Нет как ни жаль#g_cray# #g_cray# #g_cray#Вечірка писав:А mitridat-n так и не появлялась больше?#dntknw#
БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!)
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
#laugh# #laugh# #laugh#Альона1 писав:Вечірка, де ти взяла такого прикольного смайлика з голою дупою???#g_haha#
Рiдна мова... Вона така неповторна, мелодiйна i спiвуча, бо ввiбрала в себе гомiн дiбров i лукiв, полiв i лiсiв, духмяний, п'янкий запах рiдної землi. Бо саме мова - це характер народу, його пам'ять, iсторiя i духовна могутнiсть
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
Девочки привет!!!!! с пятницей всех, вот сижу и мучаюсь пришлось выйти на работу - где-то подхватила инфекцию - чихаю , кашляю, полный капец - провела себе реанимацию - не особо помогает #g_cray# #g_cray# блин оказалось срочно надо уезжать , плёхо мне#g_cray# #g_cray# #g_cray# #cray# #cray#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
-
- Акула НКУ
Спасибо Иринка !!! да уже сил нет бегать в Ж#g_haha# , пью , полоскаю промываю, вроде и помогает я ж ещё и аллергик - всё цветёт я чихаю уже не знаю где чих больной где аллергический#g_cray2#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Я вже казала , що мені допомагає столова ложка прополюсу на спірту, але алергія , то я не знаю!!!!! Чай помагає, коли людина лежить в ліжку і все тоді потом виходить, а на ногах чай ЯК МЕРТВОМУ КАДИЛО Так що Вікуся я тобі прописую такий рецепт:
Чай, кава, капучіно, і гарачого мужчину , щоб зайнятися боротьбою під одіялом. Секс самий кращий лікар, бо ти там добре пропрацюєш, попотієш, і всякі фякі-бякі з тебе вийдуть.#g_hospita #g_pinkgla
Чай, кава, капучіно, і гарачого мужчину , щоб зайнятися боротьбою під одіялом. Секс самий кращий лікар, бо ти там добре пропрацюєш, попотієш, і всякі фякі-бякі з тебе вийдуть.#g_hospita #g_pinkgla
-
- Акула НКУ
Спасибо!!да я и так полтора дня была на "больничном" а сегодня срочно надо ехать вот пришла на работу срочное поделать #wall# #wall#Вечірка писав:Викуся, как говорит мой шеф: "героя соцтруда я не даю". Постарайся пойти домой подлечится. Выздоравливай!
-
- Акула НКУ
Спасибо!!! вот это наверное самое хорошее лечение #laugh# #laugh# #laugh# #g_haha# #g_haha# #g_haha#Альона1 писав:Я вже казала , що мені допомагає столова ложка прополюсу на спірту, але алергія , то я не знаю!!!!! Чай помагає, коли людина лежить в ліжку і все тоді потом виходить, а на ногах чай ЯК МЕРТВОМУ КАДИЛО Так що Вікуся я тобі прописую такий рецепт: