СТЕНА ПЛАЧА (природа плача, радости или горести, значения не имеют) - 2

Розмови на різні теми
Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

по сути я ей 13 лет чужой человек,но отношения у нас "мама-дочь" и она знает что для неё я сделаю всё что надо.

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

Маюля писав:по сути я ей 13 лет чужой человек,но отношения у нас "мама-дочь" и она знает что для неё я сделаю всё что надо.
Это замечательно! Видимо и позвонила сразу после травмы Вам...а потом детям...
Будет все хорошо!!
Люблю и горжусь Донбассом!!

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

слів, принаймі друкованих, немає!
Виписала ПН на аванс, включила в ПЗ прийшов товар з іншим кодом, виписуюРК і ПН на всю суму.в деку включаю в дод 1 і дод 5.місяці різіні Контрагент показує тільки цілу ПН , відповідно є розбіжність по дод. 1 і після камералки нам кажуть цю суму зняти. Маю на руках РК підписаний. Дзвоню, прошу виправити, пояснюю, що після нас перевірка до них прийде, у відповідь хамлять, мовляв мають справи важливіші, ви їм (ДПС тобто) СКАЖІТЬ, що в них все правильно і кидають трубку. Дівчата, колотить просто, у мене були серйозніші розбіжності з контрагентами і вирішували їх полюбовно, щоб нікому не було зле. навіть не знаю що робити. Вип"ю кави і подумаю, зовсім не хочу перевірку через козу, яка деку не може скласти

оляля
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 1061 раз
Подякували: 4945 разів

Повідомлення оляля »

валер"янки мені! і побільше!

Рижик
Высший разум
Высший разум
Дякував (ла): 3019 разів
Подякували: 1572 рази

Повідомлення Рижик »

оляля писав:
валер"янки мені! і побільше!
Краще кави з коньяком

elen_maman
Акула НКУ
Акула НКУ
Дякував (ла): 8617 разів
Подякували: 4356 разів

Повідомлення elen_maman »

воть:
Зображення
Люблю и горжусь Донбассом!!

IN_NOCHKA
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 224 рази
Подякували: 1085 разів

Повідомлення IN_NOCHKA »

оляля писав:слів, принаймі друкованих, немає!
Виписала ПН на аванс, включила в ПЗ прийшов товар з іншим кодом, виписуюРК і ПН на всю суму.в деку включаю в дод 1 і дод 5.місяці різіні Контрагент показує тільки цілу ПН , відповідно є розбіжність по дод. 1 і після камералки нам кажуть цю суму зняти. Маю на руках РК підписаний. Дзвоню, прошу виправити, пояснюю, що після нас перевірка до них прийде, у відповідь хамлять, мовляв мають справи важливіші, ви їм (ДПС тобто) СКАЖІТЬ, що в них все правильно і кидають трубку. Дівчата, колотить просто, у мене були серйозніші розбіжності з контрагентами і вирішували їх полюбовно, щоб нікому не було зле. навіть не знаю що робити. Вип"ю кави і подумаю, зовсім не хочу перевірку через козу, яка деку не може скласти
Купіть ще одну пляшку, нехай постоїть. Пройдіть перевірку. У вас ПЗ їх всеодно не знімуть. А потім підуть до неї, і знімуть не тільки цю суму а й захватять ще щось#blush#

Маюля
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 2421 раз
Подякували: 4634 рази

Повідомлення Маюля »

elen_maman писав:
Маюля писав:по сути я ей 13 лет чужой человек,но отношения у нас "мама-дочь" и она знает что для неё я сделаю всё что надо.
Это замечательно! Видимо и позвонила сразу после травмы Вам...а потом детям...
Будет все хорошо!!
Это правда,мне она позвонила первой.

Лимончик
Светоч Мысли
Светоч Мысли
Дякував (ла): 5794 рази
Подякували: 3610 разів

Повідомлення Лимончик »

оляля писав:слів, принаймі друкованих, немає!

Пусть уляжется все у нее в голове.Через несколько часиков попытайтесь еще раз поговорить, но продумайте разговор в др.темпе! А лучше под конец дня ,в 16-17ч.У нее сейчас магн.буря в голове.После обеда успокоится.#g_dance#

Відповісти

Повернутись до “Розмови про різне”