СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)

Розмови на різні теми
Берса
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 2195 разів
Подякували: 3439 разів

Повідомлення Берса »

Ужас!!! Они хоть от свекрови переехали? А что муж?

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 473 рази
Подякували: 970 разів

Повідомлення avp2002 »

Берса писав:Ужас!!! Они хоть от свекрови переехали? А что муж?
Так переехали на второй же день, у них все в порядке Слава богу хоть между собой перестали ругаться.Тьху-тьху-тьху. Ну и поэтому я как бы более-менее спокойна что она под присмотром любимого

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

Ну я бы быстренько все посводила и все равно к ней бы съездила-хоть бульончиком бы отпоила. Ведь самая вкусная еда-у мамы! А пока не увидите ее все равно сердце не на месте будет.

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення avp2002 »

Берса писав:Ну я бы быстренько все посводила и все равно к ней бы съездила-хоть бульончиком бы отпоила. Ведь самая вкусная еда-у мамы! А пока не увидите ее все равно сердце не на месте будет.
Муж повар, так что с бульончиком все в порядке. Просто она начинает психовать когда я говорю что приеду. Все дело в этом, Я бы уже давно была там. Просто немного успокаевает то что рядом с ней есть человек, которому не все равно и который за ней присмотрит Тем более что в августе им все равно прийдется приезжать ко мне ( обстоятельства)

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

Что ж , тогда скайп!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

не мені звичайно радити, але я вважаю, що потрібно термінове обстеження в хорошій клініці+консультація хорошого пульманолог. І як можна швидше!Тримайтеся, коли хворіють діти - гіршого немає, я як згадаю, як я біля операційної вночі ходила, нікого немає взагалі, всі сплять - не приведи ГОсподь! Тримайтеся, лікуйтеся і виздоровлюйте швидше! Чекаємо в вівторок на радісні новини від Вас( завтра- день на збір інформації, в понеділок обстеження, напиваєтесь з радості бо все добре і тому тут не пишете, а в середу зранку ми п"ємо разом з Вами за здоров"я донечки)!

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення avp2002 »

Берса писав:Что ж , тогда скайп!
Что скайп?

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

avp2002 писав:
Берса писав:Ну я бы быстренько все посводила и все равно к ней бы съездила-хоть бульончиком бы отпоила. Ведь самая вкусная еда-у мамы! А пока не увидите ее все равно сердце не на месте будет.
Муж повар, так что с бульончиком все в порядке. Просто она начинает психовать когда я говорю что приеду. Все дело в этом, Я бы уже давно была там. Просто немного успокаевает то что рядом с ней есть человек, которому не все равно и который за ней присмотрит Тем более что в августе им все равно прийдется приезжать ко мне ( обстоятельства)
коли моє дитя починає псіхувати(йому зараз 16, я його вечорами зимою зустрічаю з хорової школи, бо район так собі) я завжди відповідаю: скіфльки б тобі не було - ти мені дитина і серце буде боліти завджи. Зрозумієш мене коли будеш мати власні діти, а зараз навіть не думає перечити

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли

Повідомлення avp2002 »

оляля писав:не мені звичайно радити, але я вважаю, що потрібно термінове обстеження в хорошій клініці+консультація хорошого пульманолог. І як можна швидше!Тримайтеся, коли хворіють діти - гіршого немає, я як згадаю, як я біля операційної вночі ходила, нікого немає взагалі, всі сплять - не приведи ГОсподь! Тримайтеся, лікуйтеся і виздоровлюйте швидше! Чекаємо в вівторок на радісні новини від Вас( завтра- день на збір інформації, в понеділок обстеження, напиваєтесь з радості бо все добре і тому тут не пишете, а в середу зранку ми п"ємо разом з Вами за здоров"я донечки)!
Она лежит в институте пульмонологии. Анализи пришли идет отмирание части легкого, но шанс есть всегда. Я в это верю.[-o< [-o< [-o< [-o< [-o<

Берса
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення Берса »

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”