha#
в ккоментарях до замітки - та ми вже ту годину з минулого дня відмічаємо!
розумію вас, кияни, як ніхто: ці дні так сяк, а от минулий раз - це була жесть!
Тримайтесь, дівчатка, все одно зима не вічна.у нас уже сонечко, сподіваюсь і у вас скоро вигляне, хай тільки потихенько, щоб не все зразу розтопилось. Бачила недавно сюжет , здається про бульвар Лесі Українки - як що помилилась - вибачте, під височенним бізнесцентром - поламаний колектор, який ртимається на декількох підпорках. Дігери говорять, що там кожної зливи жахливо, саме вони підняли питання. Не дай Бог....
В Києві є величезна кількість різноманітних структур, які повинні щоссь робити з дорогами та комунікаціями ....зокрема КМДА є
1. Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА одна з Основнх функцій Організовує контроль за здійсненням заходів, спрямованих на забезпечення
сталої роботи житлово-комунального господарства міста в осінньо-зимовий
період, а також об'єктів галузі в умовах виникнення стихійного лиха,
аварій, катастроф і ліквідації їх наслідків, проводить моніторинг
підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий
період.
2. Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища, куди входить Управління з питань надзвичайних ситуацій
3. Департамент транспортної інфраструктури
4. Комунальна аварійно-рятувальна служба «Київська служба порятунку»
5. ІКомунальна корпорація "Київавтодор".
6.Комунальне підприємство "Київтранспарксервіс".
7.Комунальне підприємство "Київблагоустрій".ю
8. Комунальне підприємство "Госпкомобслуговування".
9. Комунальне підприємство "Київкомунсервіс"
10.Комунальне підприємство "Київпастранс"
11.Комунальне підприємство «Київдорсервіс»
Дивлюсь в вікно - немає ні тракторця.
Чоловік годину тому побрів в аптеку за ліками від температури ( у дитини 38-39 і не спадає)- телефонує,що разом з одним чоловіком відгрібає сніг від аптеки,щоб купити ліки
Де ці служби?
Ой не приведи Господь. Моя сейчас у свекрови в Кировоградской обл. там пока дождь. А лекарства я на всяк случай заранее ей прикупила. Свекровь паникер, нужно что б все под руками было. А выпока пользуйтесь подручными способами, хотяб холодной водой протерайте ребенка