Лапа писав:IN_NOCHKA писав:#rolf# #rolf# А ви лапки боїтесь намочити???#rolf# і віддаєте перевагу теплій грубці\батареї??#rolf# #rolf#
Не, я девушка слабохарактерная, легковозбудимая и неуравновешенная - могу с порога и на х... послать за такие вымогательства
#g_haha# #g_haha# #g_haha#
Уявляю цю картину.
Дія 1.
В кімнаті дим коромислом, сидять бугаї з кількома подвійними підборіддями на шиї, в міліцейській формі у когось ордени (пришиті гудзики блискучі) - і працюють, в карти грають.
Дія 2.
Заходить Лапа. Одразу видно що якщо дівчинці не дати прямо зараз стільця - втратить свідомість. "Працівники" повертаються до цього "божого створіння" і починають пускати слину відчуваючи легку здобич. Фоном до цієї дії є "легка і весела" музика Берліоза.
Дія 3.
"Боже створіння" сідає на стілець в центрі кімнати "Працівники" стають колом навколо неї. І починають їй розповідати яке в неї почнеться казкове життя якщо вона вмовить свого монстра-директора віддати в бюджет ДОБРОВІЛЬНО все награбоване. І тут починають перед очима учасників проноситись картини "райського життя" - щасливі діти граються на дит.майданчиках. У всіх дорослих є робота , всі сплачують податки. Працюють лікарні, там нове сучасне обладнання, ввічливі а саме головне ОСВІЧЕННІ лікарі.
Одним словом, як казав Гоцман "Все вежливые до поносу".
На обличчях "Працівників" проступають скупі чоловічі сльози.
Дія 4.
А що ж наше "Боже створіння"? Сліз не видно, чомусь починає хмуритись , щось їй не подобається. У неї запитують "Чи зручно тобі дівчинко, чи все зрозуміло?". А вона відповідає: "Все мені зрозуміло. Тільки у ВАШОМУ "райському" житті мені немає місця. Тому що як дівчинка освідчена я давно читаю одну цікаву книжечку, називається "Збірник екстремальних розваг" а по простому "Кримінальний кодекс". Те що ви мені пропонуєте це
ст.28.2 Вчинення злочину групою осіб
ст.212.2 Ухилення від сплати податків
Краще я вас слухати не буду, а піду додому і послухаю радіопередачу з диктофону. Я думаю що цю радіопередачу можна буде зашифрувати такими
ст. 28.2 Вчинення злочину групою осіб
ст. 364 Зловживання владою або службовим становищем
ст. 365 Перевищення влади або службового становища
ст. 373 Примушування давати показання
ст. 374 Порушення права на захист"
Виходить. Занавіс
Також п"єса може супроводжуватись різними звуковими ефектами