БЕСЕДКА_КУРИЛКА (переговорка, совещалка, просто что то обсуждалка!) - 5
- Ин
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 5117 разів
- Подякували: 17317 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2944 рази
- Подякували: 7631 раз

ДОБРОЕ УТРО !!!
Поздравляю всех с началом рабочей недели)))
Пусть жизнь почаще радует Вас,
ЛЮБОВЬ и СЧАСТЬЕ душу наполняют,
Пусть будет у вас ВСЁ ХОРОШО -
Так хорошо, что лучше не бывает!!
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 429 разів
- Подякували: 2568 разів
Друзья, кому известно, где подевался inkognito ?
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
romanenko, в мене вже розігралася фантазія.romanenko писав: Ну бить точно не била#g_haha# но пару кругов ада морально устраивала#wink#
Бити я певно теж не буду, бо директор підписав мені заяву про відпустку (це його врятувало #curtsey#, але морально мучити буду. Сьогодні отримала від нього урок із серії "Роби людям добро...".
Хотіла спитати, дорогі бухгалтери, у вас комарі в квартирах/будинках є? У мене в спальні їх тої ночі було 6. Регулярно кусають, сьогодні через них заснула о 6 ранку #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Зранку в результаті розправи їх залишилося тільки троє і кривавий набризк на стіні #curtsey#
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
Бухгалтерський облік - це мистецтво
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 7966 разів
- Подякували: 5725 разів
це у вас так тепло? у нас якщо були, то вже померзли всі. осіньNatalenna писав:
Хотіла спитати, дорогі бухгалтери, у вас комарі в квартирах/будинках є? У мене в спальні їх тої ночі було 6. Регулярно кусають, сьогодні через них заснула о 6 ранку #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Зранку в результаті розправи їх залишилося тільки троє і кривавий набризк на стіні #curtsey#
-
- Светоч Мысли
ArinaArina писав:це у вас так тепло? у нас якщо були, то вже померзли всі. осіньNatalenna писав:
може й тепло, у нас 4 штуки літало... не знаю, на що розраховували #g_crazy#
- Natalenna
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 3872 рази
- Подякували: 3194 рази
В будинку холодно, а надворі вчора було +20, сьогодні +17. В нас теж осінь, але тепла. Кажуть, буле вже похолодання до +13.ArinaArina писав:це у вас так тепло? у нас якщо були, то вже померзли всі. осіньNatalenna писав: Хотіла спитати, дорогі бухгалтери, у вас комарі в квартирах/будинках є? У мене в спальні їх тої ночі було 6. Регулярно кусають, сьогодні через них заснула о 6 ранку #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Зранку в результаті розправи їх залишилося тільки троє і кривавий набризк на стіні #curtsey#
хочуть літа і теплої крові#smile3#Аря писав: може й тепло, у нас 4 штуки літало... не знаю, на що розраховували #g_crazy#
Наше життя встелене граблями (с) Із творів ЗНО
-
- Светоч Мысли
у Києві вже сьодня дубабрь)))))) ще й дощNatalenna писав:В будинку холодно, а надворі вчора було +20, сьогодні +17. В нас теж осінь, але тепла. Кажуть, буле вже похолодання до +13.ArinaArina писав:це у вас так тепло? у нас якщо були, то вже померзли всі. осіньNatalenna писав: Хотіла спитати, дорогі бухгалтери, у вас комарі в квартирах/будинках є? У мене в спальні їх тої ночі було 6. Регулярно кусають, сьогодні через них заснула о 6 ранку #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Зранку в результаті розправи їх залишилося тільки троє і кривавий набризк на стіні #curtsey#
завтра теж таке обіцяють....