Не плачь... оно не стоит твоих слез#g_haha# тема тут Бухгалтер для Бухгалтера » ДАВАЙТЕ познакомимся!офигевшая писав:Я - плачу!!!!
Где темка - давайте знакомиться? Иришка!!!!!
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Порекомендуйте, що зробити, куди подзвонити , кому пожалітися. Не хватає вже терпіння. Ці податківці, як звірі, розмовляти вже не вміють, тільки гавкати. Кожного року на тендер , п-ству потрібна довідка про відсутність заборгованості. Кожного року з криком , або іншими методами, я її витягую. коли це вже все скінчиться. Листа подала 06 лютого 2012 рю сьогодні 13 лютого 2012 довідка видається на протязі 5-ти днів . Я дзовоню, запитую чи можна забрати довідку, вони мені повідомляють, що вона не готова, пердзвоніть під кінець робочого дня. Мені ж потрібно сьогодні. мій бухгалтер передзвонила після обіда, то та баришня, як крикне в трубку , та бідна аж підскочиля з ляку.#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Податківці будьте людьми , і виконуйте свої обов'язки. Нічого протизаконного у Вас ніхто не вимагає#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1291 раз
- Подякували: 1621 раз
приходите к девочкам в отделе/ или к начальнику их отдела (от налоговой зависит) спрашиваете, каким образом можно ускорить выдачу справки. и все изменится на глазах. а нервничать из-за этого не стОит.Альона1 писав:Порекомендуйте, що зробити, куди подзвонити , кому пожалітися. Не хватає вже терпіння. Ці податківці, як звірі, розмовляти вже не вміють, тільки гавкати. Кожного року на тендер , п-ству потрібна довідка про відсутність заборгованості. Кожного року з криком , або іншими методами, я її витягую. коли це вже все скінчиться. Листа подала 06 лютого 2012 рю сьогодні 13 лютого 2012 довідка видається на протязі 5-ти днів . Я дзовоню, запитую чи можна забрати довідку, вони мені повідомляють, що вона не готова, пердзвоніть під кінець робочого дня. Мені ж потрібно сьогодні. мій бухгалтер передзвонила після обіда, то та баришня, як крикне в трубку , та бідна аж підскочиля з ляку.#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# Податківці будьте людьми , і виконуйте свої обов'язки. Нічого протизаконного у Вас ніхто не вимагає#g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2# #g_cray2#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
Я ВАС ПОНИМАЮ У МЕНЯ ТАКОЕ ЖЕ БЫЛО - КСТАТИ СЕЙЧАС ВРОДЕ КАК 2 НЕДЕЛИ ТИПА ВЫПИСЫВАЮТ. А ВООБЩЕ ДА НАДО НАЙТИ ПОДХОД К ОДНОМУ И ВСЁ БУДЕТ ОК - ДАЙТЕ БОЛЬШУЩУЮ КАКАЛАДКУ #g_crazy# #g_crazy#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Альона1, у меня такая же проблема была. В прошлом году эти справки выдавали только 2 раза в неделю и срок - 10 дней от подачи заявы. По срокам не получалось. Вопрос решался на месте "как в поликлинике".
-
- Светоч Мысли
Так справа в тому , що з 24.01.2012 р. довідка видається на протязі 5-ти днів . я вже їм дві заяви написала. Першу 24.01 2012 р. , щоб через 15 днів , вони мені довідку видали. То її видали через 5-ть днів . І термін її не підходить, бо вона дійсна 10-ть днів. Я їм кажу, а Вони напишіть другу заяву. Написала другу. Тепер Ждіть з моря погоди!!!!! достали.
-
- Светоч Мысли
І був підход і к одному, із какаладками, Тільки як до діла то вони нічого не можуть. І конкретно, за що я маю давати цій тьоті какаладку. Я що вимагаю , щось незаконне.Виктория 80 писав:Я ВАС ПОНИМАЮ У МЕНЯ ТАКОЕ ЖЕ БЫЛО - КСТАТИ СЕЙЧАС ВРОДЕ КАК 2 НЕДЕЛИ ТИПА ВЫПИСЫВАЮТ. А ВООБЩЕ ДА НАДО НАЙТИ ПОДХОД К ОДНОМУ И ВСЁ БУДЕТ ОК - ДАЙТЕ БОЛЬШУЩУЮ КАКАЛАДКУ #g_crazy# #g_crazy#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
Правильно, 5 дней, я писала о 2011 годе. Но "как в поликлинике" остается, как говорится "человеческий фактор"Альона1 писав:Так справа в тому , що з 24.01.2012 р. довідка видається на протязі 5-ти днів .
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
Алёнушка Вы знаете я тоже так считаю но они ж не люди как только переступают порог налоговой - не понимают что весь этот негатив им боком выйдетАльона1 писав:І був підход і к одному, із какаладками, Тільки як до діла то вони нічого не можуть. І конкретно, за що я маю давати цій тьоті какаладку. Я що вимагаю , щось незаконне.Виктория 80 писав:Я ВАС ПОНИМАЮ У МЕНЯ ТАКОЕ ЖЕ БЫЛО - КСТАТИ СЕЙЧАС ВРОДЕ КАК 2 НЕДЕЛИ ТИПА ВЫПИСЫВАЮТ. А ВООБЩЕ ДА НАДО НАЙТИ ПОДХОД К ОДНОМУ И ВСЁ БУДЕТ ОК - ДАЙТЕ БОЛЬШУЩУЮ КАКАЛАДКУ #g_crazy# #g_crazy#
-
- Светоч Мысли
Ви знаєте я терплю, терплю, Терпець закінчюється.Потім дзвоню, в департамент в Київ, розказую все що наболіло за рік. На другий день мені з податкової передзвонюють самі, і все що вони незаконне наваяли за рік виправляють і самі докладують. Відчуваю , що сьогодні терпець у мене увірветься знову.