Встреча форумчан
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Оля приймай естафету, я тут побула жителькою Львова трошки , поки тебе не було. Запрошувала всіх.
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
на поїзді дуже навіть платна. а от якщо звичайним трамвайчиком - то 1,25 з особи#laugh#Альона1 писав:Оля, а що на тому поїзді , що їздить Львовом екскурсія безкоштовна?оляля писав:а якщо серйозно - приїзджайте хто хоче, безкоштовну екскурсію Львовом гарантую
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 789 разів
- Подякували: 1308 разів
Оце я помріяла, трошки , думала , що ваша мерія розщедрилась , для гостей Львова.#laugh#оляля писав:на поїзді дуже навіть платна. а от якщо звичайним трамвайчиком - то 1,25 з особи#laugh#Альона1 писав:Оля, а що на тому поїзді , що їздить Львовом екскурсія безкоштовна?оляля писав:а якщо серйозно - приїзджайте хто хоче, безкоштовну екскурсію Львовом гарантую
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1061 раз
- Подякували: 4945 разів
та наша мерія нічого тоа, на цьому просто азробляють. Є багато екскурсійних бюро, багато різних екскурсій організовують. Тематичні зокрема: від шпацеру до келішка - каварнями Львова, ще цікава місцями злочинів у ,Львові, цікаві еккскурсії братів Радковців. Є що глянути. ОСтанній марафон я мала минулго року, приїзджала товаришка з Луцька. центр(+підземна екскурсія+вечірній Львів) Личаків, шевченківський гай - це було щось: стояло завдання побачити якнайбільше. я весь понеділок відсипалась, товаришка з малою теж
-
- Высший разум
- Дякував (ла): 270 разів
- Подякували: 437 разів
Вы "прокололись" уважаемый! В таких случаях еврейские жены говорят: "НАША любовница должна быть лучше всех"!!!popen писав:В Киев я точно не запишусь... Партия и правительство поотменяло все обычные поезда и пустило токмо "Hundai" - цена билетаВиктория 80 писав:Popen не стесняйтесь - записывайтесь #g_haha#
Харьков -Киев может сравниться с ценой, типа, Харьков-Владивосток.
Кроме этого, меня моя Циля Аароновна не пусткает...#cray#
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 10003 рази
- Подякували: 5885 разів
А вот и нет! Циля все правильно скажет! Зачем тратиться на билет, если есть форумчане и в Харькове. (Акцентирую - форумчане, а не любовница. На любовницу даже не посягаю!)#dance# #dance# #dance#Irina-3011 писав:Вы "прокололись" уважаемый! В таких случаях еврейские жены говорят: "НАША любовница должна быть лучше всех"!!!popen писав:В Киев я точно не запишусь... Партия и правительство поотменяло все обычные поезда и пустило токмо "Hundai" - цена билетаВиктория 80 писав:Popen не стесняйтесь - записывайтесь #g_haha#
Харьков -Киев может сравниться с ценой, типа, Харьков-Владивосток.
Кроме этого, меня моя Циля Аароновна не пусткает...#cray#
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 2000 разів
- Подякували: 2348 разів
А Одесса, как всегда - наблюдает:"А шо же будет дальше?.."Но если есть желающие на море-добро пожаловать. Присоединяюсь.Леди М писав:Девочки молодцы!А юг молчит! Одесса - Ильичевск - Вы где?
Блондинки,брюнетки,рыжие...
1.блондинка
Когда и где встречаемся? А может в Киев поедем?
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 1215 разів
- Подякували: 1826 разів
с удовольствием бы вырвалась в Одессуbuketik писав:А Одесса, как всегда - наблюдает:"А шо же будет дальше?.."Но если есть желающие на море-добро пожаловать. Присоединяюсь.Леди М писав:Девочки молодцы!А юг молчит! Одесса - Ильичевск - Вы где?
1.блондинка
-
- Светоч Мысли
- Дякував (ла): 1275 разів
- Подякували: 1787 разів
Я хочу в Одессу(люблю безумно!!!), в Киеве с этим Евро все рехнулись, цены взлетят, ни попить ни покурить ни погулять толком не датут (туристы), а в Одессе МОРЕ, кафешулечки на берегу, КРАСОТИЩЕ!buketik писав:А Одесса, как всегда - наблюдает:"А шо же будет дальше?.."Но если есть желающие на море-добро пожаловать. Присоединяюсь.Леди М писав:Девочки молодцы!А юг молчит! Одесса - Ильичевск - Вы где?
1.блондинка
-
- Акула НКУ
- Дякував (ла): 2195 разів
- Подякували: 3439 разів