Какие замечательніе игрушки!В магазинах таких уже не купить...
В магазинах таких никогда не было - это же ручная работа, автор игрушек - художница. Это, как теперь модно говорить, эксклюзивные работы, да еще и не дешевые.... Из чистой шерсти.....
Когда читала, что во Львове установили на улице пианино, я вспоминала Олю с ее разносторонне развитыми девочками, и мне представилось, что ее близняшки будут играть на пианино. А сейчас прочитала и грустно как-то стало. http://zik.ua/ua/news/2013/08/15/424691
сьогодні була в центрі, дійсно піаніно вже немає. шкода, сама була свідком ,коли хлопчик грав Аве Марія - це неймовірно: запах кави і музика - супер. будемо сподіватися, що ця ідея не пропаде.
а от що реально викликає в мене обурення так ось це http://wz.lviv.ua/life/123726
згадана компанія є креативною, їхні Криївка, Мазох, Дім легенд, Гасова лямпа, Копальня кави та багато інших.Цікаві ідеї для туристів, приємно глянути. Але це мене чомусь обурило.
а в вуличному кафе на столах в вазочках соняхи. так гарно!
Маюля писав:Спасибо всем за поддержку. Свекрови сняли катетор,сделали рентген,вроди все хорошо,но только щас заметили ушиб почки. Продолжаем лечение.
Ваша любовь, самоотдача и положительная энергекика поднимут Вашу вторую маму на ноги! Я знаю. Сама прошла через это(мамина сестра, которая не имеет детей, лежала присмерти в Киеве-вытащили, потом ее муж, мой дядя-вытащили), ругала одного и вторую на чем свет стоит-верить в выздоровление-самое главное и не киснуть. Очень важно подбодрить-встряхнуть-поругать чуток и не дать расслабиться и все будет хорошо!!! Бог не Ерошка-видит немножко! Вам возздастся сторицей!
Маюля писав:Она верит мне что все будет хорошо,да и я ее в этом убеждаю,хотя иногда хочется выть на луну.
Хочеться выть-повойте, все пройдет и эта беда тоже канет в лету! Вам тоже помогут! Отдающий-приобретает многое! А Вам зачет и уважуха(как говорит моя доча)
Сьогодні чоловік розповів. Він у мене працює юристом. підходить до нього колега по роботі і каже "Треба допомогти одній людині оформити власність". (Недешева) Чоловік цій людині і каже "Аванс 10т грн і я починаю працювати, а повний розрахунок по завершенню". У того очі квадратні "Чого так дорого?????" А мій не витримав і "Ти до повії ходиш?? Скільки ти їй плотиш за годину?"
- 350,00 грн/год
Я коли почула у мене одразу цифіри в очах застрибали, взяла калькулятор перерахувала 350 * 8 * 20 = 56000 в місяць. Я й кажу я стільки за місяць не заробляю мабудь буду перекваліфіковуватись
А він далі "Я й кажу цьому красеню. Ти їй заплотив, задоволення отримав не отримав то твої проблеми а час вийшов. Це по-перше. А по-друге:
10000 / 20 / 8 = 62,5 в год. Ти і справді віриш в те що у мене за 62.5 в годину буде боліти голова за твоє майно?????
Як повії викласти - то це не дорого, а як заплотити за роботу - то скажені гроші. Хай тобі твоя дівуля все це і робить!!!"
На тому і розійшлись.
А після цього я перерахувала свої доходи за годину, то такого вислову в моєму лексиконі як "Голова болить" більше не існує
IN_NOCHKA писав:Сьогодні чоловік розповів. Він у мене працює юристом. підходить до нього колега по роботі і каже "Треба допомогти одній людині оформити власність". (Недешева) Чоловік цій людині і каже "Аванс 10т грн і я починаю працювати, а повний розрахунок по завершенню". У того очі квадратні "Чого так дорого?????" А мій не витримав і "Ти до повії ходиш?? Скільки ти їй плотиш за годину?"
- 350,00 грн/год
Я коли почула у мене одразу цифіри в очах застрибали, взяла калькулятор перерахувала 350 * 8 * 20 = 56000 в місяць. Я й кажу я стільки за місяць не заробляю мабудь буду перекваліфіковуватись
А він далі "Я й кажу цьому красеню. Ти їй заплотив, задоволення отримав не отримав то твої проблеми а час вийшов. Це по-перше. А по-друге:
10000 / 20 / 8 = 62,5 в год. Ти і справді віриш в те що у мене за 62.5 в годину буде боліти голова за твоє майно?????
Як повії викласти - то це не дорого, а як заплотити за роботу - то скажені гроші. Хай тобі твоя дівуля все це і робить!!!"
На тому і розійшлись.
А після цього я перерахувала свої доходи за годину, то такого вислову в моєму лексиконі як "Голова болить" більше не існує
Ви забули відмінусувати витрати та податки, оренду, тощо #g_haha# (також малоцінні і швидкозношувані предмети)