Дати б їм тим фактором по одному місцю.Ир4ик писав:Правильно, 5 дней, я писала о 2011 годе. Но "как в поликлинике" остается, как говорится "человеческий фактор"Альона1 писав:Так справа в тому , що з 24.01.2012 р. довідка видається на протязі 5-ти днів .
СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют)
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
+1Альона1 писав:Дати б їм тим фактором по одному місцю.
-
- Оракул
- Дякував (ла): 48 разів
- Подякували: 165 разів
У мене сьогодні день емоцій. У центрі міста, на зупинці серед кучугури клунків, пакунків і лахміть сидить бабця - нещасна, обдерта, страшна, обличчя червоне чи від морозу, чи випиває... Це її "житло". Надворі -10 -25(вночі)!!! Серце обливається кров"ю(у мене вдома теж старенька бабуся). Поряд будка "швидка їжа", йду купую хот-дог, стараюся так дати їй, щоб не принизити, бабця каже "та не треба, я чай п"ю, щоб не замерзнути, але руки тягнуться, видно, що голодна..." В горлі комок, я побажала смачного і швидко йду, щоб ніхто не бачив моїх сліз. І такий страх і злість огортають мене - годре місто Лева, спадщина ЮНЕСКО, ЄВРО-2012, передові технології, мільйонні податки, штрафи - а люди доживають віку, як неприкаяна скотина... І це держава, це влада???
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
я Вами восхищаюсь - не так мало людей с таким сердцем и отношением, к сожалению такова наша жизнь в этом государствеБарабашка писав:У мене сьогодні день емоцій. У центрі міста, на зупинці серед кучугури клунків, пакунків і лахміть сидить бабця - нещасна, обдерта, страшна, обличчя червоне чи від морозу, чи випиває... Це її "житло". Надворі -10 -25(вночі)!!! Серце обливається кров"ю(у мене вдома теж старенька бабуся). Поряд будка "швидка їжа", йду купую хот-дог, стараюся так дати їй, щоб не принизити, бабця каже "та не треба, я чай п"ю, щоб не замерзнути, але руки тягнуться, видно, що голодна..." В горлі комок, я побажала смачного і швидко йду, щоб ніхто не бачив моїх сліз. І такий страх і злість огортають мене - годре місто Лева, спадщина ЮНЕСКО, ЄВРО-2012, передові технології, мільйонні податки, штрафи - а люди доживають віку, як неприкаяна скотина... І це держава, це влада???
-
- Оракул
- Дякував (ла): 72 рази
- Подякували: 36 разів
Ось і я добралася до стіни плачу... уже сили не має до того обліку і податків... Вже нічого не знаєш.. не знаєш з якого боку буде підстава.... Отримуєш податкову накладну.. а потім ще 10 разів просиш їїї переробити.. і це не факт що все вірно...і що ти отримаєш ту накладну Ото полегшення.. Цілими днями те і робиш.. що вчиш класифікатор коді.. пробуєш перевірити коли на проданий товар.. вимагаєш в постачальників нові коди.. потім чекаш реєстраціїїї і готуєш витяги.. а я кий зміст цього всього...
Прикиньте одна накладна у мене зараєструвалася в 23:45, а звіти прийнялися о 22:30 (і це в останній день здачі) Одним словом ідеш додому і не знаєш чи тобі не світить штраф наступного дня.....
У мене вже сни в "галочу" (підлягає реєстраці, прореєстровано).....
Прикиньте одна накладна у мене зараєструвалася в 23:45, а звіти прийнялися о 22:30 (і це в останній день здачі) Одним словом ідеш додому і не знаєш чи тобі не світить штраф наступного дня.....
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
CРОЧНО!!! - ОТДЫХАТЬ!!! НИЧТО И НИКТО НЕ СТОИТ ТАКОГО!!!! Депресняк - это не слово, это болезнь!!!!! Девушки!!! Ну надо же отделять мух от котлет!!! Говорю так - потому, что 2 года находилась в похожем состоянии. Медленно, но верно - вытягиваем себя за волосы из этого состояния. Поверьте - никто не поможет и никто не поймет (кроме другого бухгалтера) Мы уже как инопланетяне - нас мало кто понимает. Поэтому - ноги в руки и тянуть-тянуть-тянуть себя в нормальную жизнь с трезвой оценкой своего состояния!!!!!! УДАЧИ!!!!!#g_witch# #g_witch# #g_witch#utya писав:Ось і я добралася до стіни плачу... уже сили не має до того обліку і податків... Вже нічого не знаєш.. не знаєш з якого боку буде підстава.... Отримуєш податкову накладну.. а потім ще 10 разів просиш їїї переробити.. і це не факт що все вірно...і що ти отримаєш ту накладну Ото полегшення.. Цілими днями те і робиш.. що вчиш класифікатор коді.. пробуєш перевірити коли на проданий товар.. вимагаєш в постачальників нові коди.. потім чекаш реєстраціїїї і готуєш витяги.. а я кий зміст цього всього...
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1696 разів
- Подякували: 3006 разів
кстати согласна... бухгалтеров воспринимают как не от мира сего))))) раньше когда работала на фирме, то это ж ппц... едешь домой, а в голове вечно какие то задачи решаешь, как завтра лучше то или инное перекрутить/сделать#g_haha# и когда в людьми знакомилась новыми людьми, то почему то многие удивлялись, когда говорила "бухгалтер"... мол да вы шо, а так сразу и не скажешь, а свиду нормальная девушка... я была в шоке#laugh#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 968 разів
- Подякували: 2125 разів
УСТАЛА..., БОЖЕ МОЙ КАК Я УСТАЛА от этого налогового беспредела... и беспорядков.... не могут ни законов написать , ни инструкций создать, чтоб можно нормально работать....лучше б уж совсем не писали (как по прибыли нет инструкции и все тут...)
А ведь когда-то до 1997г. НЕ БЫЛО НАЛОГОВЫХ НАКЛАДНЫХ вообще как документов - их не было... А ТЕПЕРЬ + РЕГИСТРАЦИЯ,,,, Да разве от этого больше налогов станет, ну зачем все это???
А ведь когда-то до 1997г. НЕ БЫЛО НАЛОГОВЫХ НАКЛАДНЫХ вообще как документов - их не было... А ТЕПЕРЬ + РЕГИСТРАЦИЯ,,,, Да разве от этого больше налогов станет, ну зачем все это???
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2170 разів
- Подякували: 4361 раз
Видимо для того, чтобы усердные и исполнительные бухгалтера в своё время попали в рай. #boast#Лилия-НИКА писав:УСТАЛА..., БОЖЕ МОЙ КАК Я УСТАЛА от этого налогового беспредела... и беспорядков.... ну зачем все это???
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 3704 рази
- Подякували: 2325 разів
+1Бюгюльмэ писав:Видимо для того, чтобы усердные и исполнительные бухгалтера в своё время попали в рай. #boast#