Дашка писав:Добрейшего утречка!!!!!!!!!
как сказал бы на драгоценный Popen - червивый кот (шевелится)#g_haha# #g_haha# #g_haha# #g_haha#
Дашка писав:Добрейшего утречка!!!!!!!!!
Лично я тобой, Викусь, горжусь!!! Я бы не встала... #dntknw#Виктория 80 писав:Привет девочки!!
ага а я на работу хожу на 8 представ те во сколько мне нужно вставать - при том что ехать час#g_cray# #g_cray#
Ми завжди на 8 ходили і ходимо на роботу.Levenya писав:Лично я тобой, Викусь, горжусь!!! Я бы не встала... #dntknw#Виктория 80 писав:Привет девочки!!
ага а я на работу хожу на 8 представ те во сколько мне нужно вставать - при том что ехать час#g_cray# #g_cray#
у неї і сьогодні проблеми, вчорат віддала комп на чистку, тестування, все там почищено, все красиво, вірусів нема, а зайти не може, причому тільки на форум, на ресурси може зайти.Лапа писав:+1#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#Levenya писав:Верните ее пожалуйста!!! Без нее очень грустно... #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#оляля писав:у неї і сьогодні проблеми: причому не може зайти у ті теми, які активно відвідувала: рецепти, беседка. Диверсія якась....
пусть попробует зайти с другого IP адреса - если сможет значит её заблокировали на домашний адресоляля писав:у неї і сьогодні проблеми, вчорат віддала комп на чистку, тестування, все там почищено, все красиво, вірусів нема, а зайти не може, причому тільки на форум, на ресурси може зайти.Лапа писав:+1#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#Levenya писав: Верните ее пожалуйста!!! Без нее очень грустно... #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
У меня сегодня тоже . Если хочу зайти на форум пишет "Проблемі при загрузке сервера" На 10 раз пропускает. А на ресурсах все нормально.оляля писав:у неї і сьогодні проблеми, вчорат віддала комп на чистку, тестування, все там почищено, все красиво, вірусів нема, а зайти не може, причому тільки на форум, на ресурси може зайти.Лапа писав:+1#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#Levenya писав: Верните ее пожалуйста!!! Без нее очень грустно... #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
может пусть перерегистрируется. #blush# Свою авку повесит и мі все её узнаем#g_dance#Виктория 80 писав:пусть попробует зайти с другого IP адреса - если сможет значит её заблокировали на домашний адресоляля писав:у неї і сьогодні проблеми, вчорат віддала комп на чистку, тестування, все там почищено, все красиво, вірусів нема, а зайти не може, причому тільки на форум, на ресурси може зайти.Лапа писав: +1#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
Повернутись до “Розмови про різне”