БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 3

Розмови на різні теми
Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

Молодцы какие!

Сегодня заставила себя выйти на английский - перебегала дорогу, на обочине провалилась в сугроб по попу#smile3#
Добрый вечер, полуночники#hi#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

Все як завжди: кому война, кому мать родна. Є і таксисти обнаглівші, є і люди, які не шкодують коштів і часу щоб допомогти. Перше: добре, що хоча б в моменти такі кризові ми не черствіємо вже аж зовсім.Друге: НУ ДЕ ТА ВЛАДА????????? а завтра знов будуть говорити, що все в порядку!

Venera
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 739 разів
Подякували: 557 разів

Повідомлення Venera »

Та Оль, яка влада?! Хіба вона в нас є? Є тільки упирі-розкрадачі! Я день дивлюся у вікно, хоча б один трактор проїхав - розчистив. Де там! Трамваї не ходят, маршрутки також. Як куди дістатися - не зрозуміло! Це нам всім пощастило, що сьогодні вихідний день! Я не знаю як в понеділок дістатися роботи, якщо це жахіття не скінчиться((

LARI
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 4054 рази
Подякували: 3655 разів

Повідомлення LARI »

телевизор включаю редко, но вчера смотрела новости по разным каналам, везде киевские градоначальники сетовали на метеорологов, дескать не о тех масштабах сообщили... Читая комментарии, делаю выводы, что снегоуборочной техники почти никакой не было, отсюда вопрос, а что, меньший масштаб можно не убирать - сам утрамбуется и утопчется...

Харьков за ночь укрыло снегом - пока красиво, дальше посмотрим... Всем хорошего дня и позитива!!!!

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 7018 разів
Подякували: 4419 разів

Повідомлення Лапа »

ПРИВЕТИКИ!!!
Днепр укрыло снегом! Чуть чуть.
В Сумах полный завал: снег, лед, снег. Это слои такие.
Во дворе намело до окон. Сказала мужу пусть одевает ребенка и фотографироваться.#g_haha#
Ребенок в восторге.
Вчера до 5 утра сидела на форуме автомобилистов, что скинула Иринка.
Перечитала всю тему. Молоды ребята!!!
Выложили много видео и фото.
Все-таки не самый плохой мы народ, если можем вот так, друг другу помогать!!!!
Девочки, удачного Вам дня!!!!

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 7078 разів
Подякували: 1729 разів

Повідомлення LyudMila76 »

Добро ранку всім!
А я щось захворіла( насморк, горло болить), цілий тиждень уже наче й лікувалася , але й на роботу ходила, а вчора чогось зовсім зле стало, тепер з дому не виходжу, і дома з мене ніякого толку , то посижу то полежу, ну нічого прорвемось#dance#

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Лапа »

LyudMila76 писав:Добро ранку всім!
А я щось захворіла( насморк, горло болить), цілий тиждень уже наче й лікувалася , але й на роботу ходила, а вчора чогось зовсім зле стало, тепер з дому не виходжу, і дома з мене ніякого толку , то посижу то полежу, ну нічого прорвемось#dance#
Выздоравливай!!!!!
Не делай ничего посиди да полежи. Меня в этом году тоже инфекция с ног сбила, так я два дня отлежалась и порядок.
В Днепре метет снег- начинаю побаиваться, что будет дальше????

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Ну в нас зараз так як вчора по телевізору показували в Києві, і сніг не припиняє йти #sigh#

Лапа
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Лапа »

LyudMila76 писав:Ну в нас зараз так як вчора по телевізору показували в Києві, і сніг не припиняє йти #sigh#
Радует одно, до работы я завтра доберусь пешком, а остальные наверное даже не придут. #g_haha#

LyudMila76
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Лапа писав:
LyudMila76 писав:Ну в нас зараз так як вчора по телевізору показували в Києві, і сніг не припиняє йти #sigh#
Радует одно, до работы я завтра доберусь пешком, а остальные наверное даже не придут. #g_haha#
Ага в мене тепер також офіс через 10 метрів, точно дойду#wink# , а може двері біля під'їзду замете й не вийду#g_haha#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”