БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)

Розмови на різні теми
оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

у неї теж так було : доступ заблоковоно віддаленим сервером. Питання в іншому: хто цей сервер і чому заблокували, адже вона ніколи і ні з ким в дискусії не вступала, а тільки тішила нас ппривітаннями і гарними рецептами. Дивно це якось так і неприємно. Думаю до вечора вже буде відома якась інформація

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

звичайно можна створити ще один профіль, але справа в тому, чому так відбувається і чи не станеться це ще з кимось. у не ї були моменти, коли ваона хотіла зайти на форум а їй писало , що інший користувач викоритсовує цей логін. зараз написали про цю проблему адміну, тобто сподіваємося на вирішення проблеми. Якщо у когось ще є такі проблеми - говоріть.

Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

cometa писав: У меня сегодня тоже . Если хочу зайти на форум пишет "Проблемі при загрузке сервера" На 10 раз пропускает. А на ресурсах все нормально.
Форум в работе притормаживает, это да... Но чтобы вот так просто не пускало...
Чтобы ни было, Оляля, передайте ей, мы ее ждем! Пусть скорее возвращается.

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

щиро сподіваюся, що вона всі гарні слова, адресовані їй, прочитає сама вже сьогодні

Барабашка
Оракул
Оракул
Дякував (ла): 48 разів
Подякували: 165 разів

Повідомлення Барабашка »

Всім привіт! Прочитала хто коли встає і вже не такою геройкою себе почуваю#blush# . Я сьоні встала пів 6, бо до реєстратора треба було попасти, а там черги ще з 4 ранку починаються... А так щодня о 8й. Зарядка в мене не щодня, і то по вечорах - на аеробіку бігаю. Інколи ліньки, але заставляю себе, бо абонемент куплений.

Виктория 80
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1215 разів
Подякували: 1826 разів

Повідомлення Виктория 80 »

оляля писав:щиро сподіваюся, що вона всі гарні слова, адресовані їй, прочитає сама вже сьогодні
Олечка видела появилась наша Митридат и опять пропала

Levenya
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 1458 разів
Подякували: 1168 разів

Повідомлення Levenya »

Барабашка писав:Всім привіт! Прочитала хто коли встає і вже не такою геройкою себе почуваю#blush# . Я сьоні встала пів 6, бо до реєстратора треба було попасти, а там черги ще з 4 ранку починаються... А так щодня о 8й. Зарядка в мене не щодня, і то по вечорах - на аеробіку бігаю. Інколи ліньки, але заставляю себе, бо абонемент куплений.
Я теж вечорами займаюсь)) Але вдома, під фільм або музику. Встаю десь о 7.30... Але ж так ліньки...)) А от тими, хто може встати о 5.30, ще й зарядку зробити#swoon# #swoon# #swoon# реально пишаюся.... Молодці дівчата! Ви стимул! Принаймі для мене! Не лінуватись...

avp2002
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 473 рази
Подякували: 970 разів

Повідомлення avp2002 »

Levenya писав:
cometa писав: У меня сегодня тоже . Если хочу зайти на форум пишет "Проблемі при загрузке сервера" На 10 раз пропускает. А на ресурсах все нормально.
Форум в работе притормаживает, это да... Но чтобы вот так просто не пускало...
Чтобы ни было, Оляля, передайте ей, мы ее ждем! Пусть скорее возвращается.
+1#clamping# #clamping# #clamping# #clamping# #clamping# #clamping#

Насчет загрузки у меня дома при большой скорости форум сильно тормозит, а на работе просто капец#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# . Минут 10 назад при попытке зайти в беседку вообще вылетели какие-то матюки причем на весь экран. Что происходит?#help# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help# #help#

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ

Повідомлення оляля »

Виктория 80 писав:
оляля писав:щиро сподіваюся, що вона всі гарні слова, адресовані їй, прочитає сама вже сьогодні
Олечка видела появилась наша Митридат и опять пропала
може тестують комп. бо вона не може зайти тільки на форум. Всі інші сайти + наші ресурси доступні

Закрито

Повернутись до “Розмови про різне”