100000000%tunika писав:#rolf# Антонина, я Вас обожаю!

Красавчик, я бы ему вручную всех рыбок повылавливала бы!!!!#g_crazy#И.О. писав:И еще один кот для поднятия настроения на вечер
А мои коты аквариумных рыбок не едят. Зато корм рыбок если учуят - все, капец! Рассыпают по полу и нюхают.Лимончик писав:Красавчик, я бы ему вручную всех рыбок повылавливала бы!!!!#g_crazy#
#rolf# Якщо я таке скажу своєму коханому він мене точно з дому вижене#rolf# . На його питання "Ти зараз де?" я інколи відповідаю "Сиджу на бухгалтері", у нього спочатку ступор був, потім таке не сміливе "бухгалтер 911? Сайт?" я йому "Ага, а ти про що?". А інколи анекдоти читаю "з бухгалтера" #rolf# , так він вже почав волати "Ти дограєшся!!! Ви у мене вдвох вихватите і ти і той бухгалтер на якому сидиш!!!!"Вероніка писав:Ну это уже диагноз - переспать с НДСом.rubin писав:Вот склепала ндс-ку по всем...ну т.е. все готово в медке для отправки, а вот отправлять именно сегодня чего-то не хочется..#g_mad# вроде б и к уплате не много вышло, но мне и этого жалко...по-другую сторону баррикад хозяева#wall# говорят что много#wall# #wall# #wall# придется переспать с этими циферками и утром сделать то за что я отвечаю..#g_mad# а за окном прелесть... тепло, солнышко, весенний ветерок#smile3# а еще баланс впереди...а не стоИт у меня пока на него...#g_crazy#
+1 говорить ти де "чіп і дейл спішать допомогти", я , угу, зато про фільми ще росказую хто що дивиться, ну шось кроме фентезі більш нічого#beee# #g_haha#IN_NOCHKA писав:#rolf# Якщо я таке скажу своєму коханому він мене точно з дому вижене#rolf# . На його питання "Ти зараз де?" я інколи відповідаю "Сиджу на бухгалтері", у нього спочатку ступор був, потім таке не сміливе "бухгалтер 911? Сайт?" я йому "Ага, а ти про що?". А інколи анекдоти читаю "з бухгалтера" #rolf# , так він вже почав волати "Ти дограєшся!!! Ви у мене вдвох вихватите і ти і той бухгалтер на якому сидиш!!!!"Вероніка писав:Ну это уже диагноз - переспать с НДСом.rubin писав:Вот склепала ндс-ку по всем...ну т.е. все готово в медке для отправки, а вот отправлять именно сегодня чего-то не хочется..#g_mad# вроде б и к уплате не много вышло, но мне и этого жалко...по-другую сторону баррикад хозяева#wall# говорят что много#wall# #wall# #wall# придется переспать с этими циферками и утром сделать то за что я отвечаю..#g_mad# а за окном прелесть... тепло, солнышко, весенний ветерок#smile3# а еще баланс впереди...а не стоИт у меня пока на него...#g_crazy#
Повернутись до “Розмови про різне”